Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupo je ako niko strejt ne moze da udje u taj kvart, mislim kako ce to da kontrolisu, kontrolni punkt i isprave? Ako su neki klubovi i zgrade samo za gay-eve, ok, moze tako. Samo kada bi bilo mesta za samo strejt ljude gde je gejevima zabranjen pristup onda bi druga prica bila (ne mislim na paradiranje, vec na pristup objektima).

meni je takodje smešno da žele da ih raja prihvati a sami sebe izoluju...sa druge strane krive druge kako ih izoluju... nego neko pomenuo žene u ružičastom...pre će biti udruženje "muškarci u ružičastom" i "žene sa mudima"...

Na prvi pogled deluje sovinisticki,ali kad se malo bolje razmisli to nije lose resenje,izbegavaju se sukobi.Ovako,kad je zabranjeno,ako bilo koja strejt osoba udje u taj njihovi klub zna se ko je za sukob kriv.Onaj kome je bilo zabranjeno da u takav klub uopste udje.Neka imaju svoj klub,ali onda moraju da odustanu od setnji po ulici i medjusobnog ljubljenja na javnim mestima zato sto je to jos uvek civilizacijski sok za mladju populaciju stanovnistva.

kakav crni civilizacijski šok...kakva crna civilizacija...

izvor wikipedia
Речју цивилизација означавамо виши степен развоја људског друштва. Цивилизовано друштво, у односу на праисторијско, користи писмо, поседује висок степен специјализованих знања и умећа, и има заједничку управу, која настаје из природне потребе људи да живе безбедно и према устаљеном реду

Мора постојати социјални ред, чак и ако је близак хаосу, као у ренесанса Фиренца или Риму, људи се морају осећати слободно. Мора постојати некакво јединство језика за културну размену. Кроз институције као што су црква, фамилија, школа и слично мора бити постављен унификовани морални код, правила игре живота која су препозната чак и од оних који их крше. Можда је неопходно и неко јединство које даје вера у нешто натприродно или утопијаско - што подиже морал од калкулација према посвећености и даје племенитост и значај без обзира на притисак смртности. И на крају, мора постојати некакво образовање - нека техника, макар и примитивна, потребна за трансмисију културе. Без обзира да ли се образовање врши кроз имитацију, иницијацијау или инструкције, кроз оца и мајку, учитеља или свештеника, наслеђе племена - језик и знање, морал и обичаји, технологија и уметност - морају бити пренети младим нараштајима као инструмент који их претвара из животиња у људе.

Elem, reč civilizacija koju naši LGBT populisti stalno izvrću sačinjena je od osnovnih pojmova "socijalni red, porodica, vera, nauka, majka, otac, moral, običaji,umetnost, pretvaranje iz životinja u ljude"
Pronadji sličnost sa LGBT i reci mi o civilizaciji ponovo....

Oko 100.000 LGBT osoba, koliko se procenjuje da živi u Beogradu, ali i svi oni koji dolaze iz unutrašnjosti, u junu će dobiti svoj prvi prostor u prestonici. Strejt ljudima biće zabranjen ulaz u prvi srpski LGBT kutak.
Centar će se nalaziti u Ulici kraljice Natalije i namenjen je samo za LGBT ljude, tako da neće moći da ga posećuju heteroseksualci.

Centar će biti u prostoru gde se nekad nalazilo grafičko preduzeće “Morava” i prostiraće se na oko 300 kvadrata.
"Prostor je zamišljen tako da će imati mesto za odmor, čitanje, rad, prenoćište, bar u kom će pripadnici LGBT moći da se druže. Osim smeštaja, svi gosti centra imaće priliku da na jednom mestu dobiju informacije koje su im potrebne, recimo, gde mogu slobodno da se kreću, koja su to “sigurna” mesta u gradu i drugo.

Takođe, u prostorije centra moći će da uđu samo pripadnici LGBT, koji se među sobom uglavnom poznaju i tu ne bi trebalo da bude problema, dok će gosti iz inostranstva morati da se najave i dobiju rezervaciju", objašnjava Vesna Zorić, predsednik NVO “Egal”.

Sugrađani koji žive u ovom delu grada nisu oduševljeni izgradnjom kutka za pripadnike LGBT i pitaju se zašto baš mora da bude u centru grada.

"Pitam se da li je to normalno, škola je preko puta, druga na nekoliko metara dalje, dosta dece prolazi. Zar nisu na neko drugo mesto mogli da odu", kaže jedna sugrađanka.

