38imak
Elita
- Poruka
- 20.799
Zato ce nas komunizam i Drug Che spasiti.Лудлио комуњаризма повезује неповезиво .... Спас је у Капитализму и Монархизму који без лажи и поштено владају
@aleksije radicevic @Mystic+ @vučji čopor @38imak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ce nas komunizam i Drug Che spasiti.Лудлио комуњаризма повезује неповезиво .... Спас је у Капитализму и Монархизму који без лажи и поштено владају
@aleksije radicevic @Mystic+ @vučji čopor @38imak
Panduri-krvnici, sta je tu cudno? Najveca bagra.
Ali polako - oslobodjenje Srbije je pocelo, a krvnici ce da plate za svoje zlocine.
Pa pročitaj prvo objavu.
lol kada su studenti rekli da je njihova koleginica povredjena (nisu pomenuli ime), MUP je rekao "Nismo mi tu [ime prezime godine mesto prebivalista] pretukli itd]" znaci sami sebi autogol lupili. Za masovne ubice, lopove i silovatelje cenzurisu ime i prezime, a za studente objave ime prezime mesto stanovanja...jos samo jmbgProcitao sam, i sta sa tim?
Sa jedne strane imas decu, sa druge lazljive pandure i politicare, koji, bukvalno, lazu kako zinu.
Plus, panduri su dokazani krvnici, jer samo mentalno poremeceni krvnik moze da bije decu onako kako oni biju.
Dakle, moj post je 100% na mestu.
Procitao sam, i sta sa tim?
Sa jedne strane imas decu, sa druge lazljive pandure i politicare, koji, bukvalno, lazu kako zinu.
Plus, panduri su dokazani krvnici, jer samo mentalno poremeceni krvnik moze da bije decu onako kako oni biju.
Dakle, moj post je 100% na mestu.
Da li ti je promaklo da se ovde možda radi o nekoj podvali, i to moguće čak i orkestriranoj?
Izgleda da si pogodio, liči kao da će biti mnogo suza.
Većina se raduje zbog jednog šatora. Načekaćeš se.Bliži sam tvojim prognozama danas nego što sam bio juče.
Samo da još ovi majmunčići poput @Duskwood počnu da shvataju.
Suština teme je da BIA "najavi" svoju današnju akciju.Siledžije policijske su zlostavljale studentkinju - to je valjda suština teme
Ili nije
Suština teme je da BIA "najavi" svoju današnju akciju.
Pa da.Na šta apel, da se prestane sa svakom aktivnošću protiv režima
I šta ondaPa da.
Ideja "apela," u smislu će sada neko da prekine protestne aktivnosti zbog istog, naravno da je budalaština. Ali, šta pa ovaj režim i njegovi saradnici pa rade, a da je inteligentno i da ima smisla? Ništa.I šta onda
Da se čeka božji spas
Ideja "apela," u smislu će sada neko da prekine protestne aktivnosti zbog istog, naravno da je budalaština. Ali, šta pa ovaj režim i njegovi saradnici pa rade, a da je inteligentno i da ima smisla? Ništa.
Dođe čoveku da se zapita da li je uopšte moguće da režim plaća za takve budalaštine. A eto, jeste.
Šta može da uplaši čoveka koji je bio '99. na albanskoj granici. Jel ja treba da dolazim iz Nemačke da dižem revoluciju?

Da prekinemo "za naše dobro"Ideja "apela," u smislu će sada neko da prekine protestne aktivnosti zbog istog, naravno da je budalaština. Ali, šta pa ovaj režim i njegovi saradnici pa rade, a da je inteligentno i da ima smisla? Ništa.
Dođe čoveku da se zapita da li je uopšte moguće da režim plaća za takve budalaštine. A eto, jeste.

Ne smem da ti odgovorim jer si se žalio moderaciji pa su me upozorili.Kad krece vanredno stanje pametni?