light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
ama nije ovo chat room...ovde se bre radi o ozbiljnim stvarima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa meni se bas i ne svidja..rekla mi jedna da bi me bas gricnula al nije precizirala gde
![]()

ama nije ovo chat room...ovde se bre radi o ozbiljnim stvarima![]()

Ebeš to, ništa bez udarca.![]()

slatka si kad se ljutis![]()

...nemojte da stajete sad aaaah, aaaaahh, ajde sad to, tu ga lomi, ahaaaaaa uh uh uh...![]()

Ebeš to, ništa bez udarca.![]()

Ah, težak život je naš, samo šporet, mašina i internet provod je da znaš!

sto mene ne muvaju ribe?![]()
vodim te na vecheru ajde,kad si zapela....
mene je jednom napala bi riba.....:???: budala

...aj sad dok sam ja tu, da i ja omastim brk...a hocemo posle da se lizemo?![]()
![]()

...aj sad dok sam ja tu, da i ja omastim brk...![]()

a hocemo posle da se lizemo?![]()
![]()

...pa kako bi' drugojachije omatijo brk, mada bi' ja radije da gledam i da posle prerprichavam...a oces i ti da lizes..nije frka![]()

sto mene ne muvaju ribe?![]()

ma znas mogu ja da muvam..nego je malo nezgodno..uglavnom su ribe hetero i tomislim kako da znas
...pa kako bi' drugojachije omatijo brk, mada bi' ja radije da gledam i da posle prerprichavam...![]()

...pa kako bi' drugojachije omatijo brk, mada bi' ja radije da gledam i da posle prerprichavam...![]()

sram te bilo...tracharo.........upoznaj se sa marijom sherifovic ,oko nje su uvek vrh lezbejke ,jednom u lokalu od mog druga bile ih 7 ne znash koja je lepsha i bolja od njih ,zamalo se zajebo moj drugar pe krenuo da ih muva ,rekoh mu da su dijabeticharke i da ne konzumiraju slatko![]()
Pitas ih...
prepoznatljive su ako umes da posmatrasma da sad od jedne do druge i pitas... pa u nedogled