Jary
Elita
- Poruka
- 16.710
a zasto bi i ulazili uopste?
pa ako se sagnu za pertlu da osete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto bi i ulazili uopste?

Jeste, mada kol'ko mi je poznato nije aktivan ovde vec duze vreme.

Очигледно се многи не би сложили с тим.Naucnik je svako onaj ko izucava prirodne fenomene, postujuci pritom naucni metod.
Геј пропагандисти су најактивнији на нету, то баш и није нека тајна.Nemam razloga, jer ako to pise, ocigledno su omanuli. Internet je pun lietarture na temu homoseksualnosti u drevnoj Grckoj, a jos nigde do sada nisam pronasao da neko tvrdi (i potkrepi dokazima) da to nisu smatrali normalnim. Al' naravno, bice da je opet u pitanju gay propaganda..
Па неће баш бити.Imali su sex i sa robovima, ali i sa slobodnim ljudima. Samo je bilo bitno da onaj koji ima aktivnu ulogu u sexu ima veci drustveni polozaj. Ono uopste nisu razmisljali kao mi danas u kategorijama musko/zensko.
Пропаганда је свугде присутна, није нелегитимна, али не мора давати реалну слику света.Ito je bio slucaj ne smao sa Grcima nego i Rimljanima.
Aman, ima li nesto za sta gejevi nisu krivi??
Наравно да су ћорсокак.Nisu nikakav corsokak, jer da jesu prirodna selekcija bi vec odavno defavorizovala takve gene i ne bi danas bilo 3-5 % gejeva u ukupnoj populaciji.
Па и остали случајеви остају незабележени.Sto se tice statistika, ne mozes ni da das tacne brojke jer mnogi slucajevi ostaju nezabelezeni.
Нико није ни приближно навео колико је расцопаних глава било баш због ,,два лика који се држе за руку".Pa niko to i ne radi. Samo, kad se dva lika drze za ruke u okruzenju koje je homofobicno i neko im rascopa glavu, sigurno to nije ucinio tek onako...
Деце за усвајање нема довољно спрам броја заинтересованих трајно неплодних парова.Pa ako ne mogu da se slobodno prosetaju gradom ida rade sve ono sto i drugi, onda ne znam kako da to okarakterisem nego kao sprecavanje da zive kako zele.
Sto se tice usvajanja dece, iako mislim da takvo okruzenje nije idealno za odrastanje mislim da je mnogo bolje od zivota u nekom prihvatilistu.
Јак је аргумент јер је, понављам, сада приликом ових нереда у Француској због изједначавања геј и хетеро бракова изнесено да је инциденција на педофилију прко 10 пута већа код гејева.Dodatno, mnoge heteroseksualne porodice takodje nisu podesne za odrastanje dece, tako da to i ne shvatam kao preterano jak argument.
- - - - - - - - - -
Jeste, mada kol'ko mi je poznato nije aktivan ovde vec duze vreme.
Pa to ti je definicija naucnika izvedena iz definicije nauke.Очигледно се многи не би сложили с тим.
Ma ti ****** su cudo...Геј пропагандисти су најактивнији на нету, то баш и није нека тајна.
Mozes da postavis sta hoces, samo sto engleska vikipedija sadrzi reference. A i bez vikipedije (ne znam ni sto si se uhvatio za nju) imas milion knjiga na tu temu.Уосталом на Википедији можеш поставити малте не било какав текст, па чак и да је критична маса за уранијум 239 око 50кг( у стварности је око 9 кг).
Pa u nekim od tih dela i imas nagovestaje homoseksualnog ponasanja.Па неће баш бити.
У основну лектиру спадала је и Илијада и Одисеја, Вергилије, Цицеронови списи...
Ne mislim. Imam jednu staru nokiju i ne pada mi na pamet da je menjam. Nikad nisam bio zaludjenik za mobilne telefone, uvek mi je to bilo nekako strano.Пропаганда је свугде присутна, није нелегитимна, али не мора давати реалну слику света.
Рецимо јел ти мислиш да је потрабно мењати моб сваких годину дана како под утицајем реклама ради већина клинаца?
Реално?
Ne nestaju jer je ljudska rasa izuzetak u smislu da uspevamo da eliminisemo prirodnu selekciju zahvaljujuci napretku u medicini, i tako omogucimo onim ljudima koji u prirodi verovatno ne bi preziveli da ostave potomstvo.Ако би узели твоју тврдњу као тачну давно би нестале све наследне болести.
Jeste, ali ne zbog seksualne orijentacije.Немој заборавити да је било расцопаних глава и код хетеро парова због накита, сата, чак и силовања девојке.
Ne znam za inostranstvo, ali u Srbiji ima na stotine napustene dece, a koliko mi je poznato, usvajanje nam i nije bas omiljena praksa.Деце за усвајање нема довољно спрам броја заинтересованих трајно неплодних парова.
E da ti je prvi put pa i da ti poverujem...Све на ту тему је геј пропаганда.
Овај пут заиста, без зафрканције.
Anti-gay propaganda.Јак је аргумент јер је, понављам, сада приликом ових нереда у Француској због изједначавања геј и хетеро бракова изнесено да је инциденција на педофилију прко 10 пута већа код гејева.

