Otkud ja ovde? :)

Ja nisam nista dirala! :D

- - - - - - - - - -

Ali da se vratimo na temu.
Vidite li se za 5 godina i dalje na forumu? :)

Нису се сами постови обрисали :mrgreen: оставите барем једну тему где се може написати понека критика и о форуму, неће ништа да шкоди а може да користи :mrgreen:
За 5 год, ко ће то знати, зависи у ком правцу иде са цензурама, слободама....

Dobro, nije baš da im je izmaklo finale zamalo, to je bila vajld kard runda, da su dobili išli bi na Karolinu u polufinalu. Al da, omašili su fild gol...

Mučeni Bler Volš, ironično danas kiker Sijetla. I ne ide nešto puno bolje. :lol:

Tilan i Digs... napredna statistika kaže da su najbolji tandem risivera u ligi i glavni razlog, uz naravno odličnu ofanzivnu liniju, zašto Kinam izgleda kompetentno. Al opet imam osećaj da će da izgube u prvoj rundi, dal to bila vajld kard ili divizionalna runda, videćemo na kraju ko će da bude prvi i drugi nosilac. Al u svakom slučaju, imaće domaći teren i opet će im doći Sijetl ili Karolina ili Atlanta... i dobiće ih, jer svi oni imaju dobre kvoterbekove, a Minesota ima jebenog Kejsa Kinama.

Kao Zimer neće da mu se obaveže do kraja sezone... jer Bridžvoter i Bredford su kao bolji :lol:

da.bas tako..nego sam ja izgleda njih video u finalu jer su te godine dobro igrali ali su naleteli na legion of boom :)
gledao sam tu utakmicu i bas mi je bilo nekako bzv.
ali sa te utakmice mi je hit bio pit kerol..to je jedini put da sam ga video da nosi kapu..taj covek ni po mecavi nije nosio kapu :lol:

mozda si u pravu oko kinama..vidis sta se desilo sa dalasom kad je suspendovan ezeki...ode sezona i preskotu pala statistika
vikinzi imaju dobru odbranu..cvrsta je i to ih drzi videcemo..bice zanimljivo i orlovi padaju na kraju sezone tako da je vrh NFC-a neizvestan.
vidis kako je prosto eksplodirao kamara u nju orleansu i to u pravom trenutku..na kraju sezone pred plej of

ja stvarno ne znam sta ce vikinzi raditi sledece sezone sa QB-om. Ni ja da sam trener ne bih znao koga da uzmem jer ce sledece sezone svi biti aktivni a stvarno ne znas ko je bolji... bice to prava glavobolja na prolece kad se bude lomilo.

primetila sam i taj momenat kod korisnika, svi pišu iz iskustva drugih ljudi
niko nije polomio svoju grbu grešeći u životu, sve smo od tuđih grešaka naučili
to je bila poenta
ali sam je provukla prenisko pa je niko nije uočio.
Videla sam ali ne stigoh da odgovorim.Ovo je diskusija gde ne.moras da budes korisnik drugog foruma da bi shvatio u cemu je problem.

mozda si u pravu oko kinama..vidis sta se desilo sa dalasom kad je suspendovan ezeki...ode sezona i preskotu pala statistika
vikinzi imaju dobru odbranu..cvrsta je i to ih drzi videcemo..bice zanimljivo i orlovi padaju na kraju sezone tako da je vrh NFC-a neizvestan.
vidis kako je prosto eksplodirao kamara u nju orleansu i to u pravom trenutku..na kraju sezone pred plej of

Kamara igra od starta dobro, zbog njega su i trejdovali Pitersona. Lud dečko, trči kao manijak, ne **** živu silu. Mislim da, proporcionalno broju nošenja, ima najviše slomljenih obaranja, ne mogu ljudi da ga zaustave lako jbt. Takav stil trčanja rapidno skraćuje karijeru, ali ga Pejton pametno dozira u kombinaciji sa Ingramom, ne trči više od 10-12 puta. Dobar je Nju Orleans, taman si pomislio da su Bris i Pejton završili karijere, da je taj prozor za njih zatvoren, kad eto ih opet. Imaju trčanje i imaju dobar seknderi konačno. Ludnica u NFC-u. A ovamo u AFC-u katastrofa majko moja... prokleti Baltimor će da uđe u plejof. Gospode... ne znam dal je postojala ogavnija ekipa u istoriji. Fuj.

ali sa te utakmice mi je hit bio pit kerol..to je jedini put da sam ga video da nosi kapu..taj covek ni po mecavi nije nosio kapu

Pa zato što je keršme. Mora da se vidi faca, da se vidi kosa...

