insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Nisam se nigde pozvao na vikipediju, vec smo komentarisali da li je validan izvor informacija ili ne. Najzad, ja sam se pozvao na neku literaturu na netu, nigde ne preciziravsi o cemu se tacno radi, pa se iz toga nikako ne moze izvuci zakljucak da sam nuzno mislio i na vikipediju. Ali, u svakom slucaju, da, mislim i na nju.Позвао си се на википедију успут додавши да је енглеска вики са референцама, али си се још и позвао на нет:
Grcka umetnost i knjizevnost se proucavala iz potpuno drugacijih razloga koji nisu imali nikakve veze sa homoseksualnoscu.Кроз цело класично образовање, у доба врло ригидног погледа на хомосексуалност грчка проза и поезија су биле основа образовања, што се никако не би уклопило у општи концепт тог времена.
... a moj komentar se odnosio na tovju tvrdnju da nisi nigde rekao da bismo izmurli...Ја сам од почетка тврдио да је хомосексуалност вид лоше генетике као и нпр срчане мане, али се исте ипак провлаче миленијумима уосталом...
Nemam nista protiv da neko LGBT osobe smatra nenormalnim. Samo sto bih voleo da vidim kriterijum na osnovu koga to ocenjuju, jer se tu potkrada nevidjeno licemerje.То што их сматрају ненормалнима је ОК, они су еволуциони ћорсокак.
Najzad, to sto je nesto nenormalno gotovo da nimalo ne govori o aksioloskom sadrzaju toga o cemu se govori. To samo govori da nije normalno i nista vise. U mnogo slucajeva nema nista lose u nenormalnosti. Nenormalnost je samo odstupanje od vecine.
Greska. Nigde nisam spomenuo "idealan" i "neidealan" genetski materijal, jer tako nesto e postoji niti je ikada postojalo. Ono sto sam rekao jeste da oni koji su bolje adaptirani na uslove date sredine imaju vece izglede da prezive i ostave potomstvo, a oni koji su slabije prilagodjeni obrnuto. Ne znam gde ti tu vidis i rec o "Idealnom" getenskom materijalu.По теби еволуција би дефаворизовала сваки неидеалан генетски материјал, ако не одмах онда кроз дуже време.
Ponovo, nema "idealnog" i "neidealnog". Ima samo bolje i losije prilagodjenog na date uslove.Дакле када би еволуција дефаворизовала негативне резултате генетског укрштања(у свим случајевима) ми би или нестали(јер ће се увек појављивати неиделне јединке) или би били савршени.
To niko nije ni tvrdio. Ali da je velika vecina napada na homoseksualce takve prirode to je jasno i slepcu.Напросто није тачно да постоји масован и искључиви терор само због сексуалне оријентације као што се то тврди нарочито од стране Квирије.
Naravno da ne. Emisije ne sluze za iznosenje referenci vec da te upoznaju sa nekom temom. Ali ti kao neko ko zeli sebe da predstavi kao ozbiljnog sagovornika (barem se nadam) moras da ponudis reference. U suprotnom, kao sto rekoh, tako bismo mogli da "dokazujemo" sve i svasta pozivanjem na TV emisije.Подаци јесу битни јер их износе особе које се тиме баве зато их и позивају тамо, не мислиш ваљда да ће у некој од емисија учесници иза сваке тврдње постављати референце?
Poslednja izmena:

...abortus ugrožava život prvenstveno fetusa, zatim ideja o abortusu je još opasnija jer dozvoljava ljudima neodgovorno ponašanje na račun fetusa, dozvoljava bahanalije i sl. sranja...dozvoljava ženi promiskuitet...gde to vodi?dozvoljava i muškarcima neodgovorno ponašanje...

Pa to je strasno, zenski promiskuitet je nesto najgore sto postoji na svetu, podignite branu, ukopajte rovove braco muskarci, moramo da se odbranimo od te najgore posasti modernog sveta...