- Poruka
- 82.009
Pravda za ovaj smajli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@tab503 kako ne shvatas moju potrebu za reakcijom koja prevrce oci?E kad mi neko kaže da posti a jede pomfrit, posni majonez, posnu pavlaku, margarin... izem ti takav post
Biljno ulje posno je.E kad mi neko kaže da posti a jede pomfrit,
Kome odgovara.posni majonez,
Ziv bio.posnu pavlaku,
Ako je posno dobro je.margarin....
Svako posti kako najbolje zna,ume a "ne sudi da ti ne bude sudjeno" je pravilo pravoslavlja ~ sudi jedino bogocovek Isus Hrist,ljudima nije dozvoljeno da zauzimaju njegovo mesto.izem ti takav post
Kad ja kažem nešto....neeeee, Deki je cakan , divan... Ukras ove kafane@Dejan73 duso, dobro te ta zena trpi, divna zena.
Pa i jeste divan i cakan sta pricas tiKad ja kažem nešto....neeeee, Deki je cakan , divan... Ukras ove kafane
Eto, vidiš kakav je![]()
Baš taj!El Blanked bese onaj slatki sa kosicom mmmm
Svašta ja pričamPa i jeste divan i cakan sta pricas ti
Ovo ti je zapravo odličan odgovor.
Treba inače da malo prošire izbor smajlijaIsto mislim da bi taj dobro došao.
Ili možda facepalm.
Tako je, puni smo ekspresija. Pravda za nove smajliće.Treba inače da malo prošire izbor smajlija
Mislim da to ne bi trebalo toliko teško da bude šro se programiranja ticeTako je, puni smo ekspresija. Pravda za nove smajliće.![]()
Maksa ti bio tako blizu? Misliš na 15 minuta hodanja? Pa to je baš susjedstvo, da.Inače kad smo kod komšiluka...
Naš Maksa mi je bio pravi komšija, na 15min od mene, što je za Beograd baš blizu
Milanče mi je nekad bio, a Deki i ja smo prilično daleko, on je preko reke,u Zemunu
Maksi je čak moja keva engleski predavala!Maksa ti bio tako blizu? Misliš na 15 minuta hodanja? Pa to je baš susjedstvo, da.
Mislila sam da ti je i Dejan negdje u blizini.
Ovo ti je zapravo odličan odgovor.
Ima i tvoja komšinica divnog komšiju, svaka čast.
Blizu mi je oko srcaMaksa ti bio tako blizu? Misliš na 15 minuta hodanja? Pa to je baš susjedstvo, da.
Mislila sam da ti je i Dejan negdje u blizini.
To se i broji, zato i kažem da ste mi vi susjedi (nikako da to Snowku objasnimBlizu mi je oko srca
Ja bih jako volela da si mi blizu, retki su ljudi ko ti!To se i broji, zato i kažem da ste mi vi susjedi (nikako da to Snowku objasnim), tako vas doživljavam.
Kamo sreće da smo i fizički susjedi, gdje bi nam bio kraj.
I ja bih bih bila jako sretna da si mi ti u susjedstvu, uvjerena sam da bi se odlično slagale.Ja bih jako volela da si mi blizu, retki su ljudi ko ti!