pitanje je kako je njoj kad trpi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja guslao jednom satima pijan ugnjavio partnerkku koja se smejala i pricala ne moze to tako mangupe pijan siA sta je s tim kad ne mozes da svrsis pa ga guslas sat vremena?
ostacimo grke.Normalno je da se obrise post koji govori o tome da su stari Grci voljeli male polne organe zato sto su te ljude smatrali "razumnijima".
Jednakost vlada svuda, tako da je nemoguce doci do naucnog zakljucka. Bice da ce uskoro demokratija da ukine nauku, jer ima previse ekstremne pretpostavke. Ustvari, u vecini drustvenih "nauka" nauka je vec istjerana.
taj deo nije editovan.Normalno je da se obrise post koji govori o tome da su stari Grci voljeli male polne organe zato sto su te ljude smatrali "razumnijima".
Jednakost vlada svuda, tako da je nemoguce doci do naucnog zakljucka. Bice da ce uskoro demokratija da ukine nauku, jer ima previse ekstremne pretpostavke. Ustvari, u vecini drustvenih "nauka" nauka je vec istjerana.

Ja kazem, zena ima pancer, a kazu da je i Tito udarao po sumama i gorama.pitanje je kako je njoj kad trpi![]()
![]()
Ja cu tebe ostaviti.ostacimo grke.
sta smatras pod evropljanin kada to pominjes?
Kriminal i IQ su povezani. Mi i Turci u kriminalu i u kosarci... Taman da organizujes bandu...taj deo nije editovan.
Pa vidi, nauka... nisu svi naučni rezultati ni za objavljivanje
recimo kada vidim gde Srbi stoje na listingu IQ ne osećam se baš najbolje![]()
ne pišemo o politici na LjiSu.Kriminal i IQ su povezani. Mi i Turci u kriminalu i u kosarci... Taman da organizujes bandu...
kompleksi su cudoJa cu tebe ostaviti.

А да мање размишљамо о статистикама и поредимо се са другима?
Шта ја имам од тога шта друге жене узбуђује? Или друге мушкарце ако ја то не могу глатко, интуитивно, са апетитом да пружим него треба да се правим, да подилазим? Уместо да се окренемо онима којима смо добри баш такви какви смо и који су нама по мери.
А то можемо само ако смо оно што јесмо, без упињања да се допаднемо.
P jbg...Epska poezija?
Kako da ga pustis na miru? Da prekines odnos?pa treba ga pustiti na miru... možda ima razloga zašto neće. kada bude hteo svršiće
![]()
Meni se desavalo i kad nisam pijan.ja guslao jednom satima pijan ugnjavio partnerkku koja se smejala i pricala ne moze to tako mangupe pijan si
i bi zena u pravu![]()
Pancirom nije, ali bodljikavom žicom jeste.A i onaj G-spot je vjerovatno erektilno tkivo koje nije zasticeno pancirom. Svaki tenk ima slabu tacku...
Kazem jos, ljubav je rat izmedju polova. ;-)

Pazi ti da ti ne eksplodira dzavelin u ruci.Pancirom nije, ali bodljikavom žicom jeste.![]()
AaaaaaaTema je kako treba obrezati tukija i drljati ga o farmerke kako bi otupeo i trajao 14 minuta, koliko je otprilike potrebno zenski da joj dodje preko vaginalnih slojeva da svrsi.
Namazes ga lidokainomMeni se desavalo i kad nisam pijan.