Otkud ja ovde? :)

Za tebe bar znamo - pretvaras se u sismisa,imas nastranu ljubav prema gotici i volis dramaticnu muziku orgulja,rusticne zamke u sred nicega.Tera te beli luk,glogov kolac resava stvar zauvek mada sveta vodica je barabar sa tim. :zcepanje: Dosao si jer je forum na aparatima.
Problem su pritajene krvopije.

Poslednja izmena:
Za tebe bar znamo - pretvaras se u sismisa,imas nastranu ljubav prema gotici i volis dramaticnu muziku orgulja,rusticne zamke u sred nicega.Tera te beli luk,glogov kolac resava stvar zauvek mada sveta vodica je barabar sa tim. :zcepanje: Dosao si jer je forum na aparatima.
Problem su pritajene krvopije.

Jok , ja ovde zato što sam politički neosvešćen pa se ne mogu time baviti, jebati takođe više ne mogu ostarilo se i šta mi ostaje osim da ´ladim usta i šlihtam se ženama na ovakvim mestima ? :per:
Pazi kad nisam osvojio zvezdice opet !! :hahaha:

Poslednja izmena:
...i tako do uskrsa, otprilike. Pa ako ne priznas sam, forumasi, na osnovu zareza i tacaka utvrde stari identitet, koji moze da "znaci", a i ne mora. :lol:

Tako je. Mene još to pitaju, doduše ne tako često, pa se osećam malo zapostavljeno. :aha:

- - - - - - - - - -

A dobro ne mešam se u državna posla to me nikad nije zanimalo :lol:

Nisu državna, to su više narodna posla... :lol:

A njemu "dobrodošao" a mene dočekaste vilama :sad2: I ja doš´o ´vamo rane lizati al me bilo sramota tako transparentno u samom niku obznaniti!! Mislio sam onako natenane , ima vremena , da vas ne rasplačem odmah :hej:

Pa jesi li video kako je covek fin i kulturan, a ti odmah krenuo sa psovankama... :p

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja videla, normalan doček je da te svi napadnu da priznaš čiji si klon... A onda sebi postaviš pitanje iz naslova teme, i to nekoliko puta... Pa tako obrneš nekoliko krugova... :manikir:

Evo, Little R ti je lepo objasnila kako to ovde ide. Samo nisi uhvatio dobar dan. Komisija za lov na klonove nije trenutno tu. :D

Back