Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milošević je bio nacionalista sa komunističkim ubeđenjima što je najgore što je moglo da nas snađe.....Čisto radi poređenja da je tada na vlasti bio Šešelj to bi bilo rešeno vojnim i policijskim putem i Kosovo bi i dan danas bilo u Srbiji.......Da je Tadić bio na vlasti tada dali bi smo im autonomiju i opet bi Kosovo i dan danas bilo u sastavu Srbije,zar ne?

E, to je nešto drugo. Tito ih je nakotio, a Sloba im pripremio teren za akciju.

Milošević je bio nacionalista sa komunističkim ubeđenjima što je najgore što je moglo da nas snađe.....Čisto radi poređenja da je tada na vlasti bio Šešelj to bi bilo rešeno vojnim i policijskim putem i Kosovo bi i dan danas bilo u Srbiji.......Da je Tadić bio na vlasti tada dali bi smo im autonomiju i opet bi Kosovo i dan danas bilo u sastavu Srbije,zar ne?
Јел` ти то озбиљно???:confused:

Nikolić: Pobediću i ujediniću Srbiju

Autor: Tanjug, Beta | 31.01.2008 - 22:15
Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić večeras je na završnoj konvenciji u beogradskoj "Areni" izrazio uverenje da će pobediti na izborima i poručio da će ujediniti Srbiju.

Na otvaranju konvencije, pročitano je pismo podrške lidera SRS Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala, u kome je istakao da će pobeda kandidata radikala biti "pobeda pravde, istine i poštenja, pobeda Srbije i njen opstanak kao države, ali i pobeda svih onih koji su se borili za otadžbinu".

Dokazi mi na jednom primeru taj MOJ talenat:roll:
Ja cu vama da pokazem mnogo vise....
Ako ocekujes od mene da budem snishodljiva, ako ocekujes od mene da puzim, ili ne daj Boze da budem inferirorna, onda ocekujes previse (mogal bi se kajati):razz:

nemam strpljenja da tražim,ali svakao si bila veoma ""talentovana"" u ciničnim komentarima
rekla sam vi a ne VI, nadam se da znaš razliku:confused:
:evil:radikalska:evil:zloba, prosto nema granice, koliki očaj vas je naveo, da izmišljate "tešku bolest"POBEDNIKU ovih izbora. to valjda ni sami nemožete da "dijagnostikujete"
snishodljiva nisi i ne puziš:roll:, i sve moje "čestitke" za pokazanu "hrabrost" protiv, nevidljivog neprijatelja, na "frontu" (tastaturi)
ps. a zbog čega bi se MOGAL kajati:?:

Pa hajde reci na kojim sajtovima se ti informišeš?Koji su to sajtovi da su potpuno nepristrasni?Odgovori konačno......Nemoj izbegavati odgovor na moje pitanje......

Malo kasnim sa odgovorom, ali nisam bio tu. Da odgovorim, nijedan ne moze biti potpuno nepristrasan i nijednom ne treba bezuslovno verovati. Po mom misljenju, Antiwar, The Emperor’s New Clothes i Serbianna nisu losi za pocetak, mada ponovo skrecem paznju na ono sto sam boldovao. Sto se tice foruma, volim sve da ih obidjem.

Malo kasnim sa odgovorom, ali nisam bio tu. Da odgovorim, nijedan ne moze biti potpuno nepristrasan i nijednom ne treba bezuslovno verovati. Po mom misljenju, Antiwar, The Emperor’s New Clothes i Serbianna nisu losi za pocetak, mada ponovo skrecem paznju na ono sto sam boldovao. Sto se tice foruma, volim sve da ih obidjem.

Pa što onda pominješ one zapadne televizije....Budi korektan pa priznaj da svaka ozbiljna stranka ima i svoje finansijere(koji preskaču iz tabora u tabor kako duva politička klima),svoje televizije,svoje novine itd,zar ne?

Lose je ako zelis da ga smenis gorom osobom, a ne boljom.

Dobro sad, mi ne mozemo suditi o tome ko je kakva osoba jer mi poznajemo samo slike koje nam ponude mediji. Govorio sam uopsteno, da treba menjati vlast s vremena na vreme. Oni koji pobede na izborima to protumace kao da im je narod rekao: 'samo tako nastavite.' Jedini nacin da ih ozbiljno opomenes jeste da ih oteras na 'klupu' da se malo olade.

