Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi istorijske istine. Tako su govorile glavesine:

A smesni ste mi vi koji (sledeci glagol upotrebljavam samo radi ekonomicnosti) mislite da radikali, actually, mogu da dodju na nivo vlasti koji nije lokalan. Njihova ontoloska funkcija se iscrpljuje u kompromitovanju naci-ideje (sto i nije losa stvar) i zavodjenju umobolnika. Uvek bilo i bice

A Toma je udbaski model programiran da gubi. Nije on kriv, ******, takva mu je sudbina. Kao terminator. Mozda dobija izbore u nekoj drugoj vremenskoj racvi.

I nesto glede filatelistinog "skidanja kape" Tomi :

Realno SRS jos jednom pokazuje da je sistemska stranka par excellence. Toma pokazuje zasto je udba formirala radikale- da bi nevesto simulirali visestranacje i strasenjem omugucavali vlasti da nista ne radi i tu ostane. Ako Novakova i Anina podrska Tadicu (ovo mi je najogavniji espesovski model po kojem neki ljudi sto celog zivota balansiraju lopte, zive i rade u dijaspori treba da budu krunski dokaz vrednosti vlasti koja za njih nista nije ucinila) ne budu dovoljne za siguran Tomin poraz, on ce, za svaki slucaj, u cetvrtak go optrcati par krugova Knez Mihailovom. Mark my words.

Pa ko je stvorio radikale? Sami od sebe ili DOS, DS, DSS, G17+ i ostali, nisu radiklai nastali dobrim ekonomskim programom, pravednom socijalnom politikom, podrškom relevantnih političkih faktora iz sveta...
Ne, radikali su nastali neispunjenim obećanjima demokratskih političara koje su olako dali:
Ratko Mladić u Hagu, pa to je posao od 3-4h
lociraš, uhapsiš, sprovedeš, otpremiš...pa da je to tako urađeno, ne bi danas to niko i spominjao, ko se danas seti Miloševića, njegovog "ubistva" u Hagu i ostale gluposti, 2% birača.
Borba protiv mafije? Ko je od najvećih štetočina uhapšen od promena, jedino je Karić razjeban jer je pokušao da postane neki politički faktor? Svi "puše ****" Miškoviću, otimaju se ko će duže...jel to borba protiv monopola i korupcije...privatizacije, novac koji se dobije, ne odlazi na otvaranje radnih mesta, nema privlačenja stranog kapitala u dovoljnoj meri, nema grinfild ulaganja neophodna za zapošljavanje otpuštenih..valjda vlast misli da će pomereti, ili emigrirati...
e to su sve propusti koji jačaju radikale, a sa tom logikom da su svi fašisti, da svi smrde, da su svi glupi neobrazovani, zaostali, retrogradni...to je rešenje do moga
možda u ovoj zemlji ima 400-500 hiljada debila, one retrogradne debilne skupine, ali šta ćemo sa 1.6 miliona iz drugog kruga???

Oli Dulicu, ti li si?

Ako svesno podrzavas nekog ko je odgovoran za genocid, bez obzira na kontext i okolnosti, ti, in my book, jesi debil/zlocinac/younameit i ne zasluzujes nista bolje od Kostunice. I tu nikakve hipi-basne o vekovnoj nesreci srpskog naroda ne pomazu.

Radikale je stvorila udba da bi bili strasilo-alibi za lopove i ubice na vlasti. Dok se ovom narodu govorilo da je kreten, da mora da radi, da su protivsrpske zavere budalastine, onda su i radikali bili na margini, tamo gde im je i mesto. Kada je covek koji je to govorio ubijen, narodu je ostavljeno na voljno da ispunjava svoje perverzije i najnize nagone, radikali su ojacali, postali drzavotvorci, etc.

Narod zivi tako jer je sam kriv. Svaki vodeci politicar je ubedljivo moralno i intelektualno superioran u odnosu na svog prosecnog biraca. Narod tako zivi jer je politicki idiot koji bira slicne sebi i zato sto su govna neradnicka.

Sto ce reci da postoje 2 opcije:

1. Da radikali dodju na vlast i da odemu uqurac.

2. Da Tadic&co, za promenu, pocnu nesto da rade na politickoj edukaciji gradjana Srbije i objasne narodu DIREKTNU uzrocnoposledicnu vezu izmedju toga sto su retrogradni debili (narod, ne Tadic i ekipa) i sto zive kao bezubi, retrogradni debili.

