Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Well YES!!!!!!!! :wink:DJ_MaRe:A ti, Shinoda, zivis na tesli?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Well YES!!!!!!!! :wink:DJ_MaRe:A ti, Shinoda, zivis na tesli?![]()
Ma nista meni ne fali!!!srećica:Bliznakinja:Shinoda:Xm,xm,xm...Zasto li je Bliz ovako reagovala?
Jos nisam procitao srecjicin post, al sad cu...
Sta toliko ima lose u nasem dragom Pancevu?
Па смешно ми је...не мислим ништа лоше,немој да се увредиш..![]()
ma,pusti ga...neshto je...... :?
8)
ops:
:wink:
:x :shock: Pa ja imam burazere na Tesli... mozda ih znas... ajd saljam ti PP, da ne razglabamo ovde... :wink:Shinoda:Well YES!!!!!!!! :wink:DJ_MaRe:A ti, Shinoda, zivis na tesli?![]()
srećica:Bliznakinja:Shinoda:Xm,xm,xm...Zasto li je Bliz ovako reagovala?
Jos nisam procitao srecjicin post, al sad cu...
Sta toliko ima lose u nasem dragom Pancevu?
Па смешно ми је...не мислим ништа лоше,немој да се увредиш..![]()
ma,pusti ga...neshto je...... :?
srećica:Bliz.dodji...ugosticemo te Shinoda i ja... :wink:
P.S.
Ponesi obavezno kupaci!!!!![]()
P.S.S.
Brus sa 3 korpe cesh kupiti na buvljaku,toga ima tu!!!![]()
![]()
(8 dalje ... Ono sto postoji u blizini mene je XII bg gimn. i Bioskop Vozdovac, koji vec 14 godina ne radi ): inace izdat je 1990. na 10 godina, ali i dalje se ne otvara RoLL ako ste gledali 'Kad porastem bicu Kengur' to je snimano u ovom mom 'krugu' (((8 sta ima jos ovde RoLL ima blizu Autokomanda
Pp i Vozdovacka Crkva (8 ispred koje sad imaju klupice, mislim ispred ulaza u kapiju ... i jedno leeeeeeepo drvo (8 kad sam ja jednom tu cekala da mi jedan decko donese neke CDe, sela ja na klupicu, a na susednoj baabe i dede iz okolnih zgrada poceli da se saklupljaju i ogovaraju ostale stanare LoL (8 elem ... hm ... p ja ne znam sta da vam kazem jos o mojoj ulici, kad nemam pojma nista ... i nikoga tu (8 a komsije? aaaaaaah sto volim kucu (8 u zgradi nikad, ali nikad ne bih mogla da zivim :x znaci, komsije koje su zivele pored mene (zajednicki zid (8) su se odselili (hm ... zasto?
br 249....to je zgrada zapravo...
hehe (8 ja sam mnoooooooogo mnoooooooogo ispod (8 ali kuuuuul (8Moon Child:hihihi pa ja znam gde ti zivis...(doduse ne znam tacno koja kuca)...u toj ulici mi zive baba i dedabr 249....to je zgrada zapravo...
e a ta prodavnica decje odece kako se bese zove?![]()
nema veze....
) starija od mene. sad nismo neshto bliski. sve u svemu, mozhe se recji pristojni ljudi, ne toliko buchni, kojima mogu da se obratim ako mi bash neshto treba. iznad ne znam ni ko zhivi. bio je brachni par sa dvoje odrasle dece (inache, to su mi dvojnici) koji su svi zajedno bili strashno buchni i besni. da ne govorim o lezhanju na telefonu. onda su se odselili i stan je zvrjao prazan (ole, samo moj telefon
). sad su se uselili neki ljudi, ne znam ni sama koji su. znam da mi uzmu vezu bash kad mi je potrebna. to je retko, a opet, znaju da ubodu trenutak.
naime, sa spoljashnje strane otvorene su tri radnje (fotokopiranje, advokat i josh neshto) samo na mojoj zgradi, a dole josh (fotokopiranje i opet advokat). sa unutrashnje strane, nije bilo nichega, logichno jer - ko zalazi u dvorishte. e ja cju da vam kazhem. ljudi koji trazhe advokata koji ima kancelariju u veshernici moje zgrade! hajde de, prezhivi se prolazhenje kroz gomilu ljudi koja udje i cheka u ulazu. naravno, pritom pushi, kashlje, dere se. sada je dragi nam advokat probushio izlaz napolje iz samo njemu znanog razloga. josh mi je to trebalo. reshetke na zgradi, grrrrr. eh, kad smo kod toga, kako zaboraviti. na tavanu muzichki studio. tako da sam ranije imala prilike da vidim divne zvezde kako se penju, blago meni. pored toga shto sam imala chast da vidim Kseniju Pajchin, mogu da se ponosim time da su Modelsice snimale spot na mome krovu. jupi jej!
Pp) kao prvo, kraj mi nije ubistven. nisam bash prekoputa zheleznichke, malo dalje, sa strane i uvucheno. nije tu toliko cirkulacija ljudi. svoju zgradu obozhavam, a tek svoj stan da vam ne govorim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahahahahahahahahahahaha umireeeeeeeeeeemKeeper:@ tina: da, na banovom ti treba bajs sa pneumatichkim kochnicama, sa tachno odredjenim vazduhom u gumama, i naravno, kaciga i shtitnici za laktove i kolena, i sve to osigurati pancirom![]()

uuuuuu, Beogradjani, jeste l' chuli? (:@bleach: pa zato ste vi beogradjani tako lepi i vitke gradje kad stalno morate da planinarite![]()
Tinar:Meni se svudja jer je mirno, ali ima i bioskop, Pozeshku (koju ne podnosim), Koshutnjak... Ja sam zivela svuda po Bg-u, i Banovo mi je najlepshe...
u odnosu na rodu.
)))
) kao uvredi se Alexandra9:~ Produzite li dalje, naicicete na macji restoran. Ne, tamo ne sluze macke za rucak...

)