OVO JE TRENUTAK.

1075snb.jpg

Грешиш, овај, силно грешиш синак. Ја нисам у странци.

ma cale ti neki ratni profiter ili budza u SRS-SPS-DSS, ili Ratko jesi to ti?
mnogo ste mi mocni drago mi je da je duh 90-tih i dalje prisutan, samo postoji jedan problem takvi kao sto si ti su zabranjivali novine i ''ukidali novinare i politicare'' ali ne brini izlazili smo mi na ulice jedina greska je sto 5 okrobar nije izguran do kraja, ali sledeci put ako dodje do toga nece biti kostunice da koci reforme:nono:

i da ponovim sada je vreme da nam uzmi kosovo jasno i glasno,nisam srecan zbog toga ali tako je, inace sam ljut na ameriku i evropu sto uvek delovala pogresno i zakasnelo, i ako to ne urade sada opet ce napraviti jednu od najvecih gresaka koja ce da se olupa o glavu ne njima nego opet srbiji i narodu.

Poslednja izmena:
Колико се сећам, ти си позивала на убијање радикала и на нереде ако се формира та Влада, а не ја

:eek:
Ako nađeš gde sam ja pozivala na ubijanje radikala, vodim te na ručak. :D Neredi?? Zašto neredi, to je mirno izražavanje protesta. Čega tu ima lošeg. Pištaljke i transparenti i na ulice. Jel vama neko branio da protestujete svih ovih godina? Nije. Prema tome...

sledeci put ako dodje do toga Е па неће доћи.

Друго, нема нико право да помиње породицу на форуму, па ни ти ушљиви један створе.

hm porodicu jesi rekao da ces da se potrudis da LDP bude zabranjen a kazes da nisi u stranci, jedino logicno objasnjenje je da imas nekoga u porodici na pozicijama na koga mozes da delujes i koji je u SRS-SPS-DSS, a mozda se prezivas i miskovic,mladic ko zna

Фатална грешко, нико теби не даје за право, а и ником другом, да доноси такве закључке. То што ја нисам у странци, не значи да ти треба да помињеш породицу. Ја твоју породицу нисам поменуо, нисам те питао ни за презиме, па немој ни ти. Могао би да одеш на основни курс лепог понашања за почетак, а онда да се вратиш на форум и да схватиш колико ти фали.

Фатална грешко, нико теби не даје за право, а и ником другом, да доноси такве закључке. То што ја нисам у странци, не значи да ти треба да помињеш породицу. Ја твоју породицу нисам поменуо, нисам те питао ни за презиме, па немој ни ти. Могао би да одеш на основни курс лепог понашања за почетак, а онда да се вратиш на форум и да схватиш колико ти фали.

kao sto sam rekao to je bila pretpostavka i sto se ti branis?
drugo ti si se predstavio kao neka budza a ocigledno si neki klinac.
trece ako nisi klinac a partijski si covek posto ides po nekim sastancima [buahaha] onda nemam sta da pricam sa tobom jer ja sam obican gradjanin a ti si podanik.
da se slucajno crvene beretke ne reformisu to mi je jos pali napamet pa si sada na sastancima a vidim i bavis se ukadanjem demokrata, [eto to mi je jos palo napamet, ali si sigurno neki klinac bez birackog prava jos uvek]

Poslednja izmena:
Прво, ја нисам ничији поданик. Друго, ја се нисам представио као буџа, него је то твој искривљени разум тако закључио. Треће, тема је?

Udri BANDU CRVENU,prijatelju :ok:

Прво, ја нисам ничији поданик. Друго, ја се нисам представио као буџа, него је то твој искривљени разум тако закључио. Треће, тема је?

da se vratimo na temu i to sto kazes , kosovo je kosovo ili kosovo je albanija! ,
samo jos to treba jasno da kazu, e za to krivim ameriku i evropu jer nikako to jasno da kazu -smrdljivi gadovi, nasim srbima kojima mora sve da se crtati ili da se opale po uzima da bi razumeli.

Back