Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Secam se jedne davne teme sa ovog foruma: "Da li biste mogli da se druzite sa pripadnikom suprotne politicke opcije?"
Kako to biva, dali su se videti razliciti odgovori, sa cak i sa sasvim razlicitim argumentima...
I tada sam tvrdio, a sada, nakon vise nego maloumnih gubitnickih komentara, ucvrscujem svoj stav: Ne!

Сажаљевам председника државе кога презире скоро ПОЛОВИНА те државе !
Замисли родитеља који има два детета једно га воли а једно мрзи !
Може ли бити срећан ?

Може ли бити срећан ?

Ja uopste ne prezirem Tadica, niti ga mrzim. Samo sam hteo malo da ga smenim. Sta tu ima lose?

Може ли бити срећан ?
pa nije ti ovo vreme druga Tita da svi volite i ljubite dozivotnog predsednika i virite mu iz guze , u demokratskim zemljama je sasvim normalna stvar da postoji jaka opozicija vlasti i to je i pozeljno, a ne da svi misle ko jedan kao vi lobotomirani komunisti .

Ne moraju da znaju engleski, u tome i jeste lepota, svi nasi mediji takodje propovedaju osnovne dogme 'zvanicne istine'.

Znaš kod mene u firmi ja kad dođem pred direktora i kažem ovo ne valja ovaj ne valja a on meni kaže: možeš samo da mi kažeš rešenje a ne probleme......Tako ja tebi kažem ajde ti meni reci kome,po tebi, treba da verujemo od svih televizija......Ajde reci pa da vidimo koliko si ti objektivan i ti kojima ti veruješ.............

pa nije ti ovo vreme druga Tita da svi volite i ljubite dozivotnog predsednika i virite mu iz guze , u demokratskim zemljama je sasvim normalna stvar da postoji jaka opozicija vlasti i to je i pozeljno, a ne da svi misle ko jedan kao vi lobotomirani komunisti .

Шта ти лупаш ? Ј*б*ли те и Тито и комунисти !
Ко коме вири ?
Јеси ли ти дрогираш ?

Znaš kod mene u firmi ja kad dođem pred direktora i kažem ovo ne valja ovaj ne valja a on meni kaže: možeš samo da mi kažeš rešenje a ne probleme......Tako ja tebi kažem ajde ti meni reci kome,po tebi, treba da verujemo od svih televizija......Ajde reci pa da vidimo koliko si ti objektivan i ti kojima ti veruješ.............

Pa, moras da se hranis informacijama od svuda pomalo. Na televiziji bas i nije neki izbor, ali ko ima (dobar) internet je u mnogo boljoj poziciji.

Шта ти лупаш ? Ј*б*ли те и Тито и комунисти !
Ко коме вири ?
Јеси ли ти дрогираш ?

a lepo sam vam govorio da će vam podrška komunističke partije i baba jule doći glave
icon10.gif

A oni su to onako rešili a ne zbog toga što je Milošević dopustio da se na srpskom Kosovu izrodi 2 miliona Albanaca koji žive u srednjem veku i zakoje je boleo **** pa ih se setio kada su došle pretnje bombardovanjem.Ko nam je kriv što mi nismo kao i Albanci finansirali Amerikance da stanu u odbranu naših interesa.....

U principu se slažem, sem da su se nakotili za vreme Miloševića. Niko ih nije nakotio više nego Broz.

U principu se slažem, sem da su se nakotili za vreme Miloševića. Niko ih nije nakotio više nego Broz.

Milošević je bio nacionalista sa komunističkim ubeđenjima što je najgore što je moglo da nas snađe.....Čisto radi poređenja da je tada na vlasti bio Šešelj to bi bilo rešeno vojnim i policijskim putem i Kosovo bi i dan danas bilo u Srbiji.......Da je Tadić bio na vlasti tada dali bi smo im autonomiju i opet bi Kosovo i dan danas bilo u sastavu Srbije,zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back