- Poruka
- 43.229
izvini, nisam gledala prijavePaula, jel ti ne vidiš moje prijave? Ovdje može svaki mamlaz vrijeđati na vjerskoj osnovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini, nisam gledala prijavePaula, jel ti ne vidiš moje prijave? Ovdje može svaki mamlaz vrijeđati na vjerskoj osnovi?
Tema treba ne da se zaključa nego da se izbriše. Uvodni post mu je dno dna.izvini, nisam gledala prijave
Zašto? Možda postavljač ima neke glupe pretpostavke, ali ima prava da pita. Šta je tačno loše u tome što pita za sve to?Tema treba ne da se zaključa nego da se izbriše. Uvodni post mu je dno dna.
Ja ne znam zasto svi mrze moje teme, niti koga vrijedjam niti provociram, prosto, izgleda da postoji mrznja prema samom razmisljanju. Kao da sam medju zivotinjama kojima je samo do strasti.
Najboljinemoj machak ce si ga naebemo
Uvodnim postom si uvrijedio sve obrezane muškarce, potpuno sam sigurna da si time ciljao na muslimane.Ja ne znam zasto svi mrze moje teme, niti koga vrijedjam niti provociram, prosto, izgleda da postoji mrznja prema samom razmisljanju. Kao da sam medju zivotinjama kojima je samo do strasti.
taj deo se može izmeniti, nisam obratila pažnju. Sad ću da vidim.Uvodnim postom si uvrijedio sve obrezane muškarce, potpuno sam sigurna da si time ciljao na muslimane.
Možda i na Jevreje?Uvodnim postom si uvrijedio sve obrezane muškarce, potpuno sam sigurna da si time ciljao na muslimane.

ako moze samo jedna da se javi da bi bila zadovoljna malim?Sve grcke statue imaju mali
Nice da je poenta bila u seksu a ne u alatu
Važi i za tadašnje žene
Seksali se kad god im se pružila prilika i čoporativno
prijavi, a ne rasprava. samo se prijavi. obrisala sam post.Nevjerovatno je da si ti spermatozoid koji je pobijedio.
Prijava bez rasprave je kao seks bez pedigre?prijavi, a ne rasprava. samo se prijavi. obrisala sam post.
Nemaj brige, nemam se namjeru ja raspravljati, hvala što si riješila prijavuprijavi, a ne rasprava. samo se prijavi. obrisala sam post.

sta smatras tacno pod evropljanin?Bice uvijek onih koji traze dlaku u jajetu. Prilikom registracije se ne zahtijeva da si iznad 18... Danas je strasno biti Evropljanin.

samo je tema editovana. Danas sam jednu doduše i izbrisala , a bila je o seksu sa životinjama iz 2006. Ovo je ipak normalnije, osim tih par rečenica.Nemaj brige, nemam se namjeru ja raspravljati, hvala što si riješila prijavu![]()

Epska poezija?A sta je s tim kad ne mozes da svrsis pa ga guslas sat vremena?
pa treba ga pustiti na miru... možda ima razloga zašto neće. kada bude hteo svršićeA sta je s tim kad ne mozes da svrsis pa ga guslas sat vremena?

Sad će neki Crnogorac da se uvredi?A sta je s tim kad ne mozes da svrsis pa ga guslas sat vremena?