Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cim je nesto u materici, to je deo zeninog tela. Mislim, to je toliko prosto i logicno razumeti. Nije joj u torbi pa da mozes da tvrdis to. Radjanje nije nikakva obaveza, radjanje je izbor. Pravo na telesni integritet zene je iznad bilo kojeg prava fetusa. Mislim, to ce ti reci ne samo svaki covek, nego i svaki ginekolog. Pitaj ih ciji im je zivot bitniji prilikom porodjaja- zivot majke, ili zivot deteta. Hajde pitaj bilo kog ginekologa to. .

Zene seku svoje ruke i noge u masi slucajeva, tj. lekari to rade u njihovo ime, a ja ti pomenuh gangrenu. Isto tako, masa zena radi nesto sto je mnogo ekstremnije od toga, tj. vrse samoubistvo, ubijaju celo svoje telo. To isto nije krivicno delo, nego pravo coveka na svoj telesni integritet. Ako nije krivicno delo kada zena ubije sebe, ili pokusa da ubije sebe, sve ako je krivicno delao ako odsece jedan deo svog tela. Pre nego sto se rodi, to nije nezavisan zivot. Na to pravo se zene ne odlucuju samo zbog ugrozavanja materijalne sigurnosti, vec iz niza drugih, psihickih razloga.

Drugo, ponavljam, pravo zene na svoj telesni integritet je bitnije od bilo koga prava dela njenog tela. Taj deo njenog tela ima neka prava koja se zasnovaju na pravnoj fikciji, ali ona NIKADA nisu iznad zeninih prava, ukljucujuci i tu pomenuto pravo na zivot zene.

Dok se ne rodi, dete pripada 100% zeni, i muskarac je tu nebitan, osim ako zeli da pruza punu podrsku zeni, voli je, mazi i pazi. Kada je nesto deo zeninog tela, to onda ne pripada muskarcu. To je kao da kazes da muskarcev bubreg pripada zeni, i da zena ima pravo da se pita sta zeli sa tim bubregom, a muskarac zdrav, prav, ima slobodnu volju, i svestan je.

Seks ne sluzi samo za radjanje, seks sluzi za ostvarivanje bliskosti izmedju osoba, i to mu je mnogo bitnija funkcija nego sto sluzi za radjanje, koje je cisto tehnicka stvar, i nikakva moralna vrednost.

10 minuta uzivanja, ili 110 minuta uzivanja je predivna stvar, i to ne moze nikako da utice na pravo zene na svoj telesni integritet.

Pa nije,prvo sto je svaki zivot zasebna jedinka i to pobija svaku pricu da li je unutra,spolja,gore ili dole,jednostavno ima prava na zivot isto kao i zena i tu bi se svaka prica zavrsila.

Kao drugo,nista ni zeni ni mukarcu ne moze dati apsolutnu prevlast nad gospodarenjem tudjim zivotima.

Nije izbor vec obaveza.

Naravno da nije,pravo na zivot je najvece pravo a pogotovu od nekakvog prava nekakve zene na nekakav integritet,ne postoji pravo koje je iznad prava na zivot,ne bih da budem grub ali ako je neko tebi maltretirao sestru ili majku na neki nacin to resi sa njim a ne sa milijardu dece koja nisu stigla nikome nista da skrive jer osim teske psihoze ne moze se naci realan razlog zbog cega bi neko bilo sta stavljao iznad prava na zivot.

Svakom ginekologu je vazniji zivot deteta tako da mi to govori dosta o tome,mada nije neki dokaz.

Ako im se radi slobodno neka nastave sa svojim rukama i nogama.

Fetus nije deo zenskog tela i da jeste nema veze,opet je ubistvo samo sto je tada odgovorna pred ocem a cak i da nije ni to u svakom slucaju je treba poslati na robiju jer ubija rodjeno dete radi materijalne koristi,vidis ni jedna prica ti ne pije vodu,recimo ja ovde razgovaram s tobom cinjenicno a da recimo zena pokusa da abortira moje dete ubio bih je na licu mesta to je recimo realnost.

Uglavnom zbog materijalne egzistencije sto abortus svrstava u ubistvo s predumisljajem i takvi abortusi cine 98% od ukupnog broja.

