Ozbiljnost situacije u aktuelnoj sedmici i opasnost od eskalacije nasilja

Procitao sam, i sta sa tim?
Sa jedne strane imas decu, sa druge lazljive pandure i politicare, koji, bukvalno, lazu kako zinu.
Plus, panduri su dokazani krvnici, jer samo mentalno poremeceni krvnik moze da bije decu onako kako oni biju.

Dakle, moj post je 100% na mestu.
lol kada su studenti rekli da je njihova koleginica povredjena (nisu pomenuli ime), MUP je rekao "Nismo mi tu [ime prezime godine mesto prebivalista] pretukli itd]" znaci sami sebi autogol lupili. Za masovne ubice, lopove i silovatelje cenzurisu ime i prezime, a za studente objave ime prezime mesto stanovanja...jos samo jmbg

i naravno pretucena devojka uplasena za svoj zivot je rekla da se ne eskalira zbog nje jer su joj gotovo sigurno dali poziv i pretili kako ce je opet voditi na razgovor ako se usudi da izadje opet na ulice...pajkani tovne svinje

Procitao sam, i sta sa tim?
Sa jedne strane imas decu, sa druge lazljive pandure i politicare, koji, bukvalno, lazu kako zinu.
Plus, panduri su dokazani krvnici, jer samo mentalno poremeceni krvnik moze da bije decu onako kako oni biju.

Dakle, moj post je 100% na mestu.

Da li ti je promaklo da se ovde možda radi o nekoj podvali, i to moguće čak i orkestriranoj?

Da li ti je promaklo da se ovde možda radi o nekoj podvali, i to moguće čak i orkestriranoj?

Naravno, MUP je taj koji podvaljuje lazne informacije o demantu.
Takvim stvarima se MUP bavi vec decenijama.

Ljudi u Srbiji, iako su videli kako MUP laze i kako prebija krvnici srpsku decu, i dalje ne veruju da su albansku decu pakovali u hladnjace. Misle da su to neke teorije zavere.

@S1MCRO @јанпи

Lik koji je priredio onaj incident jutros u Ćacilendu je penzionisani pripadnih srpskih bezbednosnih službi (16 godina radio u njoj).

Razmislite još ozbiljnije o onome što sam napisao i, nažalost i po svemu sudeći, pripremite se za možda i još gore stvari u bližoj budućnosti.

@S1MCRO @јанпи

Lik koji je priredio onaj incident jutros u Ćacilendu je penzionisani pripadnih srpskih bezbednosnih službi (16 godina radio u njoj).

Razmislite još ozbiljnije o onome što sam napisao i, nažalost i po svemu sudeći, pripremite se za možda i još gore stvari u bližoj budućnosti.
Izgleda da si pogodio, liči kao da će biti mnogo suza.

I šta onda
Da se čeka božji spas
Ideja "apela," u smislu će sada neko da prekine protestne aktivnosti zbog istog, naravno da je budalaština. Ali, šta pa ovaj režim i njegovi saradnici pa rade, a da je inteligentno i da ima smisla? Ništa.

Dođe čoveku da se zapita da li je uopšte moguće da režim plaća za takve budalaštine. A eto, jeste.

Ideja "apela," u smislu će sada neko da prekine protestne aktivnosti zbog istog, naravno da je budalaština. Ali, šta pa ovaj režim i njegovi saradnici pa rade, a da je inteligentno i da ima smisla? Ništa.

Dođe čoveku da se zapita da li je uopšte moguće da režim plaća za takve budalaštine. A eto, jeste.

Фали вам дисциплине. Изгледа и организације, типично српски. Не зна кад треба да ћути а кад да удари. Власт неокрзнута.

@S1MCRO @јанпи

Šta može da uplaši čoveka koji je bio '99. na albanskoj granici. Jel ja treba da dolazim iz Nemačke da dižem revoluciju? :lol:

Da prekinemo "za naše dobro"

:mrgreen:

Back