pa... gde zivite?...

srećica:
Bliznakinja:
Shinoda:
Xm,xm,xm...Zasto li je Bliz ovako reagovala?
Jos nisam procitao srecjicin post, al sad cu...
Sta toliko ima lose u nasem dragom Pancevu?

Па смешно ми је...не мислим ништа лоше,немој да се увредиш.. :)

ma,pusti ga...neshto je...... :?
Ma nista meni ne fali!!! :lol:
Tako sam odreagovao zato sto sam video da je sreca napisala taj dugacak post,pa me je zanimalo sta tu pise...
Ma pustite me prso sam,,, :lol: 8) :P :oops: :cry: :wink: :roll: :twisted: :evil: :x :shock: :D

srećica:
Bliznakinja:
Shinoda:
Xm,xm,xm...Zasto li je Bliz ovako reagovala?
Jos nisam procitao srecjicin post, al sad cu...
Sta toliko ima lose u nasem dragom Pancevu?

Па смешно ми је...не мислим ништа лоше,немој да се увредиш.. :)

ma,pusti ga...neshto je...... :?

Ма опуштено...разумем :wink:

jaooooooo p Stasha je mene pomenula OoPs a ja ovu temu nikad nisam ni videla :shock:
daklem ... da ja kao sad opisem svoju ulicu ...
ovako, moja ulica se nalazi na Vozdovcu i tu se vodi kao druga po duzini (8 inace njeno ime je Vojvode Stepe ... mislim da nema potrebe da kazem ko je to :p (8 dalje ... Ono sto postoji u blizini mene je XII bg gimn. i Bioskop Vozdovac, koji vec 14 godina ne radi ): inace izdat je 1990. na 10 godina, ali i dalje se ne otvara RoLL ako ste gledali 'Kad porastem bicu Kengur' to je snimano u ovom mom 'krugu' (((8 sta ima jos ovde RoLL ima blizu Autokomanda :pPp i Vozdovacka Crkva (8 ispred koje sad imaju klupice, mislim ispred ulaza u kapiju ... i jedno leeeeeeepo drvo (8 kad sam ja jednom tu cekala da mi jedan decko donese neke CDe, sela ja na klupicu, a na susednoj baabe i dede iz okolnih zgrada poceli da se saklupljaju i ogovaraju ostale stanare LoL (8 elem ... hm ... p ja ne znam sta da vam kazem jos o mojoj ulici, kad nemam pojma nista ... i nikoga tu (8 a komsije? aaaaaaah sto volim kucu (8 u zgradi nikad, ali nikad ne bih mogla da zivim :x znaci, komsije koje su zivele pored mene (zajednicki zid (8) su se odselili (hm ... zasto? :roll: (8) i sada su tu sve lokali ... imam muskog, zenskog frizera (odvojeni su...), trafiku-prodavnicu RoLL, a jedan lokal (koji je bas do moje kuce) je prazan (8 kad bi nam tu otvorili pekaru ili mesaru, ne bi iz dvorista morala da izlazim (8 jos plus sto cim izadjes sa kapije, posle te prodavnice-trafike ima lokal sa odecom (doduse decijom, ali boze moj, ne moze sve...), a odmah ispod Apoteka (8 m sve mi je tu ((: dalje ... preko puta mene je prazna kuca, tj iznad je kuca, a ispod nas podrum RoLL nebitno ... a iza ... su neke komsije koji se ni ne cuju ... m nemam pojma ni sama ... samo znam da nemam nikoga ko ce da mi se zali, buni i sl. (8
eto ... mislim da sam dosta nabrbljala o mojoj ulici i komsijama ... a da nista nisam rekla ... ali to ni nije bitno ... uglavnom ...
PoZ ((8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Moon Child:
hihihi pa ja znam gde ti zivis...(doduse ne znam tacno koja kuca)...u toj ulici mi zive baba i deda :p br 249....to je zgrada zapravo...
e a ta prodavnica decje odece kako se bese zove?:p
hehe (8 ja sam mnoooooooogo mnoooooooogo ispod (8 ali kuuuuul (8
nemam pojma? SHOCK ona ima ime ShOcK (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

toliko stara tema, a ja nisam postovala. sve se secjam kako sam odlagala. zashto, ne znam. svejedno, sada sam mislila da temu vratim, a onda... onda bi bio red i stavim jedan post koji ima smisla na nju. da bar ima veze s temom.

