Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.898
Popis stanovnštva, dođe ti na adresu neko i kao: Ja ću umesto vas da odgovorim na sva vaša pitanja.
Šta da misliš?
Šta da misliš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraljice,Samo primećujem da vrlo rado prihvataju pitanja iz popisa na koja ne bismo da odovorimo i popisuju šta im treba!
Ha!
Upisuju šta im treba! Ko te šiša, rezultat je već jasan.
Tu bih se zadržala za ovu noć...Kraljice,
odakle ti to da popisuju sta im treba?Samo primećujem da vrlo rado prihvataju pitanja iz popisa na koja ne bismo da odovorimo i popisuju šta im treba!
Ha!
Upisuju šta im treba! Ko te šiša, rezultat je već jasan.
Meni dosao komsija da vrsi popis da ga oteram nije lepo komsija je gde ce mi dusa.Popis stanovnštva, dođe ti na adresu neko i kao: Ja ću umesto vas da odgovorim na sva vaša pitanja.
Šta da misliš?
Apsolutno nijedno pitanje mi nije smetalo. Zbog bune na netu i u okolini sam pogledala upitnik pre nego što je popisivač banuo.ali iskreno ne znam zasto neko ne bi odgovorio na ta pitanja?
sramotis se svojeg postojanja? onog ko si?
kad odgovoris smanujes i prostor za manipulaciju i teorije zavera o kojima pricas.
Jesi li ozenjen?Nisam nikad kod kuce
i ne odgovara se na sva pitanja..ako nisi zemljoradnik ne odgovaras na citav niz pitanaj vezanih za to.Apsolutno nijedno pitanje mi nije smetalo. Zbog bune na netu i u okolini sam pogledala upitnik pre nego što je popisivač banuo.
Stvar je da je u mom odsustvu tražena moja očitana LK, a da na pitanja niko nije odgovorio. Hajd' što nisam ja, nisam bila prisutna, nego mi rekoše ukućani da je bio kratko, proćaskao, uzeo lične podatke i da niko praktično nije ispitan.
Moguće da nas je prozreo samim pogledom pa je umesto nas odgovorio na pitanja ili nasumično štiklirao šta mu drago.
onda moras da im se javis, ako to ne uradis placas kaznu 50.000Nisam nikad kod kuce
nope,nema nikogJesi li ozenjen?
Kome,gde,u gipsu sam,dogodineonda moras da im se javis, ako to ne uradis placas kaznu 50.000
Ja reko ako si ozenjen da navratim kad nisi kuci,salim senope,nema nikog![]()
pa gde si u gipsu ako nisi kod kuce?Kome,gde,u gipsu sam,dogodine
Pa, već rekoh da nisam bila prisutna, a on je tražio lični dokument da upiše moje lične podatke. Neće svi iz familije znati moj JMBG napamet i sl.. Nije izvod, nego očitana LK, a možda je to isto.nego..otkud da trazi izvod licne karte?
U vikendicipa gde si u gipsu ako nisi kod kuce?
Из прве руке. Свратио до пријатеља, дође им пописивач с лаптопом, пита, куца, кликће... Шта ће на крају таквим пописом испасти од твојих одговора, то нико не зна. Чак и да му загледаш у екран, чим изађе може, ако хоће, измијенити што год хоће. Наравно, што би он то радио? Па не знам, али ако се већ по новом закону подаци трајно чувају и ако су прописане казне за нетачне одговоре, е па онда би МОРАЛО све бити на папиру и уз ПОТПИС и пописивача и пописаног. Овако стварно није нормално.odakle ti to da popisuju sta im treba?
opet neka teorija zavere.
a naravno da lako prihvataju tvoje odbijanje jer je takav zakon popisa. ne moras da odgovoris na ta pitanja.
ali iskreno ne znam zasto neko ne bi odgovorio na ta pitanja?
sramotis se svojeg postojanja? onog ko si?
kad odgovoris smanujes i prostor za manipulaciju i teorije zavera o kojima pricas.
da tu nesto nije u redu i da nije tacno..kod mene su bili..kulturno su se ponasali , pitali me da li želim da budem popisana..kada sam rekla da ..stavili su maske i navake na cipele koje su navukli ispred vrata..kucali direktno u lap top odgovore na pitanja..onako kako sam odgovorila jer sam gledala cak i na ona tri cuvena pitanja na koja ne mora da se odgovori a koja su po meni najvaznija za popis ako hoce da znaju koliko srba ima u srbijiPopis stanovnštva, dođe ti na adresu neko i kao: Ja ću umesto vas da odgovorim na sva vaša pitanja.
Šta da misliš?
a šta bi menjao majke ti..ime i prezime, maticni broj, kvadraturu tvog stana, ime roditelja..gde si rodjen i slicno...zasto bi to radioИз прве руке. Свратио до пријатеља, дође им пописивач с лаптопом, пита, куца, кликће... Шта ће на крају таквим пописом испасти од твојих одговора, то нико не зна. Чак и да му загледаш у екран, чим изађе може, ако хоће, измијенити што год хоће. Наравно, што би он то радио? Па не знам, али ако се већ по новом закону подаци трајно чувају и ако су пропосане казне за нетачне одговоре, е па онда би МОРАЛО све бити на папиру и уз ПОТПИС и пописивача и пописаног. Овако стварно није нормално.
Možes i da se ne popises..briga popisivaca..napisace da si odbio popisivanje i ide daljeZnaci moze ne da se kaze,u cemu je problem