qwwwq
Zainteresovan član
- Poruka
- 426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koga je samo čuvao....
https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...KSWdqsD3N-qHzdjD4g_aem_fvkhp8rYohkz5CuH1XBT3Q
Ma, slučajno opalio, skoro kao Princip.Пуцано је у ваздух у складу са правилима службе.
Štitio batinaše...vojno lice u stranačkim prostorijama....
Sto se bojite pucnja u vazduh?
ON NEMA PRAVO DA PUCA U CIVILA.
Mislim da specijalne jedinice tek moraju da odgovaraju za nerađenje svog posla.Мислиш да пуч решење ?
Mislim da specijalne jedinice tek moraju da odgovaraju za nerađenje svog posla.
Nema ukoliko ga zivotno nije ugrozio.Нажалост по закону има.
Да поновим ... вас и новинаре треба да занима срж ... КО ЈЕ ШТИЋЕНО ЛИЦЕ ....
Sve polazi od zdravog razuma i minimuma morala. Valjda su za 13 godina imali dovoljno vremena da shvate koga štite. Oprosta neće biti.Све полази од суда.... како је ЛИЦЕ добило статус ШТИЋЕНОГА
Vojno lice nema pravo da nosi oružje van dužnosti još manje da ga poteže i puca. I taj treba da i tuca kamen kao i tiПуцано је у ваздух у складу са правилима службе.
Проблем је лице које је штићено односно старешина које су издале задатак .
Евидентна је еволуција.
Нема лагања... На вама је да се запитате КО ЈЕ БИЛО ШТИЋЕНО ЛИЦЕ
На народ није пуцано.
Za nošenje oružja mora da se ima dozvola za nošenje oružja. Pripadnost Vojsci Srbije ne daje automatski pravo na nošenje oružja, to pravo od državnih službi ima samo policija.Nema ukoliko ga zivotno nije ugrozio.
Dobri ste danas, kratki a poeticni ....a jes sugava situacija....ja kupio napolitanke, secanje na vojsku i marendu....da se prisetimPolako, ali sigurno sbe ide predaleko ...
Zato je bitan brifing kod specijalnih jedinica, , jer ne znam, ja nisam nikad posebno duzio oruzje, a nisam imao prepreke da uzmem oruzje.., ali sam za mnoge stvari trazio brifing, a ne kao sto kaze forumasica, spakuju te i osvanes pored Zagreba...nije da ne moze to da se desi , ali sta je za mene da stignem do Bg, ocas posla, dan , dva maksimum, a onda ebada...Recimo meni se nije desilo da kad sam u BG pa i na zadatku , ne mora da budes u uniformi , ali nemas oruzje..to sto svaka olovka moze da bude oruzje, to je drugo..ali ti ne treba oruzje..kad si u urbanim uslovima..Za nošenje oružja mora da se ima dozvola za nošenje oružja. Pripadnost Vojsci Srbije ne daje automatski pravo na nošenje oružja, to pravo od državnih službi ima samo policija.
Vučićeve laži i svinjarije kao i obično.
Koje specijalne jedinice, koji brifing nije ti ovo Holivud.Zato je bitan brifing kod specijalnih jedinica, , jer ne znam, ja nisam nikad posebno duzio oruzje, ali sam za mnoge stvari trazio brifing, a ne kao sto kaze forumasica, spakuju te i osvanes pored Zagreba...nije da ne moze to da se desi , ali sta je za mene da stignem do Bg, ocas posla, dan , dva maksimum, a onda ebada...
Article 14 of the Law on the Serbian Army:Za nošenje oružja mora da se ima dozvola za nošenje oružja. Pripadnost Vojsci Srbije ne daje automatski pravo na nošenje oružja, to pravo od državnih službi ima samo policija.
Vučićeve laži i svinjarije kao i obično.