електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
A лезбејке немају ништа, само мушкарци? Опет дискриминација? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јесу цајке жене на хрватском или шта
ne idem na sajt Dveri
sto se tice ovog, nije istina... kakve probleme gejevi imaju u Brazilu? zasto se tamo odrzavaju parade? zasto u nemackoj? pa tamo su ****** i ministri

Bravo Beograđani - bilo je i vrijeme.
Koga smeta neka tamo ne zalazi!
Ni ja ne zalazim na mjesta gdje puštaju cajke, jer me smetaju; pa nemam ništa protiv toga da takvi klubovi postoje.

jel ima u zagrebu ovakav klub sa svim ovim ponudama?

Ne znam, postoje gay klubovi, ali u smislu kluba ili kafića, ne baš rekreacioni gay centar.![]()

Ne znam, postoje gay klubovi, ali u smislu kluba ili kafića, ne baš rekreacioni gay centar.![]()

jel ima u zagrebu ovakav klub sa svim ovim ponudama?
Овде је значи боље, већ те видим како хиташ ка нашој граници.![]()

Gde bi drugde nego u Beogradu.
Много интересовања за нови клуб!
....za brazil iskreno ne znam, ali u nemackoj i razvijenim zemljama gej parada nema neke veze sa pravima... to je vise skup koji se organizuje radi zabave/provoda koliko ja znam... I NIKOME NE SMETA.
ali svejedno, to nema veze sa balkanom gde homosexualci jesu diskriminisani
ko ovde koga pita da li je homoseksualac ili ne? imaju barove, imaju i ovaj centar sada... nista im ne fali
onaj lik bio sada u Velikom Bratu, lezi na krevet i prica kako bi voleo da ga neko natrti... jel to normalno ponasanje? pa to deca gledaju
ko ovde koga pita da li je homoseksualac ili ne? imaju barove, imaju i ovaj centar sada... nista im ne fali
onaj lik bio sada u Velikom Bratu, lezi na krevet i prica kako bi voleo da ga neko natrti... jel to normalno ponasanje? pa to deca gledaju
BG ce jako lose da prodje u buducnosti. Kad bude zviznut zemljotresom, nece ostati kamen na kamenu.
Pogledajte sta se desava ovih dana u Nju Orleansu. Taj grad i taj kraj je poznat po izuzetnom razvratu stanovnistva. I nije slucajno sto tamo udaraju tornada i druge nedace.
Sodomija i razvrat imaju svoju cenu. Beogradjani i drugi EUropljani neka se zamisle.
kakvi smesni "argumenti"
mogao bi da se skines sa sajta dveri malo za promenu
elem
poenta gej parade nije "******ljenje po ulicama", vec borba za prava odnosno skretanje paznje na svoje probleme. kada bi se svako borio za sebe umesto sto pokusava druge da obespravi, imali bismo daleko manje problema u drustvu.

normalno![]()

To je normalno ponašanje, ali nije normalno da djeca gledaju Velikog Brata.
Мислим да ће остали градови са задовољством препустити своју педереску популацију Београду...заслужио је.Заиста мислим да је то било потребно нашем граду,као и осталим градовима у нашој земљи. боље је да се ту сепаратишу,него да иницирају масовне сукобе. Чак сам и за геј параду,а стрејт особе,којима и ја припадам молим да се суздрже било каквих негативних поступака.
Када би свако гледао своја посла,где би нам био крај.![]()
Ajd provjeri značenje boldane riječi.