Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa recimo da ****** nemaju veze sa manjkom pozorista u srbiji, niti sa manjkom gledalaca u tim istim pozoristima. sa svim tim vise veze ima zeljko mitrovic, kao i sasa popovic, kao i neko ko je dozvolio pravljenje pink televizije odnosno grand emisija. zatim sistematsko trovanje nacije televisa presenta sapunicama, odmah potom turskih (gde valjda treba da obozavamo onog ko je bio dzelat srbima) i indijskim (valjda u slavu mahatme gandija). sve u svemu, nije nam evropa kriva, nisu nam ****** krivi, krivi su komunisti koji su umesto pozorista pravili filmove gde je bata zivojinovic uspesniji od ramba, cak norisa, spajdermena i ostalih u unistenju neprijatelja, zatim krivi su julovci koji stvorise mitrovica gorepomenutog koji nam je naslagao razne kasandre, ljovisne i ostale poluslepe nepokretne prelepe naslednice ogromnog bogatstva, krivi su i ovi iz demokratskih redova sto ostavise umesto kulture jednog popovica sa zvezdama granda gde polugole devojcice pevuse "napravi mi sina pod svetlima kazina". a ne, nisu ****** krivi sto nemamo kulutru, pozoriste, sto ne citamo knjige. krivi smo sami.

Zasli smo u kulturu, alli nema veze. Najveci umetnnici su uglavnom homoseksualci pa onda i ima veze.

Zasto su komunisti krivi? Za sta? Od kad pocinje sunovrat drustva, moralnih vrednosti? Od dolaska kvazi soijalista koji od danas na sutra promenise samo ime.
Ja nisam morala da placam studiranje, svoj sam studentski zivot provodila po beogradskim bioskopima ( kinoteka) i pozoristima ( uglavnom atelje 212)

Ali sam ja to sve sama, od roditelja nisam mogla skoro nista da ocekujem, jer nista nisu ni imali, a nisu se zaduzivali da bih ja imala nekakav luskuz
da ganjam. Mala digresija ali ima veze sa dansnjicom::

Juce citam da je roditeljima maturanata ( a narocito maturantkinja) potrebno da za taj plezir svojih maturanata potrose 3 plate.
Devojcice moraju kod frizera, na nekakvvu nadogradnju noktiju, solariju, naravno aljine, cipele, valjjda i neke djindjuve:zcepanje:

Pa koji smo narod, svet? Mi nismo normalni. Kada kazem mi , milim na generaciju danasnjih roditelja i male dece, ali i ove odrasle.

- - - - - - - - - -

Ja bih išao u pozorište, ali nemam para za to, a i nemam kome da uvalim klinca na čuvanje, jer on još ne zna ni da govori kako valja. Osim toga, čak i kada bih imao vremena za to, posle ne bih imao od čega da detetu kupim jelo.

A inace sii redovno posecivao pozoriste pre nego sto si dobio dete:hahaha:

Eto nama sad velike mudrosti da su umetnici uglavnom homoseksualci.
Sama si plaćala studentski grad i hranu u menzi, ili si sama plaćala privatno sobu i hranu? Radila si uz studiranje?

Aha, tu i tamo sam na sajmovima radila. Posto sam jezike studirala, a i znala ih, drzala sam i privatno casove, dzobovala u Jovanovoj
( institut za strane jezike). Sto pitas? Zato sto sam mogla da idem u pozoriste)

Znam ja studente koji su radili kao fizicki radnici preko leta, moj muz ( Nemac) je svakog leta radio po nekoliko meseci na benzinskim pumpama,
ali onako 24 sata. Inace, znnam ovde u Nemackoj studentkinje koje ciste po kuucama, neguju stare ljude izvode pse u setnju preko vikenda
ssu bebi siterke. Ali to je sve kod nas velika sramota.. Zato smo i takvi , kakvi smo.