zhivim u centru, bash kod zheleznichke stanice. ulica mi nije bash shiroka (tri trake + pored tramvajske shine), ali ona je u sushtini nastavak mosta (na nju se silazi sa autoputa) tako da nishta ne sprechava ogromnu kolichinu kamiona i aviona (ups, ne, ovaj, mislila sam na autobuse) sa sve josh vecjom gomilom prikolica (naravno, nikada prekrivenih) da svakodnevno cirkulishe kroz nju. ulica je paralelna sa rekom, udaljena 2min, ali opet, treba mi mnogo vishe od toga da bih na tu reku i doshla. izmedju su zheleznichke shine preko kojih se ne mozhe tek tako, tako da... docji do keja je mogucje samo provlachecji se iza autobuske stanice ili icji, hm, do Sajma? vecj sam se zhalila na sve to. uzimajucji u obzir sve to, moj stan je neprirodno tih.
shto se same moje zgrade tiche... naime, moj broj ima chetiri ulaza, svaki odvojena zgrada. tri broja su poredjana u krug, dok je jedna zgrada u sredini, i tako se nadjete u lavirintu sa gomilom ulaza. ja sam u jednom najdaljem od ulice, tako da se kada se udje u dvorishte malo gubi utisak tolike gungule i saobracjaja. preko zida (u drugom dvorishtu) chak ima i drvecja i ljuljashki. moje dvorishte je, manje vishe, parking. sama zgrada je jako stara, sa debelim nosecjim zidovima. (zid je shirok neshto manje od metra.) nema lifta. shta cje, kada ima chetiri sprata valjda. to je stara gradnja, sa onim ooogromnim kuhinjama, koje su svi pretvorili u dnevne sobe/trpezarije, a ostave normalne velichine pretvorili u kuhinje. klasika. (8 stan mi s jedne strane gleda na dvorishte, a sa druge na uzanu ulicu (normalnu na moju) koja ima drvecja - ole, zeleni pogled sa mog prozora. (:
shto se komshija tiche... duga pricha. iz okolnih zgrada znam tek ponekog. uglavnom se sve svodi na -cjao, cjao- nekom ko je ishao u istu osnovnu i poneko -dobar dan- onim ljudima koji kazhu i -dobar dan- mojima. u mojoj zgradi... ispod mene ~ zhiveli su dugo baba i deda koji su preminuli, pa je u stanu sin, mada nikad nemam utisak da tu zaista zhivi, nego tek tako dolazi. pored mene ~ komshije s kojima smo se dugo druzhili. imaju i kcjerku koja je godinu dana (a ne, u stvari dve :p) starija od mene. sad nismo neshto bliski. sve u svemu, mozhe se recji pristojni ljudi, ne toliko buchni, kojima mogu da se obratim ako mi bash neshto treba. iznad ne znam ni ko zhivi. bio je brachni par sa dvoje odrasle dece (inache, to su mi dvojnici) koji su svi zajedno bili strashno buchni i besni. da ne govorim o lezhanju na telefonu. onda su se odselili i stan je zvrjao prazan (ole, samo moj telefon :p). sad su se uselili neki ljudi, ne znam ni sama koji su. znam da mi uzmu vezu bash kad mi je potrebna. to je retko, a opet, znaju da ubodu trenutak. :roll:
shto se dvorishta tiche... vecj spomenuh da je parking, a na parkingu, eto chuda, automehanichar. lik koji je bivshi atletichar i popravlja automobile tu shto mozhe chesto da smori gledati svo to vucaranje okolo. u jednom od podruma u toj zgradi prekoputa koji je adaptiran u stan zhiveo je dugo neki lik, a onda se odjenom pojavila neka zhena (ispostavilo se da je ona ima neki beleg kao ne znam koja nechija zhena i to je moralo da joj se odstrani da ne bi potera poshla za njima, a to se sve zna jer je komshija iz moje zgrade lekar. ne pitajte.) daklem, pojavila se zhena, a zatim i dete i eto vama porodice koja se mota tuda svaki dan i govori -dobar dan- kad se osecja dobro, a to shto ti govorish vetru, koga briga. josh smorenih i besnih komshija iz susednih zgrada. jedna zhena sa machkama. divnim machkama. a i divna zhena. u jednoj od zgrada i radnja sa rachunarima. (8
e sad... podrumi. (8 ne smem previshe razmishljati o tome, pochecju da paranoishem da cje mi se srushiti kucja. :p naime, sa spoljashnje strane otvorene su tri radnje (fotokopiranje, advokat i josh neshto) samo na mojoj zgradi, a dole josh (fotokopiranje i opet advokat). sa unutrashnje strane, nije bilo nichega, logichno jer - ko zalazi u dvorishte. e ja cju da vam kazhem. ljudi koji trazhe advokata koji ima kancelariju u veshernici moje zgrade! hajde de, prezhivi se prolazhenje kroz gomilu ljudi koja udje i cheka u ulazu. naravno, pritom pushi, kashlje, dere se. sada je dragi nam advokat probushio izlaz napolje iz samo njemu znanog razloga. josh mi je to trebalo. reshetke na zgradi, grrrrr. eh, kad smo kod toga, kako zaboraviti. na tavanu muzichki studio. tako da sam ranije imala prilike da vidim divne zvezde kako se penju, blago meni. pored toga shto sam imala chast da vidim Kseniju Pajchin, mogu da se ponosim time da su Modelsice snimale spot na mome krovu. jupi jej!