Naravno,samo sto fetus nije deo zenskog tela a pravo na zivot zene je isto pravo kao pravo na zivot muskarca,bebe ili fetusa stoga dolazimo do zakljucka da je svako oduzimanje zivota osobama iz drugog ili treceg primera neosnovano(ubistvo) osim ako nije sopstveni zivot ugrozen,dakle da uprostim neosnovan je abortus ukoliko zeni zivot nije ugrozen a i tada je pitanje jer bih se ja malo inatio sa cinjenicom da je niko nije primoravao na seks.

Zeni ne pripada ni u jednom trenutku ni promil vise nego muskarcu,jer ako bi to bilo tako onda bi recimo bilo ispravno da muskarci premlacuju zene jer su jaci,apsolutno je nedopustivo da se dete u nekom trenutku tretira vise zenino jer je igrom slucaja proces radjanja takav da dete mora biti u materici,to vise deluje kao nevest pokusaj otimacine.

Ali u svakom slucaju abortus ce biti kratkog veka jer ce se uskoro steci uslovi za vestacu matericu a zene koje su za abortus sterilisati te im omoguciti da citav zivot budu srecne i da ne brinu muku sa radjanjem.

Seks sluzi samo za radjanje,jer bez radjanja covek ne bi opstao a opstanak je najprimarniji cilj u univerzumu tako je da bliskost hiljadu mesta ispod a kad smo vec kod toga seks sa sobom nosi najvecu moralnu vrednost i odgovornost.

Uzivanje putem seksta se samo po sebi tice telesnog integriteta a sto se tice ove diskusije i ne tice se njenog,tice se tudjeg telesnog integriteta ako tim aktom dovede do toga da oce da ukloni novorodjeni zivot.

Pa nije,prvo sto je svaki zivot zasebna jedinka i to pobija svaku pricu da li je unutra,spolja,gore ili dole,jednostavno ima prava na zivot isto kao i zena i tu bi se svaka prica zavrsila.

Kao drugo,nista ni zeni ni mukarcu ne moze dati apsolutnu prevlast nad gospodarenjem tudjim zivotima.

Nije izbor vec obaveza.

Naravno da nije,pravo na zivot je najvece pravo a pogotovu od nekakvog prava nekakve zene na nekakav integritet,ne postoji pravo koje je iznad prava na zivot,ne bih da budem grub ali ako je neko tebi maltretirao sestru ili majku na neki nacin to resi sa njim a ne sa milijardu dece koja nisu stigla nikome nista da skrive jer osim teske psihoze ne moze se naci realan razlog zbog cega bi neko bilo sta stavljao iznad prava na zivot.

Svakom ginekologu je vazniji zivot deteta tako da mi to govori dosta o tome,mada nije neki dokaz.

Ako im se radi slobodno neka nastave sa svojim rukama i nogama.

Fetus nije deo zenskog tela i da jeste nema veze,opet je ubistvo samo sto je tada odgovorna pred ocem a cak i da nije ni to u svakom slucaju je treba poslati na robiju jer ubija rodjeno dete radi materijalne koristi,vidis ni jedna prica ti ne pije vodu,recimo ja ovde razgovaram s tobom cinjenicno a da recimo zena pokusa da abortira moje dete ubio bih je na licu mesta to je recimo realnost.

Uglavnom zbog materijalne egzistencije sto abortus svrstava u ubistvo s predumisljajem i takvi abortusi cine 98% od ukupnog broja.

Naravno,samo sto fetus nije deo zenskog tela a pravo na zivot zene je isto pravo kao pravo na zivot muskarca,bebe ili fetusa stoga dolazimo do zakljucka da je svako oduzimanje zivota osobama iz drugog ili treceg primera neosnovano(ubistvo) osim ako nije sopstveni zivot ugrozen,dakle da uprostim neosnovan je abortus ukoliko zeni zivot nije ugrozen a i tada je pitanje jer bih se ja malo inatio sa cinjenicom da je niko nije primoravao na seks.

