Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Отворите очи
отворите душу
плачите и вичите
УРЛАЈТЕ СВИМ ГЛАСОМ
ЗАУСТАВИМО ЗЛО
отворите душу
плачите и вичите
УРЛАЈТЕ СВИМ ГЛАСОМ
ЗАУСТАВИМО ЗЛО
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde si pustio ovu decu, to stvarno ne mogu da iskuliram...
Kakve veze imaju zrtve napalma iz vijetnamskog rata sad?
Pinki ti si bre stvarno prso...
Kakva ti jeo vo tema...
Boze, uzmi ga sa ovog mjesta, evo molimo te i mi ostali.
Boze, uzmi ga sa ovog mjesta, evo molimo te i mi ostali.
Pinki odspavaj malo, procitaj novine, pojedi neku pogacicu.
pa on je pesnickqa dusa, mora malo da bude teatralan, ali je u pravu,
takvi stavovi, tj. skretanje paznje na tako surovu stvarnost, deluju danas pateticno jer je sve veca otudjenost i bezoosecajnost ljudi.
pa on je pesnicka dusa, mora malo da bude teatralan, ali je u pravu,
takvi stavovi, tj. skretanje paznje na tako surovu stvarnost, deluju danas pateticno jer je sve veca otudjenost i bezoosecajnost ljudi.
I jogurt...Obavezno jogurt... Zdrav je zbog belančevina i odličan je za probavu...
Ne radi se o tome, nego je to staro skoro četrdeset godina... Pre mu je mesto na istoriji nego politici...
Ne radi se o tome, nego je to staro skoro četrdeset godina... Pre mu je mesto na istoriji nego politici...
i 2 valijuma u jogurt
Vidim ja da je tebe bas briga zbog zrtvi ratova u Indokini sezdesetih.
....a tek kad se sjetim svih onih robova koji su pomrli da bi podigli piramide faraonima.... ahm....
НЕ ДАЧО НЕГО МУДА ИМАО НИСИ ДА ПОГЛЕДАШ
НЕ ДАЧО НЕГО МУДА ИМАО НИСИ ДА ПОГЛЕДАШ
sto rece moj drugar Robert Duval : Do you smell that? It's napalm, son. Nothing else on the world smells like that. I love the smell of napalm in the morningVidim ja da je tebe bas briga zbog zrtvi ratova u Indokini sezdesetih.
Ja za to znam već više od dvadeset godina, pinki...Stari je to snimak... Bio jeaktuelan pre pitaj boga koliko... Uz još jedan snimak kad američki vojnik, iz pištolja, puca u glavu vijetnamskom civilu... Ta dva snimka su preko milijardu puta komentarisana u raznim medijima...