Pa on se obicno ne zadrzava previse na forumima. Dodje, ucestvuje, objasni neke stvari, ako ima zelje za dijalogom (gotovo uvek je nema) ucestvuje, ako ne ode. I da, super je lik.Pa nije, kada je verovatno shvatio covek kolika je ovde koncentracija budala.
I jbga, on je bio car ovde, prosto ti milina dok ga citas![]()

Pa on se obicno ne zadrzava previse na forumima. Dodje, ucestvuje, objasni neke stvari, ako ima zelje za dijalogom (gotovo uvek je nema) ucestvuje, ako ne ode. I da, super je lik.![]()
Не кажем да није, али сам ти навео да ни у ком случају није универѕално прихваћена.Pa to ti je definicija naucnika izvedena iz definicije nauke.
Наравно, како би иначе еволуцијски ћорсокак протурили као нешто скоро па пожељно.Ma ti ****** su cudo...
Наравно да имаш књига и ѕа и против, али је википедија мање етаблирана и барем ѕа млађе генерације приступачнија, па је и тежиште на њој.Mozes da postavis sta hoces, samo sto engleska vikipedija sadrzi reference. A i bez vikipedije (ne znam ni sto si se uhvatio za nju) imas milion knjiga na tu temu.
Имаш наговештај, али не и оно што си ти рекао да је малте не уобичајено.Pa u nekim od tih dela i imas nagovestaje homoseksualnog ponasanja.
Људска врста у смислу данашњег хомосапиенса постоји стотинама хиљада година и да је твоја тврдња тачна нестали би давно пре овог кратког трена у нашој биолошкој историји када смо у могућности да неке болести ублажимо, или елиминишемо.Ne mislim. Imam jednu staru nokiju i ne pada mi na pamet da je menjam. Nikad nisam bio zaludjenik za mobilne telefone, uvek mi je to bilo nekako strano.
Ne nestaju jer je ljudska rasa izuzetak u smislu da uspevamo da eliminisemo prirodnu selekciju zahvaljujuci napretku u medicini, i tako omogucimo onim ljudima koji u prirodi verovatno ne bi preziveli da ostave potomstvo.
Па и овима што су отели моб, сат, новац, наместили вилицу итд нису отели ѕбог сексуалне оријентације.Jeste, ali ne zbog seksualne orijentacije.
Строги су услови, а велика већина неусвојене деце су она са фиѕичким манама, или мали ромови.Ne znam za inostranstvo, ali u Srbiji ima na stotine napustene dece, a koliko mi je poznato, usvajanje nam i nije bas omiljena praksa.
Па опаки су дерпери, плаћају раѕне маркетиншке агенције да се представе ѕа цвећке....E da ti je prvi put pa i da ti poverujem...
Имао си неколико емисија о догађајима у свету, где су помињани управо ти нереди у Француској и иѕношени подаци које спомињем.Anti-gay propaganda.
Cisto da vidis kako je meni...
Salu na stranu, dok ne vidim relevatne naucne podatke, ne prihvatam.
Pazi kada i ti znas sta cu sledece da napisem..![]()
Abortus je pravo zene na svoj telesni integritet.