.
e to su sve propusti koji jačaju radikale, a sa tom logikom da su svi fašisti, da svi smrde, da su svi glupi neobrazovani, zaostali, retrogradni...to je rešenje do moga

ako biste ih manje pljuvali u kljucnim periodima kao recimo tokom ovih izbora, onda ti danas ne bi imao problem da krekiju objasnis ocigledno... a ovako - ne bih na tvom mestu ni pokusavao, jer s tom pricom ste dobili izbore, nema razloga da je sada odbacujete, izgubicete puno glasova, a utu su vec lokalni, pa onda opet parlamentarni.... nemoj jos, rano je, bolje se vrati na sigurno.

Sto ce reci da postoje 2 opcije:

1. Da radikali dodju na vlast i da odemu uqurac.

2. Da Tadic&co, za promenu, pocnu nesto da rade na politickoj edukaciji gradjana Srbije i objasne narodu DIREKTNU uzrocnoposledicnu vezu izmedju toga sto su retrogradni debili (narod, ne Tadic i ekipa) i sto zive kao bezubi, retrogradni debili.

Ono obrisano nema svrhe ni komentarisati pošto se svodi na bezobrazluk i maliciozno vređanje
ne treba ovom narodu da ga neko edukuje, nego mu treba radnih mesta, boljih plata, većeg životnog standarda...
nisu ovi ljudi pali sa marsa, nije u ovoj Srbiji bilo smrdljivih, retrogradnih, 3 zuba u 30 glava pre Miloševića jer se normalno živelo...

Ono obrisano nema svrhe ni komentarisati pošto se svodi na bezobrazluk i maliciozno vređanje
ne treba ovom narodu da ga neko edukuje, nego mu treba radnih mesta, boljih plata, većeg životnog standarda...
nisu ovi ljudi pali sa marsa, nije u ovoj Srbiji bilo smrdljivih, retrogradnih, 3 zuba u 30 glava pre Miloševića jer se normalno živelo...
Ju filatelista, konačno nešto smisleno...samo se ne uzbudjavaj s ovom dvoglavim, lik pati od sumanutih ideja sopstvene veličine...dodji ti kod mene u pesak da se svadjamo.:lol:

filatelista, ne znam gde kupis te dejlicevske japi-galimatijase koje veze sa politickom teorijom i praxom neamju?

U demokratiji je volja naroda uvek projektovana u delovanju vlasti.
I kako onda nebulozna pomisao da ce vlast poceti da radi nesto dok narod veruje u leba od 3 dinara, srpske pobede (i ratne i sportske) kao put do boljeg zivota, smesne male zabe sa sarenim cilindrima...?

Zasto bi Tadic edukovao/zaposljavao narod ako mu ovakav (sa ovakvim znanjem, etosom, zivotnim standardom) savrseno odgovara za demagosku exploataciju?

Dakle: dok je narod bezubi idiot, tako ce i ziveti. To su pravila prirode. Da srna nije samosvnesa, bila bi tigar.

ako biste ih manje pljuvali u kljucnim periodima kao recimo tokom ovih izbora, onda ti danas ne bi imao problem da krekiju objasnis ocigledno... a ovako - ne bih na tvom mestu ni pokusavao, jer s tom pricom ste dobili izbore, nema razloga da je sada odbacujete, izgubicete puno glasova, a utu su vec lokalni, pa onda opet parlamentarni.... nemoj jos, rano je, bolje se vrati na sigurno.

lokalni i pokrajinski me zanimaju kao lanjski sneg, ni najmanje
smatram Tomislava Nikolića lošijom opcijom za predsednika i kraj.
sprdao sam se sa njegovim glupim izjavama koje je emitovao u ovom drugom krugu,a
na ovom forumu volim da peckam debile i paljevine...generalno nikoga ne pljujem i vređam
a lično imama poznaike i prijatelje radikale i sa tim nema ama baš nikakav problem

Pa ko je stvorio radikale? Sami od sebe ili DOS, DS, DSS, G17+ i ostali, nisu radiklai nastali dobrim ekonomskim programom, pravednom socijalnom politikom, podrškom relevantnih političkih faktora iz sveta...
Ne, radikali su nastali neispunjenim obećanjima demokratskih političara koje su olako dali:
Ratko Mladić u Hagu, pa to je posao od 3-4h
lociraš, uhapsiš, sprovedeš, otpremiš...pa da je to tako urađeno, ne bi danas to niko i spominjao, ko se danas seti Miloševića, njegovog "ubistva" u Hagu i ostale gluposti, 2% birača.
Borba protiv mafije? Ko je od najvećih štetočina uhapšen od promena, jedino je Karić razjeban jer je pokušao da postane neki politički faktor? Svi "puše ****" Miškoviću, otimaju se ko će duže...jel to borba protiv monopola i korupcije...privatizacije, novac koji se dobije, ne odlazi na otvaranje radnih mesta, nema privlačenja stranog kapitala u dovoljnoj meri, nema grinfild ulaganja neophodna za zapošljavanje otpuštenih..valjda vlast misli da će pomereti, ili emigrirati...
možda u ovoj zemlji ima 400-500 hiljada debila, one retrogradne debilne skupine, ali šta ćemo sa 1.6 miliona iz drugog kruga???
Ако изузмем проблем Ратка Младића, остало је болна слика стварности и тиче се већине.