Evo mogu i žene da se uključe... da li vam Pit Kerol liči na lika koji, u kabrioletu sa svojom sredovečnom lepom ženom, odlazi u sumrak na kraju reklame za Vijagru ili Cijalis?

petecarroll.jpg

upravo to sam i napisala svako ima svoj okvir moći koji se po pravilu vezuje za neku prinudu jer sama reč zvuči kao imperativ
koliko je taj okvir realan drugim ljudima to je drugo pitanje.
iskreno nikad nisam trenirala moć čak ni na svojoj deci tako da se odričem posedovanja moći za bilo koju agresivnost
ja posedujem moć da volim druge ljude i to je moj jedini okvir.
Imperativ dokazivanja "moci" na forumu - veliki problem/mi koje ta osoba ima uzivo.Nisu objektivni.To je problem.Polude od moci,prave grupu,maltretiraju nekog ko solira.Paradoks je sto su tu moc umislili.
Knjizevnim jezikom napisano,bas prijatno za citanje.

Bundeva je u pravu za faks, i jos sto sta... Nismo mi normalni, niko ovde :lol:
A i nek nismo :heart:

I nek nismo :lol:

- - - - - - - - - -

Kamara igra od starta dobro, zbog njega su i trejdovali Pitersona. Lud dečko, trči kao manijak, ne **** živu silu. Mislim da, proporcionalno broju nošenja, ima najviše slomljenih obaranja, ne mogu ljudi da ga zaustave lako jbt. Takav stil trčanja rapidno skraćuje karijeru, ali ga Pejton pametno dozira u kombinaciji sa Ingramom, ne trči više od 10-12 puta. Dobar je Nju Orleans, taman si pomislio da su Bris i Pejton završili karijere, da je taj prozor za njih zatvoren, kad eto ih opet. Imaju trčanje i imaju dobar seknderi konačno. Ludnica u NFC-u. A ovamo u AFC-u katastrofa majko moja... prokleti Baltimor će da uđe u plejof. Gospode... ne znam dal je postojala ogavnija ekipa u istoriji. Fuj.

Pa zato što je keršme. Mora da se vidi faca, da se vidi kosa...

Evo mogu i žene da se uključe... da li vam Pit Kerol liči na lika koji, u kabrioletu sa svojom sredovečnom lepom ženom, odlazi u sumrak na kraju reklame za Vijagru ili Cijalis?

Pogledajte prilog 467373

Ovaj cica me ne asocira na vijagru sigurno

Admin, kad rediguje moj komentar neka to uradi tako da se ne izgubi smisao onoga što sam teške muke uspeo da sastavim . I neka ponovo zakači kao odgovor na postavljeno pitanje ili komentar tamo za šta je i bilo zakačeno . :per: :heart:

Poruke ti nisu menjane od strane moderatora.
Program Krstarice sam zvezdici odredjene izraze :)

To nisu određeni izrazi već određene radnje za koje u našem jeziku postoje precizne reči kojima se opisuju. Nisam ja izmislio srpski jezik a zvezdice zaista nisu adekvatna zamena za reč koju sam upotrebio. :per:

- - - - - - - - - -

Reci slobodno... :mrgreen:

Ne kamčim ***** tamo gde ne moram. Ako mod isuše bič , kolac će mi biti kao laka prehlada :ceka:

- - - - - - - - - -

To nisu određeni izrazi već određene radnje za koje u našem jeziku postoje precizne reči kojima se opisuju. Nisam ja izmislio srpski jezik a zvezdice zaista nisu adekvatna zamena za reč koju sam upotrebio. :per:

- - - - - - - - - -

Ne kamčim ***** tamo gde ne moram. Ako mod isuše bič , kolac će mi biti kao laka prehlada :ceka:

I opet zvezdice .. :hahaha:

pa ako napišem ne znam šta će se desiti

- - - - - - - - - -

nekako preporučili su mi, a oni su bili sa icq-a neko poznanstvo

- - - - - - - - - -

šta bude sad :neutral:

- - - - - - - - - -

to je bila 2003... nešto mislim da je bilo i vanredno stanje u toku zbog djindjića

ili nije... možda je to bilo posle vanrednog stanja
rastužila sam se sad malo eto nekako, u stvari malo pre
ebiga :)

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

I opet zvezdice .. :hahaha:

Budi malo domišljat, :lol: treba reči zamaskirati da ih program ne vidi, dupliraš koje slovo, staviš simbol u sred reči. Slabo si ipak ti ovo čitao. :lol:

Back