"Otvoreni brak"

Da li biste u nekim okolnostima pristali na dogovor da vi i vaš bračni partner možete da ebete sa strane:)
Možda ako nema više te vrste privlačnosti među vama ali bi hteli da ostanete u braku iz drugih razloga.

To je zakon. Inace, to bi poboljsalo i njihov sexualni odnos, i apsolutno sam uveren da je odnos 'gledam ga kao brata/sestru' najmanji u tim slucajevima.

Da li biste u nekim okolnostima pristali na dogovor da vi i vaš bračni partner možete da ebete sa strane:)
Možda ako nema više te vrste privlačnosti među vama ali bi hteli da ostanete u braku iz drugih razloga.

Verovatno da ne, ali sad postoji sirok spektar situacija zasto bi papir bio samo vazan.
Pristala bih na otvoren brak u nekom drugacijem smislu a ne ovakvom navedenom...

najpre treba da Sfatimo da 3 godine braka nije isto kao 25 godina

:worth:

- - - - - - - - - -

zashto? zar nije poshtenije sebi priznati da je nakon dve decenije i vishe jednostavno ponestao vazduh i da li nije poshteno i iskreno priznati da je dosta te monogamije

i da ti kazhe neshto tetka ------> lazhu te ako kazhu da se vole kao i prvih dana ---> istina mozhe biti da su se pronashli u nechem drugom ali ti mogu retji da se 85% pronashlo u nekoj seksi avanturi

ja na poslu imam posla sa starim i mnogo starim osobama shta ti mislish shta ja tu sve chujem i shta mi sve isprichaju
mudrost i iskustvo zbori iz tebe...

:worth:

- - - - - - - - - -

mudrost i iskustvo zbori iz tebe...

pa sad jesam li ili nisam mudra o tom potom

ali smatram da ako se svak za sebe temeljito upusti u razmishljanje dolazi to istog zakljuchka samo je problem shto ovde ima dosta "mladjih brez kucheta i macheta" pa oni zhele da prichaju o vechnoj ljubavi i oni stvarno veruju u to shto prichaju

cenim da se brak odrzhava i da dvoje ljudi koracha zajedno kroz zhivot ali u tom zhivotu niko nikome nije zarobljenik

@Tema
E sad ozbiljno, dugacak je zivot i ne mogu da znam unapred na sta cu biti spremna da pristanem u buducnosti. Moguce da bih uz neki splet okolnosti pristala na tako nesto. Medjutim, realno, mnogo bih vise volela da imam dva braka od po 10 godina, u kojima volim muza potpuno dok volim, neko jedan brak od 20 godina u kojem gledam sta cu da kresnem sa strane.

Ne bih. Mislim da je postenije da se razidjemo, pa nek bude sa kojom 'oce. Ne mislim da je iko obavezan da bude sa mnom protiv svoje volje, pa su tako vrata onome ko ne zeli vise sa mnom sirom otvorena, i to postujem, ali svrljanje sa strane.. :thumbdown: Takodje, parovi koji imaju "otvorenu vezu/brak" su mi skroz ok, nemam nista protiv.

Vrlo jednostavno ako je ljubav u pitanju - emocionalno zrela osoba ne bi nikad mogla da legne u krevet sa partnerom-partnerkom koju je prethodno prevarila. Isto tako, emocionalno zdravoj osobi nikad ne bi moglo biti svejedno što njen partner-partnerka spava s nekim drugim.

Međutim, ako ljudi koji se više ne vole žele po svaku cenu da očuvaju brak i postoje neki praktični razlozi da se ostane zajedno, onda je to legitimno. Samo je bitno da zajednica-porodica ne trpi zbog nečeg što je sa strane.

Губљене времена и једно једино корист... ко да си ухватио неко особу на улици било коју и договорили да преживите живот на палнети. тако му нешто дође...

ja ne bih mogla ostati u braku bez ljubavi, pokusala sam jednom ali nisam uspela....u drugu ruku kad nekoga volim samo njega zelim i nemam konflikte te vrste u glavi, bar nisam dosad....jasno je da na ista strast nece doveka vezivati ali ako nam ljubav opstane verujem da ce i strasti biti dovoljno za sasvim pristojan sexualni zivot....cu se potrudim :))))....

Sa strane. Kao znam, pa to nešto menja.
Ma jok.
Pre može neka grupna varijanta, bez foliranja i skrivanja ili prećutnog pristanka...
Inače....ćao ragazzi!!!!

Back