- Poruka
- 48.152
Ja se najbolje slažem sama sa sobomSad ga budem zvala Prangija.
Da, isto kažu za Rakove i nas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se najbolje slažem sama sa sobomSad ga budem zvala Prangija.
Da, isto kažu za Rakove i nas.
знам за једно име...Znam za jedan grad, pored je Beograd![]()
Sa Serafim 01, 02 i tako sve do sedmice. Dobra si.Ja se najbolje slažem sama sa sobom![]()
Ма видио сам ја још тогаHawk, ti grobar? Sad gledam ovu šaku u čelo.
A vidi ovo s muvanjem.![]()
Tek sad čitam ovo (paralelno pazim u kuhinji da mi nešto ne izgori), ajme Agiii..DIZELAŠ: 25.11. – 23.12.
Kada je pre pitaj ku*** koliko godina Zemunski horoskop nastajao, niko nije SMEO da opiše mane ovog znaka. Glavna odlika je njihova silovitost, preka narav, tanki živci. Ništa ih sprečava da sve što požele i dobiju. Kruži priča da je astrologa poriknjavalo od straha opisujući ovaj znak. Volite novac, život, obožavate kad ste u pravu, kad vam aplaudiraju i kada vas prihvataju. Često vam se ljudi raduju, a neki čak imaju reakciju da na prikaz vašeg lika sami počnu da rade sklekove. Svaka vama čast!
Čuj gde...samo ja, nas sedamA zanima me i gdje je Serafim stekla milijardu prijatelja u mjestu gdje je ona jedini stanovnik.![]()
Pa baš, u prednosti si. Ako svaka od vas sedam ima širok krug prijatelja, lako se dođe do milijarde.Čuj gde...samo ja, nas sedam![]()
Vašar, Ameli, vašarPa baš, u prednosti si. Ako svaka od vas sedam ima širok krug prijatelja, lako se dođe do milijarde.![]()
Čuj gde...samo ja, nas sedam![]()
Znam za jedan grad, pored je Beograd![]()
Има још увек пар лепих места. Другари правили роштиљ на 13.мају, тамо сам био док је Манце био жив, имао сам привилегију да сам играо мали фудбал с њим. Какав boost за клињу од 11,12 година. Елем, уместо да скренем ка степеницама које воде доле на Дунав ја право на сајовце. Најопуштеније.Evo jednog mesta u Zemunu gde muž i ja volimo da odemo
![]()
Od kad znam za sebe krimosi me obožavaju!Има још увек пар лепих места. Другари правили роштиљ на 13.мају, тамо сам био док је Манце био жив, имао сам привилегију да сам играо мали фудбал с њим. Какав boost за клињу од 11,12 година. Елем, уместо да скренем ка степеницама које воде доле на Дунав ја право на сајовце. Најопуштеније.
Кад сам видео пушку, схватио сам где сам се зезнуо. Пустио ме да уђем али теже сам изашао.
Od kad znam za sebe krimosi me obožavaju!
Ne zaboravi da je 200 m od mene Čubura
Inače me svi krimosi zovu SESTRO!
NIKAD U ŽIVOTU NISAM IMALA PROBLEME SA NJIMA, za razliku od onih finih
Slažem se!Постоје нека правила. Ти си сконтала и ниси имала проблем.
Е, ниси бака него сестра.![]()
Najsmešnije je kad me ekipa krimosa stalno tera da kažem PIĆKA!Е, ниси бака него сестра.![]()
On uvek plaća, Lav je to!