"Otvoreni brak"

Ako dugo žive zajedno, imaju decu i lepo im je što se toga tiče. Možda dođu do toga da se vole na sličan način kao brat i sestra:)
Kasno im je da sa nekim drugim počinju nešto ozbiljno ili nemaju volju da kreću iz početka.;)
A za ebanje se dogovore da traže negde drugde.

ja sam zivela dugo sa nekim i dosla do toga da pocnem da ga volim kao brata, ali mi nije palo na pamet da idem naokolo i trazim ono cega medju nama vise nema, nego lepo rastanak...i danas cesto popijemo kafu, uvek se nadjemo jedno drugome...sa voljom il bez volje za novi pocetak to je meni posteno

- - - - - - - - - -

Ali po ovom dogovoru, mogla bi i ti sa nekim drugim:)
Recimo, muž ti kupuje svašta a ti se ebeš sa nekim klincem;)

kod mene nema takvog dogovora, svako na svoju stranu pa nek se ebava ko s kim oce

Не. Секс није најбитнији у животу и браку. Ако такав брак постоји, онда то није брак. А и такве ми особе делују слабо. Да имају снаге и трпљења не би то радиле. Дакле, само слабићи то раде.

Досада се може решити да разне начине, смао их треба пронаћи.

Baš zato što nije najvažniji, dve osobe bi mogle da dele nešto mnogo važnije i da dođe do ovog dogovora da to što nije toliko važno imaju sa drugim ljudima.

Da li biste u nekim okolnostima pristali na dogovor da vi i vaš bračni partner možete da ebete sa strane:)
Možda ako nema više te vrste privlačnosti među vama ali bi hteli da ostanete u braku iz drugih razloga.

Moze samo ako se ozenim sa njom zbog papira i ako smo formalno u braku,sve ostalo je glupost...

Ima onih prica kao ostati zajedno zbog dece i to,ali to je jos gore po decu kad vide sta im roditelji rade.

mislis? :lol:

ma jok, necu je

- - - - - - - - - -

ne bi, jer ako bi imala kucnu pomocnicu, tek bi onda imali vise vremena za nas dvoje

pa imala il nemala vremena ipak tje vas pojede dosada i vrijeme

jednog dana tjesh se probudish i pored sebe vidish njega kako hrche i skontat tjesh "da je komshija ipak opcija"

nema braka dje nema svadje (sko zhive skupa:mrgreen:) zatim nema zhene a ni mushkarca koji nisu ostavili jedan deo iza sebe mozhemo to nazvati snovima za koje znaju da ih netje ostvariti ---> i kad dodjesh u one krizne godine kad skontash da nije ostalo josh mnogo do stausa penzinerka kad uvidish kako godine lete ti tjesh imati dvije opcije prva je pshoholog ima da chekirash odmah shest mjeseci spike i da ti kazhe zashto osetish taj nemir medju vetj opadajutjim sisama (dobro mozhesh sise zamijeniti za rijec Srce i dusha) druga opcija je Forumashica na Ljis-u e sad poshto si ti josh mlada i rano pochela sa forumom to tebi za 15 godina netje vishe biti interesantno shto znachi htela ili ne opet tjesh dodjesh do opcije "komshija" (imash dakle odiseu kojom tjesh prochi da bi opet doshla do opcije "komshija" a sve to jer nisi imala hrabrost tog dana kad si videla kako pored tebe hrche i kako ti nije preostalo josh mnogo godina do status penzinerka da sebi priznash da je "komshija" bolji od valijuma

Draga Moja i riba se otima kad je neki pecarosh izvuche iz vode ona hotje nazad u njeno poznato a ipak tje zavrshi u tiganju:lol:

pa imala il nemala vremena ipak tje vas pojede dosada i vrijeme

jednog dana tjesh se probudish i pored sebe vidish njega kako hrche i skontat tjesh "da je komshija ipak opcija"

nema braka dje nema svadje (sko zhive skupa:mrgreen:) zatim nema zhene a ni mushkarca koji nisu ostavili jedan deo iza sebe mozhemo to nazvati snovima za koje znaju da ih netje ostvariti ---> i kad dodjesh u one krizne godine kad skontash da nije ostalo josh mnogo do stausa penzinerka kad uvidish kako godine lete ti tjesh imati dvije opcije prva je pshoholog ima da chekirash odmah shest mjeseci spike i da ti kazhe zashto osetish taj nemir medju vetj opadajutjim sisama (dobro mozhesh sise zamijeniti za rijec Srce i dusha) druga opcija je Forumashica na Ljis-u e sad poshto si ti josh mlada i rano pochela sa forumom to tebi za 15 godina netje vishe biti interesantno shto znachi htela ili ne opet tjesh dodjesh do opcije "komshija" (imash dakle odiseu kojom tjesh prochi da bi opet doshla do opcije "komshija" a sve to jer nisi imala hrabrost tog dana kad si videla kako pored tebe hrche i kako ti nije preostalo josh mnogo godina do status penzinerka da sebi priznash da je "komshija" bolji od valijuma

Draga Moja i riba se otima kad je neki pecarosh izvuche iz vode ona hotje nazad u njeno poznato a ipak tje zavrshi u tiganju:lol:

ja nisam tako mlada kako ti mislis, a i vec na temi napisah sta sam ja uradila :)

Back