Боже,какве гадости на Б92!!!Па ово је невероватно!
Ударише на сва звона пропаганду о томе како ће победа Тадића проузроковати раст берзе,закључивање нових "пословних уговора"(шта им то значи,не знам) и убрзани развој привреде(ваљда као и до сад).

Pa što onda pominješ one zapadne televizije....Budi korektan pa priznaj da svaka ozbiljna stranka ima i svoje finansijere(koji preskaču iz tabora u tabor kako duva politička klima),svoje televizije,svoje novine itd,zar ne?

Zapadne televizije sam pomenuo jer je njihova slika stvarnosti najizvrnutija, a pritom imaju daleko najveci uticaj. Oni se ne menjaju kako duva politicka klima jer oni koji ih drze su iznad 'politickih oblaka'.

Боже,какве гадости на Б92!!!Па ово је невероватно!
Ударише на сва звона пропаганду о томе како ће победа Тадића проузроковати раст берзе,закључивање нових "пословних уговора"(шта им то значи,не знам) и убрзани развој привреде(ваљда као и до сад).

Pa neće biti baš tako ali opet će biti dijametralno suprotno od onoga šta bi bilo da je pobedio Nikolić.Pa njemu bi se mandat sveo na to da ide po svetu i ubeđuje druge državnike da nije on takav i da slobodno investitori mogu da rade u Srbiji..............

Zapadne televizije sam pomenuo jer je njihova slika stvarnosti najizvrnutija, a pritom imaju daleko najveci uticaj. Oni se ne menjaju kako duva politicka klima jer oni koji ih drze su iznad 'politickih oblaka'.

Pa da imaju takav uticaj odavno bi Tadić pričao priču o Kosovu koju priča Čeda Jovanović.Ovaj drugi ti je primer tog političkog uticaja o kome ti pričaš..........

Pa da imaju takav uticaj odavno bi Tadić pričao priču o Kosovu koju priča Čeda Jovanović.Ovaj drugi ti je primer tog političkog uticaja o kome ti pričaš..........

Da, ali Tadicevi simpatizeri, po onome sto mogu i od tebe da cujem su odavno vec prihvatili osnovne ideje koje prozimaju zvanicnu istinu zapadnih medija: Milosevic - monstrum, kriv za sve, NATO - divine intervention, nesto sto ste sami sebi napravili.
Jos nesto, mislim da si negde napisao da je Milosevic bio nacionalista. Jos jedan mit. On je nacionalista ko sto je Tadic demokrata ili Nikolic patriota.

Da, ali Tadicevi simpatizeri, po onome sto mogu i od tebe da cujem su odavno vec prihvatili osnovne ideje koje prozimaju zvanicnu istinu zapadnih medija: Milosevic - monstrum, kriv za sve, NATO - divine intervention, nesto sto ste sami sebi napravili.

Jeste Milošević monstrum isto koliko je i Tuđman i Izetbegović i vrhuška na Kosovu a ne znam samo odakle si zaključio da opravdavam NATO intervenciju?E vidiš to što ti ne shvataš a zove se demokratija je da ja mislim svojom glavom i ne slušam samo šta Tadić priča............Ne možeš da shvatiš jer ti samo slušaš Nikolića i misliš da sve što kaže to je aksiom koji se ne dokazuje.....................Sami smo sebi to napravili jer smo slušali Tita pa onda Miloševića sa istom retorikom.....Ko je izabrao Miloševića-Turci?Mi smo ga izabrali i to 90 i nešto posto glasova te stoga smo krivi sami sebi..............I ko nam je kriv što nismo kao Amerika ili Rusija jaki i vojno i ekonomski pa da mi onda dr.ka.mo ceo svet..............

Jos nesto, mislim da si negde napisao da je Milosevic bio nacionalista. Jos jedan mit. On je nacionalista ko sto je Tadic demokrata ili Nikolic patriota.

Napisao sam da je nacionalista sa komunističkim ubeđenjima a ti izgleda ne znaš šta je patriota a šta nacionalista.......Patriota je svako ko poštuje sve građane svoje zemlje bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost i želi sve najbolje svom narodu a nacionalista je onaj koji odvaja ljude na neprave Srbe i prave Srbe a nacionalne manjine za njega ne postoje i građani su drugog reda..........

