Upozoravao sam vas ali me niste shvatili ozbiljno sada će vas režim rasturiti kao nas Srbe na Severu Kosova

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Niste shvatili psihopatu ozbiljno ali on vas jeste.
I ima da vas hapsi i zatvara kao da ste vi kriminalci i zlotvori.E moji Srbi niste ništa naučili iz istorije i kako je opasno kada ne reagujete a deo naroda vam krvari.Čak ni sam Bog neće imati više milosti prema vama.Kako vi pomogli Srbe pod okupacijom tako vama Bog pomogao.

Autorska
I ima da vas hapsi i zatvara kao da ste vi kriminalci i zlotvori.E moji Srbi niste ništa naučili iz istorije i kako je opasno kada ne reagujete a deo naroda vam krvari.Čak ni sam Bog neće imati više milosti prema vama.Kako vi pomogli Srbe pod okupacijom tako vama Bog pomogao.
aco srbine, aco srbine

aco srbine, aco srbine
Naučnici: Nemoguće je čuti sliku.
Slika:
marko-djuric-aco-srbine.gif

Autorska
Nesko, za tvoju dobrobit se brine kosovska država.

Autorska
нон стоп си овде поѕивао на рушење вучића, дајући му најгоре епитете, издајника...

сада када је народ устао ти окренуо ћурак још нам и Богом претиш малтене кунеш...

ми смо вама помагали и борили се ѕа то косово , по кошарама су гинули младићи иѕ србије на одслужењу војног рока

нарвано да ће се иѕдаја прекинути падом режима

немојмо ѕаборавити да сте ви ти који сте хрлили у његове аутобусе када вас је намагарчио зарад дневница да дођете у БГ а потом вам курти срушио барикаде...

сад не ваља ни народ који је устао против банде ...
кањда си сво време био трол и контра бот

срам те било ѕа овакве клевете према народу у Србији

Back