Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Ma peti i šesti mjesec samo što nisu.Ako ne gresim kod nas bas nece skoro...![]()
Pričali smo neki dan o strpljenju.
Možda Milanče zapravo čeka trešnje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma peti i šesti mjesec samo što nisu.Ako ne gresim kod nas bas nece skoro...![]()
E svaštaKod mene, u prodavnici zdrave hrane, vidim reklamu - posna dimljena pecenica![]()
AhahhahaMa peti i šesti mjesec samo što nisu.
Pričali smo neki dan o strpljenju.
Možda Milanče zapravo čeka trešnje.![]()
Ne znam sta je ali moracu da pitam.Možda od ribe. Ali nije "pečenica".
ŽasuSastav: voda pšenični protein, protein graška, vlakna graška, nehidrogenizovano biljno ulje od suncokreta, kukuruzni skrob, morska so,ekstrakt kvasca, đumbir, paprika, beli luk, paradajz u prahu, mešavina začina,aroma.
Cega je sastav?Sastav: voda pšenični protein, protein graška, vlakna graška, nehidrogenizovano biljno ulje od suncokreta, kukuruzni skrob, morska so,ekstrakt kvasca, đumbir, paprika, beli luk, paradajz u prahu, mešavina začina,aroma.
Toliko ih volim da guštam čak i u pentranju po drvetu dok ih berem.Ahahhaha
Nije to
Ali volim trešnje svakako
Uhh kakve sam jeo jednom u julu
Posne dimljene pečenice, tj proizvoda pod tim nazivom koji se prodaje u prodavnicama zdrave hraneCega je sastav?
To je lepo, samo pazi..Toliko ih volim da guštam čak i u pentranju po drvetu dok ih berem.![]()
Hvala forke, nisam znala ni da to postoji (dok nisam procitala), a kamoli sastav...Posne dimljene pečenice, tj proizvoda pod tim nazivom koji se prodaje u prodavnicama zdrave hrane
Ma i da padnem, dalje od zemlje ne mogu.To je lepo, samo pazi..
Ja ne.Jedete li trešnje skupa sa košpicama?
Ne, njima gađaš ove koji se ne penju po stablu.Jedete li trešnje skupa sa košpicama?
Jeste, pa da mi izraste tresnja u stomakuJedete li trešnje skupa sa košpicama?
hahahah nemoooooj joj ne bih imao nista protiv da me pljesne s ovim
I onda te ja uberem dolje skupa s trešnjamaToliko ih volim da guštam čak i u pentranju po drvetu dok ih berem.![]()
Kod mene, u prodavnici zdrave hrane, vidim reklamu - posna dimljena pecenica![]()
Kako drugačije da se najedeš od trešanja?Jedete li trešnje skupa sa košpicama?
Platim kilu-pojedem kilu! I peteljke jedem!Kako drugačije da se najedeš od trešanja?![]()
Čula sam dosta pohvala za ovu seriju, ali nikad ju nisam pogledala.
Dobra je serija, ali samo prvih 5 sezona, šesta i sedma su bezveze.Čula sam dosta pohvala za ovu seriju, ali nikad ju nisam pogledala.