ozbiljna licna tema

odi na facebook,tamo ce sigurno da te muvaju ribe:)

Mene na FB-u još nisu startovale ribe, ali moram da se pohvalim da se dopisujem sa Bruce Willisom. :zaljubljena:

E sad, da li to piše on ili ko već, pojma nemam....i to me kopka. :neutral:
Danas je primetio da sam u profilu dodala da sam udata, a ja mu napisala "eto, sad ti ne možeš da me ženiš".

Ako on stvarno piše, onda je veliki zaebant. I veliki doctor flirt...:rumenko:

Mene na FB-u još nisu startovale ribe, ali moram da se pohvalim da se dopisujem sa Bruce Willisom. :zaljubljena:

Danas je primetio da sam u profilu dodala da sam udata, a ja mu napisala "eto, sad ti ne možeš da me ženiš".

ahahahahaha:lol:

...'el si bijo sinotj na bir festu?

nisam al sam pio pivo

...u je, ja sam zato dobijo shamar sinotj, a bijo sam ubedjen da si ti:rumenko:

ej..pa nisam ja grub...

...pa zbog prstenca...:rumenko:

pa jel si prstenovao flase ili ribice ?....fokusiraj se jednom covece

...ej , ja vidim lika pljunuti ti, i roknem mu , da se tako narodski izrazim, prstenac uz rechenicu " 'de si gagi kurotresino stara" i lik se okrene i pichne mi shamar i ondak ne znam shta se dalje deshavalo , u svakom sjuchaju sad mi je drago da nisi bijo ti...:cmok:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Osvežili ste mi dan!:rotf:

S ponistre se vidi Šoltaaaaaaaaaaa
piva klapa ispod voltaaaaaaaa........................:hahaha:

Ma jock, slušala sam kao klinka HM, takvo mi bilo društvo. A i sad slušam HM balade Gunsi "Novembair rain", uf, moja ominjena...

DakleM, ne pominji mi više Cecu crnu mambu niti narodnjake. Neš me nagovoriti da slušam shit muziku. :rtfm:

e,onda nista:)..da vis kakve ribice su meni pisale,eeeeeeeeeee:D

Back