Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojih 30-50% ? Daj ne lupaj gluposti, zajahao je na pripremljeno..sve puteve barem većinu su demokrate započele kao i mnoge druge projekte.Meni su mozak mogli da isperu kanal Centar i slične youtube emisije jer jedino tako nešto i slušam od politike .. a vidiš kakav učinak na mene ostavljaju
Sigurno nije problem u ispiranju mozga već u ponudi .. i bolje bi bilo da se radi na tome
Ali realno ne može - onaj ko bi uložio u neku opoziciju i lidera od njih traži nemoguće -jer niko neće dobiti izbore ako ne kaže glasno i jasno: ne damo Kosovo i Metohiju Šiptarima i nećemo u Evropsku uniju
To niko od ovih iz opozicije ne može staviti na svoj bilbord.
Da reći ćeš i Vučić to ne kaže .. ali narod ne može da rizikuje da neko neće to uraditi, jer ovome veruje 30-50% da neće , ostalima ni 5%
Kojih 30-50% ? Daj ne lupaj gluposti, zajahao je na pripremljeno..sve puteve barem većinu su demokrate započele kao i mnoge druge projekte.
Članstvo za EU , status kandidata nije delo Vučića nego Tadića i ekipe oko njega.
Ovaj laže kao niko do sada. Populista Grande.
Otimao penzije..šta ćeš više.
Opet pitam kojih 30-50% kada za 2 miliona glasova on preti i ucenjuje .. koja je to podrška i zašto ima tu opsesiju da sve kontroliše? Čista posla? Aha malo sutra.
Gde to piše? Informers?Nisam bila jasna na skali od 100 verujemo mu 30-50% da neće predati KiM, drugima verujemo 5%
To je presudno
Ili da budem jasnija : ovaj možda neće , opozicija hoće i to odmah
Ministarstvo unutrašnjih poslova - Aleksandar Vulin
Ministarstvo odbrane - Nebojša Stefanović
ово постала размена добара и послова
ајде ти мало у шталу а ја ћу на њиву
Gde to piše? Informers?
Kako nisu pre njega predali haha.
Daj ostavi se gluposti Natalija.
Nikada čula , na fotografiji mi deluje kao neka vedra osoba za nekoga ko se bavi ne baš vedrim poslom

Malo stvari su u meni izazivale strah pred budućnošću svih ovih godina.
-Kad je ubijen srpski svat u Sarajevu
-Kad je Slobo odbio papir iz Rambujea.
-Kada su ubili Djindjića
Jedna od tih stvari je i današnji izbor Vulina za ministra policije, što je signal svim drugim da se sa vlasti ide samo u krvavoj borbi, i da će policija vratiti naše društvo u pedesete godine i vreme svemoćne OZNE, sa privodjenjem i prisluškivanjem i maltretiranjem gradjana, a bojim se i još mnogo toga...
Biće više hapšenja tviteraša nego u vreme Neše.Malo stvari su u meni izazivale strah pred budućnošću svih ovih godina.
-Kada su ubili Djindjića
Jedna od tih stvari je i današnji izbor Vulina za ministra policije, što je signal svim drugim da se sa vlasti ide samo u krvavoj borbi, i da će policija vratiti naše društvo u pedesete godine i vreme svemoćne OZNE, sa privodjenjem i prisluškivanjem i maltretiranjem gradjana, a bojim se i još mnogo toga...
Čovek koji je po sopstvenom priznanju uživao narkotike, nesposoban za vojsku sa značkom pilota, čovek koji je po sopstvneom priznanju svesno i namerno zaj.ebao državu za porez na poklon, pun kompleksa koje leči funkcijama, a svestan da bi mu eventualni pad sa vlasti ugrozio sve što ima jer je apsolutno nesposoban.Preteruješ
Може ли горе од Вулина?Čovek koji je po sopstvenom priznanju uživao narkotike, nesposoban za vojsku sa značkom pilota, čovek koji je po sopstvneom priznanju svesno i namerno zaj.ebao državu za porez na poklon, pun kompleksa koje leči funkcijama, a svestan da bi mu eventualni pad sa vlasti ugrozio sve što ima jer je apsolutno nesposoban.
Ja preterujem?
Daj bože da ne bude i gore, zapamtite šta vam kažem.
Od Vulina ne može gore, ali može gore od OZNE, na to sam mislio...Може ли горе од Вулина?
Pa Toma Mona je pogubljeniji i senilniji od ovog izlapelog čilagera .
Čovek koji je po sopstvenom priznanju uživao narkotike, nesposoban za vojsku sa značkom pilota, čovek koji je po sopstvneom priznanju svesno i namerno zaj.ebao državu za porez na poklon, pun kompleksa koje leči funkcijama, a svestan da bi mu eventualni pad sa vlasti ugrozio sve što ima jer je apsolutno nesposoban.
Ja preterujem?
Daj bože da ne bude i gore, zapamtite šta vam kažem.
Ali pazi, ova Irena ja mislim da je bila prvo sa Dacicem. Ili je to neka bese druga starleta bila...
Sve u svemu, uzas, premda on sam ima znanje, ali dzaba kad dovodi starlete.
DARIJA KISIĆ DOBIJA RESOR? Osim nje, u Vladu ulazi još jedna žena

Ova im je jedna od retkih koja nema falš diplomu, falš doktorat i falš znanje, nije bila ni šofer,
ni kondukter ni autolimar pre ministarske funkcije. Možda im ona i dođe glave!![]()

Al sam ja oguglao na te javne dogadjaje......Malo stvari su u meni izazivale strah pred budućnošću svih ovih godina.
-Kada su ubili Djindjića