To je zato što nisi upozano telesnost žene i još uvek misliš da rode donose decu, a mnuškarac nije jednako odgovoran za nastanak deteta.![]()

Ja nisam upoznao telesnost zene, a ti nisi upoznat sa time da se plod nalazi u telu zene, i da samo ona ima prava da se pita sta sa njim?
Ko uopste ovde prica o nastanku deteta?![]()
Ja nisam upoznao telesnost zene, a ti nisi upoznat sa time da se plod nalazi u telu zene, i da samo ona ima prava da se pita sta sa njim?
Ko uopste ovde prica o nastanku deteta?![]()
Upravo..svako ima pravo da bude roditelj, ili da ne bude.
Upravo tako, muškarac i žena naprave dete, i ko sme muškarcu da ga oduzme? Sad si napisao da ima pravo da bude roditelj.
Misliš da će tvoja žena sama da stvori dete i da neće biti tvojih gena u njemu?

Upravo tako, muškarac i žena naprave dete, i ko sme muškarcu da ga oduzme? Sad si napisao da ima pravo da bude roditelj.
Da nemas ti mozda matericu, pa si izneo trudnocu? 
Ali, se se do nekog meseca moze abortirati, posle ne...zena ima potpuno pravo da u roku od tih nekoliko meseci razmisli da li zeli da rodi ili ne...drugo, moze i njoj da nakodi, glavu da izgubi. A i dete se nalazi u njenom stomaku, tako da...
A kakve to veze ima sa abortusom, i pravom zene na njen telesni integritet? Mislim da nisi bas razumeo poentu abortusa Refke
- - - - - - - - - -
Opet, ko bilo sta da uzima muskarcu, kada to nije ni deo muskarcevog tela?Da nemas ti mozda matericu, pa si izneo trudnocu?
![]()
Nista sto se tice abortusa nema veze sa zenom,kao sto sada tvoja majka ne moze odlucivati da li tebe neko treba da ubije u 20oj godini zivota.
Abortus ima veze sa zenom...prvo..dete se nalazi u njenoj materici, i ona moze da odluci da abortira, niko drugo. A sad, u mojoj 20-oj godini ne moze da odluci niko da me ubbije, niti roditelj odlucuje o meni, ja sam punoletan...
Nije deo ni zeninog nego poseban entitet,kada je zaceto niko se vise ne moze vaditi sto zavisi ili ne zavisi od njega,obaveza je da dete nastavi zivot,kako se nikad ne sete sebi da odseku neki drugi deo tela napr.ruku,nogu.
Inace,abortusi se vrse iskljucivo iz materijalnog razloga,tako da slicne nebuloze poput "mog tela" ne piju vodu.
Pa podeli to sa svetom covece, to je najveci izum u ljudskoj istoriji, bices bogat i slavan, i sve ribe ce te zeleti. Ruke i noge se odsecaju, jesi li cuo za gangrenu?Ima veze i sa doktorom ako cemo tako.
Nije tacno,mozes da je udaris u stomak i ona ce abortirati,moze da je udari auto ili da padne sa litice i ona ce abortirati tj.pobaciti.
To sto si ti punoletan ne znaci da si tada stekao pravo na zivot,ono se stice kada se oformi zivot i svako nasilno prekidanje istog od strane ljudskog faktora je ubistvo,namerno,nenamero to je druga stvar.
Ako je udaris u stomak, onda je to nasilje...mozda bas tad zena ne zeli da abortira, a ako je udari auto ili padne sa litice, to je nesrecan slucaj, mozda i tad to ne zeli.
Zena abortira svojom voljom, ona zeli da bude majka ili ne zeli...
Ako je udaris u stomak, onda je to nasilje...mozda bas tad zena ne zeli da abortira, a ako je udari auto ili padne sa litice, to je nesrecan slucaj, mozda i tad to ne zeli.
Zena abortira svojom voljom, ona zeli da bude majka ili ne zeli...
Ne, abortus nije ubistvo i ne treb biti zabranjeno.Абортус је убиство и треба да буде забрањено.
Ako je poseban entitet, to znaci da moze fizicki da postoji bez zenine materice. Da ti Olimpe nisi izumo neku vestacku matericu?Pa podeli to sa svetom covece, to je najveci izum u ljudskoj istoriji, bices bogat i slavan, i sve ribe ce te zeleti. Ruke i noge se odsecaju, jesi li cuo za gangrenu?
Pa i telo je materijalna stvar.
Ne, abortus nije ubistvo i ne treb biti zabranjeno.