Pa ti sad furaj air max! 90te su se vratile...

Ma jesi, možda ranije, sada više ne, kada ih ima pola Srbije i milijardu ne originala...;)
Samo da znaš, sada kopije prave mnogo dobro.

Грешите, то што их има пола Србије значи да оне више нису статусни симбол,
већ егзистенцијално питање, ако их немате то више не значи да сте мање шмекер, или како то већ, него да нисте уопште, што смањује вашу вредност у кругу у ком се крећете.
То значи да су те патике, од ствари која вас прави прихватљивијим или бољим у друштву, еволуирале у ствар која је неопходна да бисте у том друштву били, тако ја то видим, свака класа и свако друштво има овакву ствар(и), али ово је врх неукуса и кича.

Је л' то као оно: "ја иначе не гледам Гранд,
али синоћ је било супер"?

ne nego je tako realno i to nisam samo ja rekao nego dosta njih koji takodje ne nose maxerice al' su ih probali i kazu da su najudobnije patike ;) ja godisnje promenim 2-3 para patika od adidas,reebok pa nike-a i o5 kazem da iako maxerice ne gotivim da su najudobnije patike.

Nisi nosio ADIDAS-ke, da vidiš ti šta je patika, AdiPure, AdiPreme...vrh bre...kakve maxerice...ovo je Nemac pravio...

Ne nisam :lol: nosio sam pre par godina one plave adisads odobjkaske i jos par modela samo ne znam kako se zovu...i sada trenutno nosim ove adidas :ok: a stoje mi crne reebok classic,neke klasicne bele nike i crvene platnene puma one ferrai

ove plave imam.

21.gif

:lol:

:ok:

file.php

Ne pazi šta se dešava...Vlast koristi taj (ne)kulturni model 90.-tih da kontroliše razdraženu masu,da ne bi dobila novi 5.oktobar...U tu svrhu se ponovo uzdižu narodnjaci i plitak humor...Efekti su vrlo povoljni po vlast kao što je dugo uspevalo i Slobi 90.-tih...Kontraindikacije su porast svakojakog kriminala i nemorala i explozija nasilja među rajom,za koju vlast boli...Sve dok su iza 5 redova bodigardova i specijalaca

isti metodi vladanja samo jos vise unapredjeni...ali je osnova ista.

Грешите, то што их има пола Србије значи да оне више нису статусни симбол,
већ егзистенцијално питање, ако их немате то више не значи да сте мање шмекер, или како то већ, него да нисте уопште, што смањује вашу вредност у кругу у ком се крећете.
То значи да су те патике, од ствари која вас прави прихватљивијим или бољим у друштву, еволуирале у ствар која је неопходна да бисте у том друштву били, тако ја то видим, свака класа и свако друштво има овакву ствар(и), али ово је врх неукуса и кича.
E pa vidiš ja ne želim da budem kao ti, što mu je potrebna patika da bi bio faca, ja ne nosim Air Max, nisam nikada ni nosio, iz jednostavnog razloga što mi se ne sviđaju.
Mnogo više volim svaki tip Adidas patika.
Ako nemaš Air AMx ne znači da nisi prihvaćen u društvu, ja ih nemam, nikada ih neću kupiti, i veoma sam srećan...
Ne nisam :lol: nosio sam pre par godina one plave adisads odobjkaske i jos par modela samo ne znam kako se zovu...i sada trenutno nosim ove adidas :ok: a stoje mi crne reebok classic,neke klasicne bele nike i crvene platnene puma one ferrai
Ma Adidaske zakon, ne nosi bzvz Nemačka repka Adidas.:mrgreen:
Ja više volim Adidasn patike, ne znam zašto, prirasle mi srcu, trenutno nosim NIKE, jesu Air ali nisu Air Max, i to sam posle dugo godina kupio NIKE, a imam naravno i crne Adidaske, imao sam hiljadu modela Adidas...jednostavno zakon...

E pa vidiš ja ne želim da budem kao ti, što mu je potrebna patika da bi bio faca, ja ne nosim Air Max, nisam nikada ni nosio, iz jednostavnog razloga što mi se ne sviđaju.
Mnogo više volim svaki tip Adidas patika.
Ako nemaš Air AMx ne znači da nisi prihvaćen u društvu, ja ih nemam, nikada ih neću kupiti, i veoma sam srećan...

Погрешно сте ме разумели,
ја се потпуно слажем са Вама, али се не крећемо у истим друштвеним круговима као људи који их носе, то сам желео да кажем.
Да се крећете у таквим круговима, у којима су итекако битне те површне, материјалне ствари, били бисте принуђени да их носите шта год Ви мислили о њима то је једноставно тако, временом бисте сами себе убедили да су оне добре и удобне, или бисте по форумима говорили да су лоше али бисте у сваком случају код куће имали један пар који (не)носите, исто је и са грандом...
То је знак да друштвени стандарди опадају и да ми озбиљно тонемо, и то, по мом мишљењу брже и дубље него икад.

Погрешно сте ме разумели,
ја се потпуно слажем са Вама, али се не крећемо у истим друштвеним круговима као људи који их носе, то сам желео да кажем.
Да се крећете у таквим круговима, у којима су итекако битне те површне, материјалне ствари, били бисте принуђени да их носите шта год Ви мислили о њима то је једноставно тако, временом бисте сами себе убедили да су оне добре и удобне, или бисте по форумима говорили да су лоше али бисте у сваком случају код куће имали један пар који (не)носите, исто је и са грандом...
То је знак да друштвени стандарди опадају и да ми озбиљно тонемо, и то, по мом мишљењу брже и дубље него икад.

Ja ih ne bih nikada nosi, boli me za one koji me vole ako nosim Air Max, takvi mi drugovi ne trebaju...;)

Kad se setim kako smo ismevali par ljudi koji su ih nosili:(
A bili smo i mi ponekad nevaljala deca:(
Ja sam svojevremeno igrom slučaja pd strica dobio New Balance,to je otprilike bilo vreme prvog klintonovog mandata i sećam se da je on nosio kad je džogirao...Ovi moji ignoranti nisu imali pojma o njima(danas svaki drug nosi NB) samo najke,ribok,a ove su bile i bolje i skuplje od većine njihovih s šljokicama jer su bile baš iz US.

Back