Zasli smo u kulturu, alli nema veze. Najveci umetnnici su uglavnom homoseksualci pa onda i ima veze.
Некритички усвајаш пропаганду, да не реЧем одвале, педереа.
:tambalamba:
Zasto su komunisti krivi? Za sta? Od kad pocinje sunovrat drustva, moralnih vrednosti? Od dolaska kvazi soijalista koji od danas na sutra promenise samo ime.
Ja nisam morala da placam studiranje, svoj sam studentski zivot provodila po beogradskim bioskopima ( kinoteka) i pozoristima ( uglavnom atelje 212)

Ali sam ja to sve sama, od roditelja nisam mogla skoro nista da ocekujem, jer nista nisu ni imali, a nisu se zaduzivali da bih ja imala nekakav luskuz

Juce citam da je roditeljima maturanata ( a narocito maturantkinja) potrebno da za taj plezir svojih maturanata potrose 3 plate.
Devojcice moraju kod frizera, na nekakvvu nadogradnju noktiju, solariju, naravno aljine, cipele, valjjda i neke djindjuve:zcepanje:

Pa koji smo narod, svet? Mi nismo normalni. Kada kazem mi , milim na generaciju danasnjih roditelja i male dece, ali i ove odrasle.

- - - - - - - - - -

Уметност је прецењена.
Сликарство је било болно лоша замена за фотографију, музика је пре свега забава, а и после свега, а позориште је било бедан покушај илузије спрам филма...

Aha, tu i tamo sam na sajmovima radila. Posto sam jezike studirala, a i znala ih, drzala sam i privatno casove, dzobovala u Jovanovoj
( institut za strane jezike). Sto pitas? Zato sto sam mogla da idem u pozoriste)

Znam ja studente koji su radili kao fizicki radnici preko leta, moj muz ( Nemac) je svakog leta radio po nekoliko meseci na benzinskim pumpama,
ali onako 24 sata. Inace, znnam ovde u Nemackoj studentkinje koje ciste po kuucama, neguju stare ljude izvode pse u setnju preko vikenda
ssu bebi siterke. Ali to je sve kod nas velika sramota.. Zato smo i takvi , kakvi smo.

Ma ne, nešto mi je čudno da si uspevala i da studiraš i da toliko radiš, da zaradiš za stan i hranu, plus bioskop i pozorište. Ja sam zbog studiranja napustio prilično dobro plaćen posao, a par kolega koji su nastavili sa poslom nikad nisu završili studije.
Nije problem kod nas raditi, već zaraditi. Nema para, nema posla. Da li misliš da ljudi danas u Srbiji mogu da plaćaju pomoć u kući toliko kao nekad? Nije reč o sramoti, već o tome da nema više srednje klase koja može da plati takve usluge.

- - - - - - - - - -

:tambalamba:Уметност је прецењена.
Сликарство је било болно лоша замена за фотографију, музика је пре свега забава, а и после свега, а позориште је било бедан покушај илузије спрам филма...

:aaa: :fdlan:

Некритички усвајаш пропаганду, да не реЧем одвале, педереа.
:tambalamba:Уметност је прецењена.

Ma pusti slikarstvo, ja i ne znam za silne slikare koji su bili homoseksualci.
Nego su danas ( a to danas trajje vec pedeset godina) modni kreatori sv, ali svi od reda homoseksualci.
Zamera im se da prave i kreiraju modu za neke anorekticne devojcice jer u njima vide decake od 15 godina.

Nego, hajde malo o muzicarima,a narocito o knjizevnicima, Nobelovcima? barem 50% su homoseksualci. Pocevsi
od Chajkovskog preko Oskar Vajlda, Andre Zida, Tomas Mana itd.
Pa pola politicara po ovom belom svetu su homoseksualci, nego se to krije, u pravim demokratijama danas to uopste vise nije tema.

Ma ne, nešto mi je čudno da si uspevala i da studiraš i da toliko radiš, da zaradiš za stan i hranu, plus bioskop i pozorište. Ja sam zbog studiranja napustio prilično dobro plaćen posao, a par kolega koji su nastavili sa poslom nikad nisu završili studije.
Nije problem kod nas raditi, već zaraditi. Nema para, nema posla. Da li misliš da ljudi danas u Srbiji mogu da plaćaju pomoć u kući toliko kao nekad? Nije reč o sramoti, već o tome da nema više srednje klase koja može da plati takve usluge.

