Otkud ja ovde? :)

Ne znam kako se moderise na Ani ali i ovde bi takvi postovi bili obrisani..posebno na Zdravlju na primer i kada su lekovi u pitanju..iz razloga sto su to ozbiljne stvari da bi se lek preporucivao i pisalo o svojstvu preparata ili leka na engleskom ili nekom drugom jeziku,bez prevoda.Mnogi ne znaju engleski,i u tome je poenta..Mi bi ovde zatrazili prevod od postavljaca teme i ukoliko ga ne bi postavio, post bi bio obrisan...Neko moze da shvati bukvalno i uzme lek ili preparat da amcki, pa da bude problema.. Ako sam lepo objasnila :lol:

Ovde je mimi's mom bila na mačkama i držala je kontrolu prično što se sadržaja postova tiče jer solidno vlada materijom i nije bila rigidna.
Ovde se raspravljalo o preparatima za endo i ektoparazite, pa nisu našli za shodno da reaguju brisanjem na preporuke forumaša u vezi toga, valjda pretpostavljajući da tu ne može da se pogreši. Ako se briše, briše se valjda sve, ne samo upozorenje na engleskom da nije namenjeno mačkama i o mogućim neželjenim dejstvima.

niti ti? ok..i ima nekih tamo sa Krste, ali ne mogu da se setim sada. poslednji put sam tamo bio pre 2 god.

ima..uskoro cemo da otvorimo temu..planirate li putovanje za novu godinu..:)

- - - - - - - - - -

Ovde je mimi's mom bila na mačkama i držala je kontrolu prično što se sadržaja postova tiče jer solidno vlada materijom i nije bila rigidna.
Ovde se raspravljalo o preparatima za endo i ektoparazite, pa nisu našli za shodno da reaguju brisanjem na preporuke forumaša u vezi toga, valjda pretpostavljajući da tu ne može da se pogreši. Ako se briše, briše se valjda sve, ne samo upozorenje na engleskom da nije namenjeno mačkama i o mogućim neželjenim dejstvima.

Logicno je da se brise sve ako nema prevoda,koji ce da ukaze na stetnost preparata

ima..uskoro cemo da otvorimo temu..planirate li putovanje za novu godinu..:)

- - - - - - - - - -

Logicno je da se brise sve ako nema prevoda,koji ce da ukaze na stetnost preparata
Pa da, ali ovde, na ani, su ostavili preporuke na srpskom u stilu mojoj mački ništa nije bilo, probajte... A obrisaše upozorenja.

- - - - - - - - - -

Makar i na engleskom.

ne znam....moje iskustvo je mahom pozitivno....ali forum jeste zanimljiv za proučavanje....bitan je i momenat kad dođeš na forum...ima tu svega
..
ja sam došla u neko dobro vreme....svoje dobro vreme

I moja iskustva su uglavnom pozitivna. Jedina svadja je bila ovde sa Zoroom. :) A drag mi je bas. Steta sto ne pise vise. Znao je da napravi atmosferu.

ja se dolaska uopšte ne setjam...ne pamtim koga sam sreo, na koju temu odgovarao, msm, sa kim razgovarao, al tada sam dobio pregršt komplimenata nepoznatih ženki....toga se sećam..kao esi super care, bilo i broje fona i u reputacijama...sad ništa..prd..

Ja sam nekada bas bio navucen na chatove :) kad je tek poceo gprs da se koristi... Telefon je uvek na punjacu stajao. I upoznao gomilu ljudi, druzili se voleli, mrzeli... Sad se sve pretvorilo u forume pa je nekad malo teze ispratiti sve to.
Ovde sam od skoro, za sad vas samo citam pa cu videti kuda to sve ide :) vec se dugo svi znate, pa je se teze uklopiti u takvu sredinu kad si nov...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Meni rekli ćera i zetonja:Ima na Krstarici jedan Marlon,baš tvoj kalibar...
Posle video da tih "kalibara" ima još...Recimo,Borka me fascinirala erudicijom i dalekovidošću...Nisam sretao
nešto takve žene iako znam dosta njih visokog zvanja...
Paralelno sam bivao i na Hrvatskom forumu i nešto su jači u društvenim naukama,ali u politikologiji su ovde manje opterećeni ...
I naravno,Marlon je ok tipčina!

zovem se bundeva..ovde sam zalutao davne 2003. godine... trazio sam nesto na krstaricinom pretrazivacu.. toe bio pretrazivac kojim nikad nista nisam uspeo pronaci.. sem ovog foruma, ebo me on kud sam i njega pronasao.. toliko vremena sam utucao ovde da bih 'ladno dva fakulteta mogao zavrsiti.. prvo sam nesto malo citao, uglavnom na ljisu, a onda sam se i ukljucio.. najpre sam postovao kao neregistrovan clan (tada si to mogao na svim podforumima), a onda sam se registrovao.. nije mi nikakav valjan nik padao na pamet pa sam odvalio bundeva.. na ljisu su tada carevale Gazdarica i Blondy.. bio sam zadivljen kako su uspevale sve da isprate, na svakoj temi su bile aktivne, sve su stizale da procitaju i nista im nije promicalo.. usput su svojim flertovanjem podstrekivale napaljene forumase da sto vise pisu... moderatori kakve svaki forum moze samo pozeleti.. prva tema koju sam otvorio bila je neka o magarcima.. bio sam jako srecan kad su mi se stariji clanovi prvi put obratili.. na forum sam uvek ulazio kao iskreni vernik u crkvu, sa velikim uzbudjenjem.. zazvrci modem i posle pistanja uspostavi se konekcija.. pokrenem pretrazivac, ulogujem se na forum i preda mnom se otvori novi svet, svet iz maste ciji sam i sam kreator..

i taako,da ne duzim

Back