Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
pa recimo da ****** nemaju veze sa manjkom pozorista u srbiji, niti sa manjkom gledalaca u tim istim pozoristima. sa svim tim vise veze ima zeljko mitrovic, kao i sasa popovic, kao i neko ko je dozvolio pravljenje pink televizije odnosno grand emisija. zatim sistematsko trovanje nacije televisa presenta sapunicama, odmah potom turskih (gde valjda treba da obozavamo onog ko je bio dzelat srbima) i indijskim (valjda u slavu mahatme gandija). sve u svemu, nije nam evropa kriva, nisu nam ****** krivi, krivi su komunisti koji su umesto pozorista pravili filmove gde je bata zivojinovic uspesniji od ramba, cak norisa, spajdermena i ostalih u unistenju neprijatelja, zatim krivi su julovci koji stvorise mitrovica gorepomenutog koji nam je naslagao razne kasandre, ljovisne i ostale poluslepe nepokretne prelepe naslednice ogromnog bogatstva, krivi su i ovi iz demokratskih redova sto ostavise umesto kulture jednog popovica sa zvezdama granda gde polugole devojcice pevuse "napravi mi sina pod svetlima kazina". a ne, nisu ****** krivi sto nemamo kulutru, pozoriste, sto ne citamo knjige. krivi smo sami.
Zasli smo u kulturu, alli nema veze. Najveci umetnnici su uglavnom homoseksualci pa onda i ima veze.
Zasto su komunisti krivi? Za sta? Od kad pocinje sunovrat drustva, moralnih vrednosti? Od dolaska kvazi soijalista koji od danas na sutra promenise samo ime.
Ja nisam morala da placam studiranje, svoj sam studentski zivot provodila po beogradskim bioskopima ( kinoteka) i pozoristima ( uglavnom atelje 212)
Ali sam ja to sve sama, od roditelja nisam mogla skoro nista da ocekujem, jer nista nisu ni imali, a nisu se zaduzivali da bih ja imala nekakav luskuz
da ganjam. Mala digresija ali ima veze sa dansnjicom::
Juce citam da je roditeljima maturanata ( a narocito maturantkinja) potrebno da za taj plezir svojih maturanata potrose 3 plate.
Devojcice moraju kod frizera, na nekakvvu nadogradnju noktiju, solariju, naravno aljine, cipele, valjjda i neke djindjuve

Pa koji smo narod, svet? Mi nismo normalni. Kada kazem mi , milim na generaciju danasnjih roditelja i male dece, ali i ove odrasle.
- - - - - - - - - -
Ja bih išao u pozorište, ali nemam para za to, a i nemam kome da uvalim klinca na čuvanje, jer on još ne zna ni da govori kako valja. Osim toga, čak i kada bih imao vremena za to, posle ne bih imao od čega da detetu kupim jelo.
A inace sii redovno posecivao pozoriste pre nego sto si dobio dete