ovo sve sad ne zvuchi bash pohvalno, a? znam, svi i prozivaju moj kraj. (khm, neki i odavde :/ :pPp) kao prvo, kraj mi nije ubistven. nisam bash prekoputa zheleznichke, malo dalje, sa strane i uvucheno. nije tu toliko cirkulacija ljudi. svoju zgradu obozhavam, a tek svoj stan da vam ne govorim.
tako da... ma kako ovo zvuchalo ja volim ovo gde zhivim, tu zhivim od kada sam rodjena i nisam raspolozhena da menjam. ((:

cjut' bre, mi smo navikli na to.
Milica i ja kao na drugoj planeti kad smo ishle NS-om... samo ravno, gde god se okrenesh... kako je meni kad moram da se penjem uz Balkansku kad god zhelim u centar? :p
ja sam bukvalno u rupi Bg-a. (8

@ tina: da, na banovom ti treba bajs sa pneumatichkim kochnicama, sa tachno odredjenim vazduhom u gumama, i naravno, kaciga i shtitnici za laktove i kolena, i sve to osigurati pancirom :p

@bleach: pa zato ste vi beogradjani tako lepi i vitke gradje kad stalno morate da planinarite :p

Keeper:
@ tina: da, na banovom ti treba bajs sa pneumatichkim kochnicama, sa tachno odredjenim vazduhom u gumama, i naravno, kaciga i shtitnici za laktove i kolena, i sve to osigurati pancirom :p
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahahahahahahahahahahaha umireeeeeeeeeeem
gotovo! :lol: :mrgreen: :lol:
choveche... nisi ti normalan, znam ja. (8

@bleach: pa zato ste vi beogradjani tako lepi i vitke gradje kad stalno morate da planinarite :p
uuuuuu, Beogradjani, jeste l' chuli? (:
hvala, hvala, shta recji ;pPp
... a neki Beogradjani i ne izlaze chesto van kucje. (8

Tinar:
Meni se svudja jer je mirno, ali ima i bioskop, Pozeshku (koju ne podnosim), Koshutnjak... Ja sam zivela svuda po Bg-u, i Banovo mi je najlepshe...

;) moj kraj takodje.
moja bivsa skola. moja sadasnja. nema putovanja busom, mkao 80% mog razreda, nego mi je odma' tu...
pozeska... dobra stvar - mek i tajm aut (kol'ko cesto idem tamo mislim da me prodavacice prepoznaju, i vec me cudno gledaju ;)). dalje - nista posebno u pozeskoj.
e, roda je super. sumadija je bas bedna :( u odnosu na rodu.
najlepse ulice su mi one iznad pozeske, paralelne sa njom, kraljice katarine, orfelinova, itd. divno :))))
ah, sta dalje reci. volim ja i centar, ali na ovo sam navikl, i svidja mi se... na 10 minuta od moje zgrade (peske, naravno!) je ada. mada ne idem tako cesto nan nju, ali dobro je sto je tu. i ne treba mi puno vremena do grada.
moja ulica - bucna, ali u principu okej. ;) tu mi zivi i drugarica... bas blizu. korisno :)
ne volim sto moram uzbrdo do skole, mada, sada kada sam u XIII imam jako malo uzbrdo da idem.

;)

e da... kad izadjes uvece u pozesku (mada ja u zadnje vreme vise praktikujem grad ;)) nema sanse da izbegnes i one koje zelis i one koje ne zelis da vidis.
i samo gledas kad ce neko da iskoci, i ako se ne javis jer ga ne primetis (ili neces :evil:) kao uvredi se :roll:

Alexandra9:
~ Produzite li dalje, naicicete na macji restoran. Ne, tamo ne sluze macke za rucak...

E....a ja se taman ponado....
:lol: :lol:
inace - ja sam seljak covek, do gimnazije ima 20 minuta biciklom da se mota...
u principu sve je daleko, ali u sustini blizu.
ali zato slobodno odvrcem pojacalo kad keva ode negde na kafu....
do grada ima 5 km do centra i to je to....
fino mesto, okruzeno njivama, prirodom.....imam jednog komsiju koji svake godine po nekoliko puta djubri njive (ima ono sto cisti septicke jame) gownima i to onda smrdi par kilometara okolo....babe ga prozvale mika gownar :lol:
i ima dosta odvratnih baba vrachara koje treba obesiti za primer i ljudi su uopste pokvareni i sa pola komsiluka(u stvari sa svima) svodim komunikaciju na minimum

ali zato - kad mi se nakrene pozovem nas deset, krknemo prase i pravimo rostilj.....bez problema (sad ih ima 30-tak....taman ce z slave da imaju po 20-tak kila....al cu se namlatim love ..joj :lol: )

Back