- Poruka
- 4.933
Za kol'ko para je ovo pitanje?![]()
1.pitanje...valjda 500 dindzija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Грешиш, овај, силно грешиш синак. Ја нисам у странци.

Ех, кад би ти то знао само. Веровао или не али ћу се лично потрудити да се забрани ЛДП

Pa šta ćeš da uradiš, tugo moja? Da se spališ u znak protesta???
Nisi u stranci, nisu u vlasti, a lično ćeš se potruditi da se zabrani LDP.Pa šta ćeš da uradiš, tugo moja? Da se spališ u znak protesta???
![]()
nemoj da ga nerviraš opasan je, jel se sećaš da je hapšen u sablji?[/b]
Naravno da nisi.......ti si u Lazi......![]()

Видећеш

Грешиш, овај, силно грешиш синак. Ја нисам у странци.
Колико се сећам, ти си позивала на убијање радикала и на нереде ако се формира та Влада, а не ја

Ako nađeš gde sam ja pozivala na ubijanje radikala, vodim te na ručak.Neredi?? Zašto neredi, to je mirno izražavanje protesta. Čega tu ima lošeg. Pištaljke i transparenti i na ulice. Jel vama neko branio da protestujete svih ovih godina? Nije. Prema tome...
О бранили су, није да нису. Чак су и тукли.
sledeci put ako dodje do toga Е па неће доћи.
Друго, нема нико право да помиње породицу на форуму, па ни ти ушљиви један створе.
Фатална грешко, нико теби не даје за право, а и ником другом, да доноси такве закључке. То што ја нисам у странци, не значи да ти треба да помињеш породицу. Ја твоју породицу нисам поменуо, нисам те питао ни за презиме, па немој ни ти. Могао би да одеш на основни курс лепог понашања за почетак, а онда да се вратиш на форум и да схватиш колико ти фали.
Фатална грешко, нико теби не даје за право, а и ником другом, да доноси такве закључке. То што ја нисам у странци, не значи да ти треба да помињеш породицу. Ја твоју породицу нисам поменуо, нисам те питао ни за презиме, па немој ни ти. Могао би да одеш на основни курс лепог понашања за почетак, а онда да се вратиш на форум и да схватиш колико ти фали.

Прво, ја нисам ничији поданик. Друго, ја се нисам представио као буџа, него је то твој искривљени разум тако закључио. Треће, тема је?