- - - - - - - - - -

:aaa: :fdlan:

Ima i u mojoj generaciji tih kojima se osladio lebac dobro placenih prevodilackih poslova pa niskada nisu diplomirali.
Mislim, nije to nista novo, a ni cudno.

Ovde u Nemackoj se studira u proseku desetak godina ( mnogi zaista i ne zavrse faks) jer su ti studentski dzobovi savrseno placeni
( nema nikakvh odbitaka pa se stvarno dobija nekoliko hiljada evra za mesec dana rada).
Da, nece niko nista da radi.
Ja sam nekoliko puta trazila za moju majku neku pomoc, ljude je sramota da to rade, radije duvanisu na sokaku, piju kafu ili mlako pivo,
to je ispod casti bilo sta fizicki radti.

- - - - - - - - - -

Koliko god se ti meni rugala, moj odgovor je da.

Ima i u mojoj generaciji tih kojima se osladio lebac dobro placenih prevodilackih poslova pa niskada nisu diplomirali.
Mislim, nije to nista novo, a ni cudno.

Ovde u Nemackoj se studira u proseku desetak godina ( mnogi zaista i ne zavrse faks) jer su ti studentski dzobovi savrseno placeni
( nema nikakvh odbitaka pa se stvarno dobija nekoliko hiljada evra za mesec dana rada).
Da, nece niko nista da radi.
Ja sam nekoliko puta trazila za moju majku neku pomoc, ljude je sramota da to rade, radije duvanisu na sokaku, piju kafu ili mlako pivo,
to je ispod casti bilo sta fizicki radti.

Možda tim ljudima koje si pitala, ali oni nisu reprezantativni uzorak cele Srbije. Ovde nema posla, to je najveći problem. čak i kad se uradi neki posao, teško ga je naplatiti.

Ma pusti slikarstvo, ja i ne znam za silne slikare koji su bili homoseksualci.
Nego su danas ( a to danas trajje vec pedeset godina) modni kreatori sv, ali svi od reda homoseksualci.
Zamera im se da prave i kreiraju modu za neke anorekticne devojcice jer u njima vide decake od 15 godina.
Да ти право речем већина тих ревија су хепенинѕи ѕа гејеве док су прикаѕани модели практично неносиви, да не кажем ружни.
Nego, hajde malo o muzicarima,a narocito o knjizevnicima, Nobelovcima? barem 50% su homoseksualci. Pocevsi
od Chajkovskog preko Oskar Vajlda, Andre Zida, Tomas Mana itd.
Pa pola politicara po ovom belom svetu su homoseksualci, nego se to krije, u pravim demokratijama danas to uopste vise nije tema.
Геј пропаганда за писце, док су политичари селектовани јер је код хомо популације преко 10 пута већа инциденција педофилије па су подложнији уценама.

- - - - - - - - - -

Опет мае герић у вугла.

Možda tim ljudima koje si pitala, ali oni nisu reprezantativni uzorak cele Srbije. Ovde nema posla, to je najveći problem. čak i kad se uradi neki posao, teško ga je naplatiti.
Pa bas jeste ta moja muka reprezentativna jer sam ja, kao sto znas, iz grada gde ziv covek ne radi ( izuzev u drzavnim firmama i na drzavnom budzetu), ali nece niko za 20-30 evra da pokosi travu,
ili da za 100 evra mesecno jedan sat dnevno provodi kod moje majke..

Divna vest, makar jedno mesto u ovoj drzavi punoj namrgodjenih ljudi koje ce da siri ljubav :heart:

pre bi rekli da im se širi prečnik analnog sfinktera......

- - - - - - - - - -

Pa bas jeste ta moja muka reprezentativna jer sam ja, kao sto znas, iz grada gde ziv covek ne radi ( izuzev u drzavnim firmama i na drzavnom budzetu), ali nece niko za 20-30 evra da pokosi travu,
ili da za 100 evra mesecno jedan sat dnevno provodi kod moje majke..

ako je majčica kao vi,stvarno su bezobrazni i neuvidjavni....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back