Jeste Milošević monstrum isto koliko je i Tuđman i Izetbegović i vrhuška na Kosovu a ne znam samo odakle si zaključio da opravdavam NATO intervenciju?E vidiš to što ti ne shvataš a zove se demokratija je da ja mislim svojom glavom i ne slušam samo šta Tadić priča............Ne možeš da shvatiš jer ti samo slušaš Nikolića i misliš da sve što kaže to je aksiom koji se ne dokazuje.....................Sami smo sebi to napravili jer smo slušali Tita pa onda Miloševića sa istom retorikom.....Ko je izabrao Miloševića-Turci?Mi smo ga izabrali i to 90 i nešto posto glasova te stoga smo krivi sami sebi..............I ko nam je kriv što nismo kao Amerika ili Rusija jaki i vojno i ekonomski pa da mi onda dr.ka.mo ceo svet..............

Prvo, Milosevic je bio politicar. To je najbolji nacin da ga opises. Ne svetac, ne monstrum nego politicar. Isti je slucaj sa Djindjicem, Tadicem, Nikolicem itd. Ne znam kako si po mojim postovima zakljucio da ja verujem samo Nikolicu. I naravno da ne verujem da ti verujes samo Tadicu.
Sto se tice ovog biranja, da li je narod bas nesto mogao da bira ili da promeni sumnjam. Mislim da je uloga i Tita i Milosevica i ovih sto su dosli posle njega malo precenjena. Neke stvari su nam vec 'odabrane'. Ali to je vec tema za neku drugu raspravu. Moram opet da idem.

za Tomislava Nikoilća je glasalo 2.2 miliona ljudi
to nisu ni fašisti, ni nacisti, ni koljači, ni sadisti...nego ljudi koji su našli zamerke sadašnjem režimu...ajmo opet gurati glavu u pesak, njih nazivati prljavima, smrdljivima, Čaušesku moda, 3 zuba na njih 30...to su naši ljudi na marginama interesovanja ovog društva
sada, kad je Tadić izabran, a birali smo ga i prošli put baš u izborima sa Nikolićem, zašto, zato što će se rešiti pitanje Haga? Mladić nije uhapšen, bezvizni režim, još čekamo pred ambasadama, potpisan SSP, teško...
radikale što pre uz napor celog društva učiniti što prihvatljivijim, zbog Srbije

Kako ljudi koji su bar deklarativno fasisti mogu biti prihvatljivi, i to jos zbog Srbije?

Tadic ne treba da se sastaje sa Tomom (kao sto je krao ustav i donosio mongoloidne rezolucije), vec mora da pocne sa edukacijom ovog idotskog naroda. Treba da prica zasto je fasizam zlo, zasto nije lepo ciniti genocid, zasto nije lepo iz inata podrzavati coveka koji je pobio hiljade neduznih ljudi. Radikali su na mesec dana bili neprihvatljivo zlo iz devedesetih, a odjednom ponovo postaju respektabilni parterni:?:? Dok budete u gusle srali o losoj soc-situaciji napacenog srpskog naroda i razlike izmedju vas ce ostati kozmeticke. A delicete isto biracko telo. Ono koje je DEBELO zaslzuno sto zivi kao kerovi u coporu.

Ovom idiotskom politikom tadic je samo hipertrofirao uticaj radikala, nacinio od fasista drzavotvorce, a njih ni makac promenio.

E ako su ljudi koji, U BILO KOJIM OKOLNOSTIMA, svesno podrzavaju zlocince napaceni, dobri sugradjani na marginama, onda, IMHO, zasluzjete da zajedno camite na marginama covecanstva.

Napisao sam da je nacionalista sa komunističkim ubeđenjima a ti izgleda ne znaš šta je patriota a šta nacionalista.......Patriota je svako ko poštuje sve građane svoje zemlje bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost i želi sve najbolje svom narodu a nacionalista je onaj koji odvaja ljude na neprave Srbe i prave Srbe a nacionalne manjine za njega ne postoje i građani su drugog reda..........

Ne, gresis. To zadnje je cini mi se definicija soviniste. Rec nacionalista je nepravedno dobila negativne konotacije. Sad stvarno moram da idem.