Prostor za centar ustupio je Danijel Jakšić, vlasnik grafičkog preduzeća “Morava”. "Objekat ovog preduzeća bio je prazan i niko ga nije koristio. Mi smo pitali da li prostor možemo da koristimo, sredimo i dobili smo odobrenje. Za sada je prostor besplatan, ali ako ideja zaživi, naravno da ćemo plaćati zakup", kaže Zorićeva. Projekat gej centra pokrenuli su “Egal“, “Bear zajednica“ i “Loud & Queer“.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/111...-dobijaju-svoj-prostor-u-centru-Beograda.html

Šifra za ulazak je vazelin.
bar "Plava ostriga" :) (policijska akademija)

- - - - - - - - - -

Oko 100.000 LGBT osoba, koliko se procenjuje da živi u Beogradu, ali i svi oni koji dolaze iz unutrašnjosti, u junu će dobiti svoj prvi prostor u prestonici. Strejt ljudima biće zabranjen ulaz u prvi srpski LGBT kutak.
Centar će se nalaziti u Ulici kraljice Natalije i namenjen je samo za LGBT ljude, tako da neće moći da ga posećuju heteroseksualci.

Centar će biti u prostoru gde se nekad nalazilo grafičko preduzeće “Morava” i prostiraće se na oko 300 kvadrata.
"Prostor je zamišljen tako da će imati mesto za odmor, čitanje, rad, prenoćište, bar u kom će pripadnici LGBT moći da se druže. Osim smeštaja, svi gosti centra imaće priliku da na jednom mestu dobiju informacije koje su im potrebne, recimo, gde mogu slobodno da se kreću, koja su to “sigurna” mesta u gradu i drugo.

Takođe, u prostorije centra moći će da uđu samo pripadnici LGBT, koji se među sobom uglavnom poznaju i tu ne bi trebalo da bude problema, dok će gosti iz inostranstva morati da se najave i dobiju rezervaciju", objašnjava Vesna Zorić, predsednik NVO “Egal”.

Sugrađani koji žive u ovom delu grada nisu oduševljeni izgradnjom kutka za pripadnike LGBT i pitaju se zašto baš mora da bude u centru grada.

"Pitam se da li je to normalno, škola je preko puta, druga na nekoliko metara dalje, dosta dece prolazi. Zar nisu na neko drugo mesto mogli da odu", kaže jedna sugrađanka.

Prostor za centar ustupio je Danijel Jakšić, vlasnik grafičkog preduzeća “Morava”. "Objekat ovog preduzeća bio je prazan i niko ga nije koristio. Mi smo pitali da li prostor možemo da koristimo, sredimo i dobili smo odobrenje. Za sada je prostor besplatan, ali ako ideja zaživi, naravno da ćemo plaćati zakup", kaže Zorićeva. Projekat gej centra pokrenuli su “Egal“, “Bear zajednica“ i “Loud & Queer“.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/111...-dobijaju-svoj-prostor-u-centru-Beograda.html

bar "Plava ostriga" :) (policijska akademija)

:lol: 100000 gejeva u Beogradu, ko je procenio da ih ima toliko?

За број педера, 100к, активисти су приглупи људи. Кажу, шта има везе што је педер клуб у близини две школе итд, кад ће страни педери да највљују посете, а домаћи се сви међусобно познају. Сваки педер има 100000 другара лол

Pa zar to nije diskriminizacija? Zasto sam ja ako sam strejt diskriminisan time da mi je zabranjena sloboda kretanja u neki deo grada samo zbog moje seksualne opredeljenosti? GDE SU MOJA PRAVA?

Hm a sta bi o onoj famoznoj diskiminaciji? Koji kretenizam...

Jako me zanima ko ce finansirati izgradnju tog njihovog specijalnog ultra cool mesta, ako se finansira iz budzeta grada onda bi red bio da se finansira samo od osoba koje su LBGT

I posle ovakvog poteza i razmisljanja oni se nasli zaliti na diskriminaciju :lol:

Diskriminacijom na diskriminaciju,lepo,ali neide to baš tako...

jel to znaci da treba i gej ljudima zabraniti ulaz na strejt mesta ili sta? missim ako se vec borimo za neka prava, onda svi za sve, a ne neki sa povlasticama a neki bez njih....ebes ravnopravnost po kojoj si neravnopravan jer nisi homoseksualan :neutral:

A zamisli da ja turim natpis na kafanu ZABRANJEN ULAZ PEDERRIMA! Pa kad bi počele tužbe, pa žene u crnom, pa pederri u ružičastom, pa ...:lol:

Glupo je ako niko strejt ne moze da udje u taj kvart, mislim kako ce to da kontrolisu, kontrolni punkt i isprave? Ako su neki klubovi i zgrade samo za gay-eve, ok, moze tako. Samo kada bi bilo mesta za samo strejt ljude gde je gejevima zabranjen pristup onda bi druga prica bila (ne mislim na paradiranje, vec na pristup objektima).

Na prvi pogled deluje sovinisticki,ali kad se malo bolje razmisli to nije lose resenje,izbegavaju se sukobi.Ovako,kad je zabranjeno,ako bilo koja strejt osoba udje u taj njihovi klub zna se ko je za sukob kriv.Onaj kome je bilo zabranjeno da u takav klub uopste udje.Neka imaju svoj klub,ali onda moraju da odustanu od setnji po ulici i medjusobnog ljubljenja na javnim mestima zato sto je to jos uvek civilizacijski sok za mladju populaciju stanovnistva.