Zeni ne pripada ni u jednom trenutku ni promil vise nego muskarcu,jer ako bi to bilo tako onda bi recimo bilo ispravno da muskarci premlacuju zene jer su jaci,apsolutno je nedopustivo da se dete u nekom trenutku tretira vise zenino jer je igrom slucaja proces radjanja takav da dete mora biti u materici,to vise deluje kao nevest pokusaj otimacine.

Ali u svakom slucaju abortus ce biti kratkog veka jer ce se uskoro steci uslovi za vestacu matericu a zene koje su za abortus sterilisati te im omoguciti da citav zivot budu srecne i da ne brinu muku sa radjanjem.

Seks sluzi samo za radjanje,jer bez radjanja covek ne bi opstao a opstanak je najprimarniji cilj u univerzumu tako je da bliskost hiljadu mesta ispod a kad smo vec kod toga seks sa sobom nosi najvecu moralnu vrednost i odgovornost.

Uzivanje putem seksta se samo po sebi tice telesnog integriteta a sto se tice ove diskusije i ne tice se njenog,tice se tudjeg telesnog integriteta ako tim aktom dovede do toga da oce da ukloni novorodjeni zivot.

Pa jeste. Ponovo, idi kod bilo kog ginekologa da ti kaze ciji zivot mu je bitniji prilikom porodjaja.

Ne moze se zeni i muskarcu dati apsolutna prevlast nad bilo cime, osim kada su u pitanju njihova tela. Muskarac ima pravo na svoj telesni integritet, a zena na svoj, i to se moze ogranicavati jedino nekim medicinskim pravilima, koji su uslovljenji zdravlju tih ttela.

Radjanje nije obaveza, nego izbor.

Pravo na zivot, prvo nije najveca vrednost, nevezano za pravni sistem, nego za moral. Abortus nema veze sa pravom na zivot, jer taj deo tela ne moze da zivi bez zene i njene materice. Taj deo tela, fetus, je vezan za pravo zene na telesni integritet, cija vrednost proizilazi iz prava zene na zivot. I opet. pravo zene na zivot je bitnije od prava deteta prilikom porodjaja, a kamoli da nece da bude bitnije od prava fetusa prilikom trudnoce.

Nije, sada si izrekao neistinu. Niti jednom ginekologu nije vazniji zivot deteta, vec zivot majke.

To sto bi ti ubio svoju zenu ako abortira govori o tome da si nasilnik, a na stranu to sto cinis protivpravno delo, i odmah bi te osudili zbog toga. Kada vide motiv ubistva, tj. da si je ubio sto je abortirala, svaki normalan sudija ce ti dati 40 godina zatvora.

Cak i da je abortus izvrsen zbog materijalne egzistencije, to je zenino pravo, i niko ne moze da joj to zabrani.

Fetus nikada nije bitniji od tela zene. Cak i kada joj zivot nije ugrozen, fetus je uvek deo zeninog tela, i ona ima prava da ga abortira.

Zeni pripada u potpunosti u toku trudnoce, a muskarcu ne pripada uopste. Kada se rodi, onda dete ne pripada ni majci, ni ocu, nego je svoje bice, na koga niko nema pravo vlasnistva. Nije to kuca pa da imas pravo svojine nad detetom. Sto dolazimo do zakljucka da od zaceca pa do smrti, taj plod, a kasnije dete, nikada ne pripada muskarcu, a zeni pripada u potpunosti, ali samo prvih 9 meseci, a kasnije ne pripada ni njoj.

Uslovi za vestacku matericu se verovatno nikada nece steci, a ako se steknu, onda se nadam da ce tu vestacku matericu ubacivati u telo muskarca, i da ce pravi srpski domacini da iznose trudnocu, i da se poradjaju.

Seks ne sluzi samo za radjanje, nego za uzivanje i ostvarivanje bliskosti. Sreca je najprimarniji cilj u univerzumu racionalnog coveka, i to ne moze ni da se meri po znacaju sa nekom tehnickom stvari kao sto je fizicki opstanak vrste.

Poslednja izmena:
Pa sad naravno,da li je kukuruz deo mene ako ja ne mogu da zivim bez njega?

Ocigledno je da kukuruz nije deo moga tela ali je isto tako ocigledno da bih umro da ne jedem njega ili nesto slicno.

