ozbiljna veza sa LUJKOM...

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"You don`t fool me-those pretty eyes
That sexy smile-you don`t fool me
You don`t rule me-you`re not surprise
You`re telling lies-you don`t fool me....

Mama said be careful of that girl,
Mama said you know that she`s no good
Mama said be cool, don`t you be no fool
She`ll take you and break you,
Sooner or later you`ll be playing by her rules".
*QUEEN*
Obozavam ovu pesmu :D

sunrise:
anakin:
pa nikako da kaze u kom smislu je lujka!

ti si radio onaj sajt shto ti stoji u profilu?..
ako jesi, htela sam da ti kazem da jedva procitah neshto na njemu, kombinacija crveno-crna-pastelno ljubichasta ne ide pile... zamisli da se live obuches u te tri boje? hehe lichio bi na cirkus...pa tako me i ovo shto sam videla podsetilo na to... nije ti razgovetno... sorry ali ... 8)

Pa ti imas primedbe na umetnost Enki Bilala????? Ne idu boje, a.... :shock: Pri tom, Anakin je devojcica1 :wink:

Betty:
sunrise:
anakin:
Pri tom, Anakin je devojcica1 :wink:

kao i POSTAVLJACH TOPICA!!! u kom smislu sam lujka? pa nista sitni gestici me odaju. ponekad umem da se ponasam kao deriste, da se cerekam, da skakucem... mada sam u principu ozbiljna... ponekad volim da se glupiram sa ljudima da ne znaju koji je moj sledeci potez, a da ni ja pri tom ne znam sta cu dalje, ali tih nezrelih gluposti planiram da se resim... i uz sve to moj blagi imidz qcke se nikako ne uklapa...to je definicija lujke a ne ludache...? u osnovi sam dobra i draga osoba... ;) svi mi to kazhu...
a nemam dekocha! :evil:

Betty:
sunrise:
anakin:

ako jesi, htela sam da ti kazem da jedva procitah neshto na njemu, kombinacija crveno-crna-pastelno ljubichasta ne ide pile... zamisli da se live obuches u te tri boje? hehe lichio bi na cirkus...pa tako me i ovo shto sam videla podsetilo na to... nije ti razgovetno... sorry ali ... 8)

Pa ti imas primedbe na umetnost Enki Bilala????? Ne idu boje, a.... :shock: Pri tom, Anakin je devojcica1 :wink:

pa yebiga ne idu mi nikako:)))
sorry -devojchica:ppp-

Anonymous:
Djesi Djenis:
Drugim recima razmazeno deriste!
:D

da, razmazeno deriste sa veeeeeeeeeeeeelikim srrrrrrrrrrrrrrrrcem.

gos'n djesi djenis je delovao kao da je nemoguce ubediti ga u suprotno... :oops: nisam htela da se svadjamo bez veze... a sta fali ako volim da se mazim??? ;)

kad sam ozbiljna nikom ne bi ni palo na pamet da imam i onu luckastu crtu licnosti... jako brzo umem da se uozbiljim... :D

sunrise:
anakin:

idu, iduuu.... :lol:
nije crvena nego narandzasta :shock:

ua slaganje boja!
napred lujke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

PS. live bi ti tek bila nerazgovetna (sta kazes na ljubicastu + crvenu?) :lol:

Back