Od ovih 400-500 hiljada debila u Srbiji polovina ili tačnije 50.50% odpada na demoNkrate.
Imam utisak da se gađaš sa podacima kao da pripadaš toj skupini od 400-500 hiljada ili mržnja i ostršćenost toliko dominiraju tobom da nemožeš da se kontrolišeš i normalno rasuđuješ.

Od ovih 400-500 hiljada debila u Srbiji polovina ili tačnije 50.50% odpada na demoNkrate.
Imam utisak da se gađaš sa podacima kao da pripadaš toj skupini od 400-500 hiljada ili mržnja i ostršćenost toliko dominiraju tobom da nemožeš da se kontrolišeš i normalno rasuđuješ.

Znači po tvome većina su debili.....Pa to je ta radikalska logika i demagogija....Odma da se učlaniš u srs ako već nisi pošto baš takve srs traži..............

Znači po tvome većina su debili.....Pa to je ta radikalska logika i demagogija....Odma da se učlaniš u srs ako već nisi pošto baš takve srs traži..............

Demagogiju uspešno mogu sa sprovode samo oni koji vladaju,iz prostog razloga što imaju apsolutnu kontrolu nad medijima.
Samim tim ličnosti tvoga profila počinju da dominiraju.To su svi oni koji nemogu ili nemaju potrebno znanje i snagu da razlikuju i da izvade srž iz svih mogućih i nemogućih demagoških i mediokritetskih vesti kojima nas bombarduju.

Ala lupetaš svaka ti čast...Ajde objasni kako to ja imam apsolutnu kontrolu nad medijima.......Kako možeš da kažeš da neko nema znanje potrebno za ovakve stvari?Ko si ti onda uopšte da sudiš o tome.....I nemoj pričati gluposti................A ti imaš potrebno znanje....Jel to znanje dobijeno od otadžbinske uprave?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ala lupetaš svaka ti čast...Ajde objasni kako to ja imam apsolutnu kontrolu nad medijima.......Kako možeš da kažeš da neko nema znanje potrebno za ovakve stvari?Ko si ti onda uopšte da sudiš o tome.....I nemoj pričati gluposti................A ti imaš potrebno znanje....Jel to znanje dobijeno od otadžbinske uprave?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ko ti uopšte kaže da ti imaš kontrolu nad medijima?
Ti si samo jedan mali produkt demagoških i mediokritetskih vesti kojima nas bombarduju.

ja se ceo dan danas osecam ko posran zbog nastavka ove golgote koju ovi "svileni i leprsavi" tako samouvereno i arogantno nazivaju put u EU i svetlu buducnost iako taj njihov put traje vec 8 godina i ni izdaleka mu se ne vidi kraj...i ne razumem taj ludacki strah od "prljavih i zlih radikala" kojim su svileni tako profesionalno naplasili narod...to im je inace i jedini program koji imaju ali za pobedu im ocigledno i ne treba bolji...bes demokratiju i slobodu ako je strah taj koji ju je izvojevao....ne morate gospodo koja cete se verovatno ovim redovima naci prozvanim nista da replicirate jer nisam ni imao nameru nikog da prozovem a svakako sam osudjen da i dalje zivim ovde sa "odlukom" vecine...ali se pitam....da li se ovo danas moze nazvati strahovladom?

ja se ceo dan danas osecam ko posran zbog nastavka ove golgote koju ovi "svileni i leprsavi" tako samouvereno i arogantno nazivaju put u EU i svetlu buducnost iako taj njihov put traje vec 8 godina i ni izdaleka mu se ne vidi kraj...i ne razumem taj ludacki strah od "prljavih i zlih radikala" kojim su svileni tako profesionalno naplasili narod...to im je inace i jedini program koji imaju ali za pobedu im ocigledno i ne treba bolji...bes demokratiju i slobodu ako je strah taj koji ju je izvojevao....ne morate gospodo koja cete se verovatno ovim redovima naci prozvanim nista da replicirate jer nisam ni imao nameru nikog da prozovem a svakako sam osudjen da i dalje zivim ovde sa "odlukom" vecine...ali se pitam....da li se ovo danas moze nazvati strahovladom?

Znači po tebi 50 % Srbije je glupo da ne može da razmišlja svojom glavom pa su zaplašeni.......Pre će biti da ste vi dopingovani otrovima centralne otadžbinske uprave.......čije je sedište u Haag-u izgleda...............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back