Mani se tih primera:hahaha:

Hoces da kazes da bi umro ako nemas decu koja su deo tvog tela? :think:

- - - - - - - - - -

Kami,prolupo si ebiga,kako da ti objasnim...

Pa jesam, kada sam ja to piso ovde nesto sto nije prolupalo? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Idem da igram poker.

Pa jeste deo tvog tela.

Ali ovde nije stvar u tome, nego u tome da je pita od jabuke dete, drvo jabuke si ti, a jabuka je spermatozoid, a ne patka. Kakva je to uopste patka koja se odvoji od tela i zivi negde odvojeno kada se dogodi oplodnja :dontunderstand:

A nije a......nego htedoh ti reci da je pravo na zivot iznad prava na telesni integritet prema tome pre ce da bude da zena ne moze imati pravo na telesni integritet tokom trudnoce.

Ispravnije je njoj oduzeti telesni integritet na 9 meseci nego detetu pravo na zivot,e vish zato demokraDija ne valja ich.

Ako bas mora da se zapinje i neko obespravljuje.

:zurka:

Cim ne moze da funkcionise bez materice, ono je deo zeninog tela, i zena, u skladu sa medicinskim propisima, moze da radi sa njim sta god hoce. Tek kada se rodi, prestaje njeno pravo na to. Civilizacijska obaveza zena nije da rodi, civilizacijska obaveza zene je da bude srecna u zivotu.

Diskusija o zabrani abortusa je besmislena, jer je abortus nemorlno zabranjivati. Te osobe koje tretiraju zene kao rasplodne farme kojima je obaveza da radjuju su nemoralni ljudi, i njihovo misljenje je naravno nebitno. Diskriminacija muskaraca ne postoji, jer nije muskarac taj koji nosi fetus u materici. To je isto kao da kazes da sam ja diskriminisan jer ti mozes da prodas svoj automobil, a ja sam majstor koji je u fabrici namestao gume tvom automobilu. Kakve veze ja imam sa tvojim automobilom, kakve veze muskarac ima sa zeninom matericom? :dontunderstand: Hoce li svaki majtor koji je ucestvovao u sklapanju tvog automobila da se pita kada ti hoces da uradis nesto tom automobilu? Naravno da nece, automobil nije njihov, iako su ga oni sklopili, automobil je tvoj. Materica nema veze sa muskarcem, materica je zenina.

Sex ne sluzi samo za radjanje, naravno da se treba sexati i kadane zelis da radjas. Cak, ogromna vecina seksova treba da ima za motiv da neces da rodis, nego da uzivas u bliskosti sa tom osobom.

- - - - - - - - - -

Tako je.

..a gde je tu odgovorno ponašanje?

Postaviću ja tebi pitanje, kad smo već kod poredjenja...
Da li si ti ljubomorna osoba? Nebitno u kojoj meri, čak i malo...
Zašto to pitam...pa eto recimo, ti imaš dečka ili devojku..i u vezi ste.. Taj tvoj dečko ili devojka ima potrebe i po tebi potpuno pravo da se kreše okolo sa svima.. Ti dok si u vezi sa tom osobom očekivaćeš vernost, tj.- da se odgovorno ponaša u toj vezi i da se seksa samo sa tobom...zar ne???
Da li si ti LICEMERAN ? po meni jesi i to jako...

Pričaš o "pravima" koja ne ugrožavaju tebe jer to očigledno nemaš plan da imaš strejt porodicu... ali verujem da si zmija kad su "tvoji" interesi u pitanju...LICEMERJE JE OSNOVNI UTISAK ZA CELI TVOJ POST

Odgovorno ponašanje podrazumeva i seks sa zaštitom...na uštrb tok velikohvaljenog golog zadovoljstva..ako već .enjaš budi manje licemeran...ili nemoj biti... a što se poredjenja sa majstorima i automobilima tiče, to je vrhunac gluposti..to je nenadjebiva sprdnja sa inteligencijom...

po stoti put mi se ***** od "ljuckih prava" što ovde neko kaže...zloupotreba tog pojma je dostigla vrhunac u 21. veku...Ljudska prava ne postoje da bi leptitići nametali svoje porive kao normu društva...ljudska prava ne treba ni spominjati...treba ih podrazumevati...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back