- Poruka
- 132.144
zamisli sto bi mu plocica sa imenom bila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zamisli sto bi mu plocica sa imenom bila![]()

Dosao si jer je forum na aparatima.Za tebe bar znamo - pretvaras se u sismisa,imas nastranu ljubav prema gotici i volis dramaticnu muziku orgulja,rusticne zamke u sred nicega.Tera te beli luk,glogov kolac resava stvar zauvek mada sveta vodica je barabar sa tim.Dosao si jer je forum na aparatima.
Problem su pritajene krvopije.

Jok , ja ovde zato što sam politički neosvešćen pa se ne mogu time baviti, jebati takođe više ne mogu ostarilo se i šta mi ostaje osim da ´ladim usta i šlihtam se ženama na ovakvim mestima ?
Pazi kad nisam osvojio zvezdice opet !!![]()
Dobro vece svima, evo odlicih da se i ja pridruzim ovoj temi. Nadam se lijepom druzenju.![]()
P.S. Nadam se da nije problem sto ovako iznenada upadam![]()
Dobro vece svima, evo odlicih da se i ja pridruzim ovoj temi. Nadam se lijepom druzenju.![]()
P.S. Nadam se da nije problem sto ovako iznenada upadam![]()

Ima Čičkava svoje momente, svakako, ali Hirka mi je kraljica...

Dobrodosao.![]()

Kako divan mladic,dobro doso<3

Tako si ti dosaodosao da branim drugara koga su coporativno napenalili (sto mi ovo nesto poznato
) a znam da je bio iskren i ostao sam na kompjuterskim forumima..posle na fudbalu i kosarci i takoc
- - - - - - - - - -
oglasi nisu ukinutii. sad su na portalu
https://oglasi.krstarica.com/
.Usta varinkinom da isperes preko nego sto dodjes na ovo fino mesto....![]()

Dobrodosao.![]()
I ja doš´o ´vamo rane lizati al me bilo sramota tako transparentno u samom niku obznaniti!! Mislio sam onako natenane , ima vremena , da vas ne rasplačem odmah 
A njemu "dobrodošao" a mene dočekaste vilamaI ja doš´o ´vamo rane lizati al me bilo sramota tako transparentno u samom niku obznaniti!! Mislio sam onako natenane , ima vremena , da vas ne rasplačem odmah
![]()

Koliko sam ja videla, normalan doček je da te svi napadnu da priznaš čiji si klon... A onda sebi postaviš pitanje iz naslova teme, i to nekoliko puta...![]()

...i tako do uskrsa, otprilike. Pa ako ne priznas sam, forumasi, na osnovu zareza i tacaka utvrde stari identitet, koji moze da "znaci", a i ne mora.![]()

A dobro ne mešam se u državna posla to me nikad nije zanimalo![]()

A njemu "dobrodošao" a mene dočekaste vilamaI ja doš´o ´vamo rane lizati al me bilo sramota tako transparentno u samom niku obznaniti!! Mislio sam onako natenane , ima vremena , da vas ne rasplačem odmah
![]()

Koliko sam ja videla, normalan doček je da te svi napadnu da priznaš čiji si klon... A onda sebi postaviš pitanje iz naslova teme, i to nekoliko puta... Pa tako obrneš nekoliko krugova...![]()
Ali je zato tu komisija za brisanje postova...
Uvek spremna i sveprisutna!![]()