Prvo, Milosevic je bio politicar. To je najbolji nacin da ga opises. Ne svetac, ne monstrum nego politicar. Isti je slucaj sa Djindjicem, Tadicem, Nikolicem itd. Ne znam kako si po mojim postovima zakljucio da ja verujem samo Nikolicu. I naravno da ne verujem da ti verujes samo Tadicu.
Sto se tice ovog biranja, da li je narod bas nesto mogao da bira ili da promeni sumnjam. Mislim da je uloga i Tita i Milosevica i ovih sto su dosli posle njega malo precenjena. Neke stvari su nam vec 'odabrane'. Ali to je vec tema za neku drugu raspravu. Moram opet da idem.

Prvo svako je političar ko se bavi politikom što znači širok pojam a za mene su svi gore pomenuti monstrumi jer su dozvolili da narod ratuje i ginu TUĐA A NE NJIHOVA DECA....Eto po tome su monstrumi.........Drugo: kada ti pišeš postove kao da piše Aleksandar Vučić jer sve što je rekao on ti prepisuješ od njega.......Treće : kada si čuo od mene da sam ja rekao 500 000 radnih mesta i ulazak u EU ubrzo kao što je rekao Tadić,a?Četvrto: Nije njihova uloga precenjena jer su oni vodili državu pa ako vidite pretnje iznutra ili spolja pokažite se koliko ste lukavi političari pa ne dozvolite da se to desi.....Predupredite svojom sposobnošću i iskustvom takve događaje...Ako to ne urade onda su spremni za smenu,zar ne?

Kako ljudi koji su bar deklarativno fasisti mogu biti prihvatljivi, i to jos zbog Srbije?

Tadic ne treba da se sastaje sa Tomom (kao sto je krao ustav i donosio mongoloidne rezolucije), vec mora da pocne sa edukacijom ovog idotskog naroda. Treba da prica zasto je fasizam zlo, zasto nije lepo ciniti genocid, zasto nije lepo iz inata podrzavati coveka koji je pobio hiljade neduznih ljudi. Radikali su na mesec dana bili neprihvatljivo zlo iz devedesetih, a odjednom ponovo postaju respektabilni parterni:?:? Dok budete u gusle srali o losoj soc-situaciji napacenog srpskog naroda i razlike izmedju vas ce ostati kozmeticke. A delicete isto biracko telo. Ono koje je DEBELO zaslzuno sto zivi kao kerovi u coporu.

Ovom idiotskom politikom tadic je samo hipertrofirao uticaj radikala, nacinio od fasista drzavotvorce, a njih ni makac promenio.

E ako su ljudi koji, U BILO KOJIM OKOLNOSTIMA, svesno podrzavaju zlocince napaceni, dobri sugradjani na marginama, onda, IMHO, zasluzjete da zajedno camite na marginama covecanstva.

Pa ko je stvorio radikale? Sami od sebe ili DOS, DS, DSS, G17+ i ostali, nisu radiklai nastali dobrim ekonomskim programom, pravednom socijalnom politikom, podrškom relevantnih političkih faktora iz sveta...
Ne, radikali su nastali neispunjenim obećanjima demokratskih političara koje su olako dali:
Ratko Mladić u Hagu, pa to je posao od 3-4h
lociraš, uhapsiš, sprovedeš, otpremiš...pa da je to tako urađeno, ne bi danas to niko i spominjao, ko se danas seti Miloševića, njegovog "ubistva" u Hagu i ostale gluposti, 2% birača.
Borba protiv mafije? Ko je od najvećih štetočina uhapšen od promena, jedino je Karić razjeban jer je pokušao da postane neki politički faktor? Svi "puše ****" Miškoviću, otimaju se ko će duže...jel to borba protiv monopola i korupcije...privatizacije, novac koji se dobije, ne odlazi na otvaranje radnih mesta, nema privlačenja stranog kapitala u dovoljnoj meri, nema grinfild ulaganja neophodna za zapošljavanje otpuštenih..valjda vlast misli da će pomereti, ili emigrirati...
e to su sve propusti koji jačaju radikale, a sa tom logikom da su svi fašisti, da svi smrde, da su svi glupi neobrazovani, zaostali, retrogradni...to je rešenje do moga
možda u ovoj zemlji ima 400-500 hiljada debila, one retrogradne debilne skupine, ali šta ćemo sa 1.6 miliona iz drugog kruga???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back