Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najsmešnije je kad me ekipa krimosa stalno tera da kažem PIĆKA!
Kažu da ni oni tako lepo dizelaški ne umeju da izgovore!:zcepanje:
Имао сам и ја муке с њима. Они тренерке ја шпански 501 и старке. Иду да бију педере, ја их браним, они Цецу, ја Саундгарден. Ал моји су, шташ. :lol:
Дању с њима увече са пот хедовима.

Имао сам и ја муке с њима. Они тренерке ја шпански 501 и старке. Иду да бију педере, ја их браним, они Цецу, ја Саоундгарден. Ал моји су, шташ. :lol:
Дању с њима увече са пот хедовима.
Jao podseti me kad su mi došli krimosi iz kraja na kafu,i jedan gleda moju fotku gde sam mlada i lepa, i oće da mi uputi NAJVEĆI KOMPLIMENT - E brate, sestro, ista si CECA! :mrgreen: :zcepanje::dash::lol:

1713971574354.png

To se i broji, zato i kažem da ste mi vi susjedi (nikako da to Snowku objasnim :mrgreen:), tako vas doživljavam.
Kamo sreće da smo i fizički susjedi, gdje bi nam bio kraj.

Otimas mi komšinicu :rumenko:

Ma pusti ga, najbliža sam mu komšinica, pa zbog toga :D

Najlepša i najbolja komšinica :cmok:

Ali ti je svakao dao odličan odgovor, vjerujem da je iskren.
Uistinu se trudi, mada, pokušavao me podmititi bezalkoholnim pivom. :fdlan:
Ali dobar je, pokušava svim sredstvima. :mrgreen:

Ako ti treba roze tenk mozda mogu i to da nabavim :prstic:

Pre 5 godina je jedan lik vratio u policiju roze T-34 i Cehoslovacku samohodnu haubicu od 100 mm.

Šalimo se... naravno da i ja mislim da je Snowko super, a i najbliži mi je (kad je u Srbiji). Moramo da čuvamo dobre komšijske odnose:D

:obozavam: :heart2:

Da si bila ovde dok su Karen i Laki vodili kafanu ma muzici videla bi da tako tece konverzacija medju nama.
Svako citira po 10-ak poruka i tako se druzimo uz muziku. Tu smo skoro svi slusali neki podzanr rok muzike i davali medjusobne predloge.
Mislim da se i sumi toga rado seca :)
Da, bila baš dobra vremena i ta kafana mi pomogla da prebrodim neka teška vremena.
Tu sam saznala za postojanje odličnih grupa koje i sad vrlo rado slušam.
Zaista su mi proširili vidike što se tiče muzike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back