Otvorenost. Iskrenost.

Negde sam naletela na pitanje, mislim da je to @Neprilagođena jednom pitala muškarce, ukoliko bi vaš život bio knjiga od 1000 strana (prošlost, misli, osećanja, tajne, želje) koliko biste želeli da sadašnja voljena osoba vidi strana?

Pitanje je sad za sve. Koliko želite da voljena osoba o vama zna? Koliko ste spremni da se pokažate pa čak i ako bi neke stvari bile bolne? Imate li poverenja? Od čega zavisi?
Ako sada nemate vezu prisetite se nekadašnjih. Ili ako sada postoji neko poseban sa kim još uvek niste u vezi, koliko biste hteli /želeli da vidi?

10 od 1000?
1000 od 1000? :heart:

Pogledajte prilog 930622
Nikada ne bih otvarala sve karte, ukoliko smatram da nije toga vredan, ili da veza nije dorasla tom novou.
Jednom sam morala da budem, jer je to bio uslov da nastavim vezu. Nisam želela da izgubim tu osobu i rizikovala sam.Na kraju je ispalo ok, mda, sam ubeđena da bi neko drugi pobegao, glavom bez obzira!
Svakako treba biti obazriv i dobro proceniti, kome poklanjamo svoje vreme i "najdublje delove sebe"!Iskrenost je mač sa dve oštrice.Biti fer i korektan je nešto drugo. U mnogim vezama je i to sasvim dovoljno.

Otvaram ave karte samo sa onom sa kojom osetim toliku bliskost. Ali da budemo realni, vaspitani smo da stavljamo ljude u ram. Tesko da ces sa nekim na prvu loptu da se skroz otvaras. Na protiv, po mom iskustvu, zene privlace vise muskarci koji manje pricaju o sebi. Na prvu. To je obrazac ponasanja. Mistican si joj, a i njoj to otvara prostor da ona prica o sebi.
A kada je ozbiljna veza u pitanju, pa vreme polako otvara stranu po stranu.

Pa, to i kažem, ako želim da privučem nekog ko će me voleti celu. To znači ako me neko baš zanima... Ne bilo ko.
Jer često kad nam se neko svidi, ulazimo u neki folirantski flert mod, i pokušavamo da se predstavimo onako kako mislimo da bi ta osoba želela, što možda uopšte nije tačno... To pokušavam da korigujem u poslednje vreme. Želim da budem upravo ono što sam, bez foliranja.

Back