Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.136
Pitanje je da li vozis u svim pravcima, ili prema unaprijed utvrdjenoj liniji prevoza. Ali si ti tu da vozis kud oni hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staneš joj I kažeš:Od nas se zahtijeva da krenemo, pa stanemo itd., kao autobus, a ona ce negdje izaci.
o tome i pisemTi minuti se odnose iskljucivo na intercourse, bez predigre.
Čovek traži dobrovoljke s kojima bi na naučnoj bazi mogao da proveri svoju teoriju.Molim te da definišeš šta je pitanje ove teme.
Ali vozaj nekog drugog..Staneš joj I kažeš:
Aj sad lagano, u skokovima?
Ne vidim nista lose ni ako su drugi provjerili teoriju.Čovek traži dobrovoljke s kojima bi na naučnoj bazi mogao da proveri svoju teoriju.
Ne vidim ništa nejasno
Ovo nesto kao akcija Budimo humani.Čovek traži dobrovoljke s kojima bi na naučnoj bazi mogao da proveri svoju teoriju.
Ne vidim ništa nejasno

vise kao "doniraj"Ovo nesto kao akcija Budimo humani.![]()
I od budala se pamet uci. ;-)Ovo nesto kao akcija Budimo humani.![]()
malo sale nije na odmet.I od budala se pamet uci. ;-)
Pa zar nije dobar za nju, ako je zadovoljava? Ako joj je lepo pored njega?Zene posmatraju seksualno zadovoljstvo kao nekakav dokaz prirodnog poretka u svijetu. Ako se uzbudjuju, onda je neki muskarac "dobar".
Sa ovim se ne slažem. Meni je recimo svejedno gde je muškarac društveno, na toj lestvici šta drugi kažu. Imam svoja merila.Ustvari, obrnut je proces uzbudjivanja, prvo se neko probuba kao "dobar", a onda se zene uzbudjuju. Uzbudjenje zavisi iskljucivo od drustvenog misljenja.
ovo stvarno ne razumem. ako inteletualne sposobnosti pojačavaju uzbuđivanje, što onda pišeš o glupom čoveku?Dalje, samo uzbudjivanje je zavisno i od intelektualnih sposobnosti, od maste i pamcenja. Tako da se kod nekih naroda kaze "glup [covjek] bolje vodi ljubav".
Šta sa tim? U principu jeste, ali i to zavisi od godina partnera i ko je kakav. Postoje parovi kod kojih žena uvek prva svrši, i obrnuto.Dalje, na internetu stoji podatak, da muskarci u prosjeku traju nekih 5 minuta u krevetu, a zene 13,4 ili tako nesto, znaci skoro 3 puta duze. Mislim da su ovo ozbiljne informacije.
Razlog bi mogao biti taj sto se zensko erektilno tkivo nalazi ispod naslaga koze i masnog tkiva, tako da je tesko doprijeti do njega, sa izuzetkom klitorisa, ali posto on ima malu povrsinu, to se zena ukupno teze nadrazuje.
nisam bila sa obrezanima, mislim tako.Dalje, postoji informacija, da obrezani muskarci duze traju u krevetu. Uzrok bi mogao biti taj sto kod njih usled trenja erektilnog tkiva o odjecu ono postane neosjetljivo. Sem toga, inteligencija tih obrezanih u prosjeku takodje nije nesto visoka, tako da bi mogli potpasti pod onu izreku da "... bolje vode ljubav".
ne znam šta bih ti rekla na ovo.. ima puno žena koje ispunjava pomisao da imaju decu. I zaosta ih žele. To se ne može odvojiti po polovima. Ako ima više žena, ima i više muškaraca koji ne žele decu, parova, prosto ne žele te obaveze koje deca nose.Posto su danas zene uglavnom usmjerene ka jurnjavi za zadovoljstvom, a ne ka radjanju,
? Nije valjda da muški nemaju očekivanja od polnog odnosa?onda ova disonanca izmedju polova cesto izaziva razlaze izmedju polova.
Ili sto bi jedan filozof rekao: "ocekivanja od polnog odnosa kod zena unistava svaku perspektivu".
