insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
I, jeste jos uvek tuzni sto ne mozete da zavirite u 4 zida?![]()
kako smo poceli, onih 100k gejeva ce se uskoro popeti na milion kol'ko ja vidim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, jeste jos uvek tuzni sto ne mozete da zavirite u 4 zida?![]()

kako smo poceli, onih 100k gejeva ce se uskoro popeti na milion kol'ko ja vidim![]()
Uh... bre! Kao bombona...![]()

Ne balavi...
Inace ne razumem poentu te slike na ovoj temi.
Aha..to je..Slika je svojevrsni lek za sodomitsku skarednost.

Aha..to je..
Pa bolest se leci..a ovo ne, nije bolest![]()
Moguce je uspesno korigovati odredjene devijantne oblike ponasanja, hormonima i elektrosokovima, bicevanjem i stimulacijom zdravom erotikom.
Ovo je sjajno uspelo na primeru cuvenog matematicara Alan Tjuringa.

Ali mozda neko voli to sto je..ima pravo da bude muskarac i da bude srecan sa muskarcem
Jednostavno ne zeli da se menja![]()
Prava i licna sreca su nebitni u siroj slici.
Planeti je potrebno jos ljudi, i tacnije, jos Srba, a oni su svojim devijantnostima glavni uzrocnici niskog nataliteta u Srbiji, uz satanisticke serije kao sto je Seks i Grad i aditive u picima Koka Kola kompanije, i android telefonima koji prze jaja zdravoj srpskoj omladini.
The needs of the many outweigh the needs of the few.
Srbiji je potreban genetski materijal jednog Jovana Cirilova, jer ko ce voditi nasa pozorista? Ali on ga nije ostavio, sto znaci da je on sebicnjak i korumpirani EUrupista.
Da je on imao decu, u Srbiji bi danas bilo vise pozorista, i ne bi bilo rijalitija.

Ne, pre svega je bitna sreca coveka, a onda sve ostalo. Srbija nece propasti, mislim na stanovnistvo, nije ni Francuska, ni Nemacka...opet mislim na stanovnistvo zato sto se ni po cemu Srbija ne moze meriti sa tim zemljama.
Citah negde da je Cirilov gej![]()
Па ниси могао, био сам у Француској, туристичка посета дворцу Тријанон.
![]()