Мислим да је овај простор од 300 квадрата мали.

Треба им дати већи, на неком пољанчету где у близини нема школа, нешто као гето?

Бар једно 1000 квадрата, али да га сами изграде, јер за њих увек има пара.

Па нека се тамо у здрављу множе (упс, они то не могу!).

А стварно, је л' то мени на челу пише да сам стрејт?

И како су они, који су толико против дискриминације било какве врсте, забранили улазак стрејт људима?

А до сада су се глат балавили по стрејт кафићима :bljuc:

meni je takodje smešno da žele da ih raja prihvati a sami sebe izoluju...sa druge strane krive druge kako ih izoluju... nego neko pomenuo žene u ružičastom...pre će biti udruženje "muškarci u ružičastom" i "žene sa mudima"...

kakav crni civilizacijski šok...kakva crna civilizacija...

izvor wikipedia

Elem, reč civilizacija koju naši LGBT populisti stalno izvrću sačinjena je od osnovnih pojmova "socijalni red, porodica, vera, nauka, majka, otac, moral, običaji,umetnost, pretvaranje iz životinja u ljude"
Pronadji sličnost sa LGBT i reci mi o civilizaciji ponovo....

Meni se tamo ne žuri i ne teram ih iz lokala gde nije naznačeno da su mesta okupljanja gejeva.

Što se tiče poslednjeg posta: interesantno je da je kraj mnogim civilizacijama bio baš onda, kada im je homoseksualna populacija bila najeksponiranija.

Zasto ne naprave neki gay city, da bude prvi grad u Svetu gde su svi gay :D
To bi bila turisticka atrakcija.

Toliko napustenih sela, a toliko gey-eva, mogli bi od neke selendre da naprave grad i da se sav pederluk drzave i regiona tu sliva.
Nazovu mesto - Gejovica
Ko god provali da je gay, seli u Gejovicu.

:D

:hahaha: Ovo mi je najjači post na celoj temi :worth:

Ima verovatno još naziva: Gejovo, Buljašica, LGBT Do, LGBTište, LGBTovica, Gornji LGBT, Donji LGBT itd...

Pa cekaj otkud ce oni znati da li je neko stejt ili gej kad ulazi ko njih?
Koji je znak raspoznavanja?

Pa pederima ****** se u ocima oslikava,mahom su buljooki od silnog razvaljivanja a pritom obuceni u mrezaste carapice sa vestackim trepavicama,dok strejtovima se pitchka oslikava na svakom delu,tako da ce ladno znati na ulazu ko je nas a ko njihov bez ikakvog detektora.

:lol: 100000 gejeva u Beogradu, ko je procenio da ih ima toliko?

Za Beograd se ne za ni koliko stanovnika ima, ali se tacno znna koji je stanovnik ***** ( a valjda i lezbejka).

Zanimljivo je meni ( zanimljivo bi bilo i za psihijatriju da se malo pozabavi ovim mrziteljima pedera. Ima tu neki zayeb. Samo muskarci drndaju o homoseksualcima,
muskarcima,, mrze ih iz dna duse, ali bi ih jako zanimalo da udju u pederske klubove , mozda malo i uzivaju, onanishu izvecerii u tajnosti.

A pazi ovo:
u tom delu grada je i autobuska tanica,, zeleznickka stanica, prostitucija, droga na svakom koraku, alii nasim sugraDZanima smeta da t bude i neki
zatvoren klub za homoseksualce:zcepanje:

:hahaha: Ovo mi je najjači post na celoj temi :worth:

Ima verovatno još naziva: Gejovo, Buljašica, LGBT Do, LGBTište, LGBTovica, Gornji LGBT, Donji LGBT itd...

e vala baš...ajmo izbor za ime gej naselja..

dupegrad, lizopuš, karaguzište, donje prkno, gornja spodoba, bitranslezgejevica, lizište, pušanovci, buljovo, nakazovo, boliguz, hemoroid city, donji pederluk, novi čereč guz...

Meni se tamo ne žuri i ne teram ih iz lokala gde nije naznačeno da su mesta okupljanja gejeva.

Što se tiče poslednjeg posta: interesantno je da je kraj mnogim civilizacijama bio baš onda, kada im je homoseksualna populacija bila najeksponiranija.

Drago mi je što se slažemo, jer kad homoseksualizam dobija toliko mesta u jednom društvu, to društvo je na rubu civilizacije, tj. civilizacija izčezava iz njega...ja sam lepo započeo, a ti si lepo zaključio...

- - - - - - - - - -

A,који ће К стрејт људи тамо!?

da biju?...valjda...ne znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back