Pa, ako misliš da su ranije više brinule o tome da spremaju, kuvaju, održavaju domaćinstvo, onda da. Ali danas svi, ne samo žene, imaju vremena za sebe i svoje potrebe. Zašto se ne bi oslobodile? Zašto ne bi uživale? A opet, muškarcima kojima nije toliko de sexa, pretpostavljam da ti zbog ovih primedbi ne misliš da je sex toliko važan, mogu da nađu neku kojoj sex takođe nije mnogo važan, ljudi se spoje... nije lako naći. Ali danas ništa nije lako naći uprkos kao velikoj "ponudi"..Ona sebe i svoje seksualno uzbudjenje danas osjeca kao najvise mjerilo na svijetu u pogledu kvaliteta muskaraca.
jeste finansijsko pitanje i muskarac je vecinom zadizen za to pitanje.Da. Generalno to pitanje rađanja dece ne može se sada svesti na želju žena da uživaju
Jer, može se itekako uživati u sexu i kada rađaju decu
u trudnoći, posle porođaja dok doje, žena ima potrebu. Više je to sa decom finansijsko pitanje i pitanje koga naći za to.
> Ako joj je lijepo ispocetka, a onda sve baci zbog seksualnog odnosa, onda to otprilike znaci da sve ostalo za nju ima malu vrijednost. Zanemarivu.Pa zar nije dobar za nju, ako je zadovoljava? Ako joj je lepo pored njega?
Pa dobro, onda si vjerovatno izuzetak.Sa ovim se ne slažem. Meni je recimo svejedno gde je muškarac društveno, na toj lestvici šta drugi kažu. Imam svoja merila.
Kod zena su intelektualne sposobnosti osrednje, a jos imaju pancer okolo erektilnog tkiva, tako da ce muskarac koji ima razvijenu mastu prije nje stici do cilja, ako ne bude doveo prvo nju do vrhunca. Dakle, ona ne mora nista da radi, samo da bude pasivna, a on treba da vergla.ovo stvarno ne razumem. ako inteletualne sposobnosti pojačavaju uzbuđivanje, što onda pišeš o glupom čoveku?
Nisam upoznao takve, e, mozda bih takve upoznao.Šta sa tim? U principu jeste, ali i to zavisi od godina partnera i ko je kakav. Postoje parovi kod kojih žena uvek prva svrši, i obrnuto.
Ne znam, sreo sam dosta onih koje odbijaju i pomisao na djecu, iako su toliko stare da ih najvjerovatnije ne mogu ni imati, a opet mladje od mene.ne znam šta bih ti rekla na ovo.. ima puno žena koje ispunjava pomisao da imaju decu. I zaosta ih žele. To se ne može odvojiti po polovima. Ako ima više žena, ima i više muškaraca koji ne žele decu, parova, prosto ne žele te obaveze koje deca nose.
Zene su iskljucivije od muskaraca. One su toliko pasivne, da i nece da razgovaraju o poboljsanju seksualnog odnosa. Ili funkcionise u startu, ili se povlace. To je moj utisak. Ali je mozda drukcije kod parova koji su se duze poznavali prije nego sto su usli u odnose. Kod mene veze obicno kratko traju, jer sam komplikovana licnost.? Nije valjda da muški nemaju očekivanja od polnog odnosa?
ono sto od pocetka ne valja nikada ne moze biti dovoljno dobro.Zene su iskljucivije od muskaraca. One su toliko pasivne, da i nece da razgovaraju o poboljsanju seksualnog odnosa. Ili funkcionise u startu, ili se povlace. To je moj utisak. Ali je mozda drukcije kod parova koji su se duze poznavali prije nego sto su usli u odnose. Kod mene veze obicno kratko traju, jer sam komplikovana licnost.
Ne mozemo da se slozimo zato sto su zakljucci izvedeni od poluteorija, polusitrazivanja i diskutabilnih informacija i u krajnjem slucaju nepotpunih.Pitanje ove teme je da li su pretpostavke iznesene u naslovu teme tacne. Da li se mozemo oko toga na neki nacin objektivno sloziti.
Ne mozemo da se slozimo zato sto su zakljucci izvedeni od poluteorija, polusitrazivanja i diskutabilnih informacija i u krajnjem slucaju nepotpunih.
Prvo, poredjenje je poput pokusaja da se izvede jasna simetrija seksualnosti muskarca i zene.
To bi bilo kao kada bi rekao:
Posto mi muskarci drkamo kuyac, zasto onda zene ne drkaju klitoris? Stoga zene ne znaju da masturbiraju i aseksualne su.
za seksualnost i pe*rveziju potreban je intelekt u suprotnom je vulgarnost.Ako glup bolje ... vodi ljubav, onda je pametan po tvojoj definiciji gori.
Pa lakse bih i vlastitim nego nekim navodnim statistikama iz onlajn casopisa.A kako bi ti MrNapokon, provjerio cijeloteoriju o trajanju muskaraca u krevetu? Vlastitim iskustvom?
Imam ja da te pitam nešto ozbiljno na ovu ozbiljnu temu.Molim te da definišeš šta je pitanje ove teme.