Oko 100.000 LGBT osoba, koliko se procenjuje da živi u Beogradu, ali i svi oni koji dolaze iz unutrašnjosti, u junu će dobiti svoj prvi prostor u prestonici. Strejt ljudima biće zabranjen ulaz u prvi srpski LGBT kutak.
Centar će se nalaziti u Ulici kraljice Natalije i namenjen je samo za LGBT ljude, tako da neće moći da ga posećuju heteroseksualci.
Centar će biti u prostoru gde se nekad nalazilo grafičko preduzeće “Morava” i prostiraće se na oko 300 kvadrata.
"Prostor je zamišljen tako da će imati mesto za odmor, čitanje, rad, prenoćište, bar u kom će pripadnici LGBT moći da se druže. Osim smeštaja, svi gosti centra imaće priliku da na jednom mestu dobiju informacije koje su im potrebne, recimo, gde mogu slobodno da se kreću, koja su to “sigurna” mesta u gradu i drugo.
Takođe, u prostorije centra moći će da uđu samo pripadnici LGBT, koji se među sobom uglavnom poznaju i tu ne bi trebalo da bude problema, dok će gosti iz inostranstva morati da se najave i dobiju rezervaciju", objašnjava Vesna Zorić, predsednik NVO “Egal”.
Sugrađani koji žive u ovom delu grada nisu oduševljeni izgradnjom kutka za pripadnike LGBT i pitaju se zašto baš mora da bude u centru grada.
"Pitam se da li je to normalno, škola je preko puta, druga na nekoliko metara dalje, dosta dece prolazi. Zar nisu na neko drugo mesto mogli da odu", kaže jedna sugrađanka.
Prostor za centar ustupio je Danijel Jakšić, vlasnik grafičkog preduzeća “Morava”. "Objekat ovog preduzeća bio je prazan i niko ga nije koristio. Mi smo pitali da li prostor možemo da koristimo, sredimo i dobili smo odobrenje. Za sada je prostor besplatan, ali ako ideja zaživi, naravno da ćemo plaćati zakup", kaže Zorićeva. Projekat gej centra pokrenuli su “Egal“, “Bear zajednica“ i “Loud & Queer“.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/111...-dobijaju-svoj-prostor-u-centru-Beograda.html
Šifra za ulazak je vazelin.
Ali mozda neko voli to sto je..ima pravo da bude muskarac i da bude srecan sa muskarcem
Jednostavno ne zeli da se menja![]()
I kada ugasi svetlo..i ovako..javno. Homoseksualac sigurno nece napasti nekog strejta..ne znam u cemu je problem.realno koji ce koji k...c strejt ljudi tamo
- - - - - - - - - -
upravo to
koga boli uvo ko je sa kim kada ugasi svetlo
I kada ugasi svetlo..i ovako..javno. Homoseksualac sigurno nece napasti nekog strejta..ne znam u cemu je problem.
))))bas to
a najsmesniji su mi ovi kao nije u redu pored skole))))
a pored skole nargila bar
Da, da..
Ne meni su pogotovo smesni svestenici...homoseksualnost je greh..pa eto ga Pahomije, Kacavenda itd![]()
Prava i licna sreca su nebitni u siroj slici.
Planeti je potrebno jos ljudi, i tacnije, jos Srba, a oni su svojim devijantnostima glavni uzrocnici niskog nataliteta u Srbiji, uz satanisticke serije kao sto je Seks i Grad i aditive u picima Koka Kola kompanije, i android telefonima koji prze jaja zdravoj srpskoj omladini.
The needs of the many outweigh the needs of the few.
Srbiji je potreban genetski materijal jednog Jovana Cirilova, jer ko ce voditi nasa pozorista? Ali on ga nije ostavio, sto znaci da je on sebicnjak i korumpirani EUrupista.
Da je on imao decu, u Srbiji bi danas bilo vise pozorista, i ne bi bilo rijalitija.
)ma ne potresam se ni ja, jer niti sam u beogradu niti sam gej, samo primecujem da ravnopravnost nije ravnopravnost ako su neki jednakiji od drugih, a ruzno je da bas oni koji traze jednakost iskljucuju one druge iz iste. u jednom gradu sam zivela ulicu od gej kvarta, a u drugom u gej kvartu (tj kvartu koji je poznat po tome sto ima puno gej lokala, teretana, sauna i slicno). neka od tih mesta, ali ona koja su luksuznija su ekskluzivna u smislu clanarina i ljudi koji mogu tu da udju...ali nikad se strejt ljudima nije zabranjivalo da ulaze u kafice, prodavnice i mesta gde se okupljaju tradicionalno gejevi, transseksualci i transvestiti, dok god ih ne maltretiraju i slicno. i jos u nekoliko gradova sam imala priliku da vidim/nadjem se u tom okruzenju...i to pricamo o otvoreno gej mestima sa zastavama i motivima na sve strane. koliko ja znam ima i u bg nekoliko mesta koja su nezvanicno gej, ali nikad nisam bila jer niti me zanima, niti mi se svidela ta ekipica na koju sam imala priliku da naletim. inace imam gej prijatelje koji su skroz normalni ljudi, i isto imaju problem sa ovim koji vriste galame i kukaju na sve strane...ako je verovati njima, takvi su manjina, a vecinu gejeva ne mozes ni da prepoznas po nekoj ekscentricnosti ili upadljivosti jer zive normalne zivote, nikom ne smetaju, imaju svoje partnere i nikom se ne namecu zbog same cinjenice da su homoseksualni. i oni su za postovanje, i ne treba niko da ih dira ili ima bilo sta protiv njih.
Da, ta sramna bogoneugodna cinjenica vezana za Cirilova je javna tajna u analima (da prostis) oskudne srpske teatrologije.
Oskudne, jer Srbija sa svojih sve ukupno 20 pozorista, ima manje teatara od jednog Rostova na Donu, da ne spominjem jedan, recimo, Prag.
Elem, vreme je da pocnemo da lecimo te skarednosti koje sa sobom donosi mracnjastvo EUrupe (da prostis).
bas to
a najsmesniji su mi ovi kao nije u redu pored skole))))
a pored skole nargila bar
pa recimo da ****** nemaju veze sa manjkom pozorista u srbiji, niti sa manjkom gledalaca u tim istim pozoristima. sa svim tim vise veze ima zeljko mitrovic, kao i sasa popovic, kao i neko ko je dozvolio pravljenje pink televizije odnosno grand emisija. zatim sistematsko trovanje nacije televisa presenta sapunicama, odmah potom turskih (gde valjda treba da obozavamo onog ko je bio dzelat srbima) i indijskim (valjda u slavu mahatme gandija). sve u svemu, nije nam evropa kriva, nisu nam ****** krivi, krivi su komunisti koji su umesto pozorista pravili filmove gde je bata zivojinovic uspesniji od ramba, cak norisa, spajdermena i ostalih u unistenju neprijatelja, zatim krivi su julovci koji stvorise mitrovica gorepomenutog koji nam je naslagao razne kasandre, ljovisne i ostale poluslepe nepokretne prelepe naslednice ogromnog bogatstva, krivi su i ovi iz demokratskih redova sto ostavise umesto kulture jednog popovica sa zvezdama granda gde polugole devojcice pevuse "napravi mi sina pod svetlima kazina". a ne, nisu ****** krivi sto nemamo kulutru, pozoriste, sto ne citamo knjige. krivi smo sami.