moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
putujem inkognito![]()
niti ti? ok..i ima nekih tamo sa Krste, ali ne mogu da se setim sada. poslednji put sam tamo bio pre 2 god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
putujem inkognito![]()
Ne znam kako se moderise na Ani ali i ovde bi takvi postovi bili obrisani..posebno na Zdravlju na primer i kada su lekovi u pitanju..iz razloga sto su to ozbiljne stvari da bi se lek preporucivao i pisalo o svojstvu preparata ili leka na engleskom ili nekom drugom jeziku,bez prevoda.Mnogi ne znaju engleski,i u tome je poenta..Mi bi ovde zatrazili prevod od postavljaca teme i ukoliko ga ne bi postavio, post bi bio obrisan...Neko moze da shvati bukvalno i uzme lek ili preparat da amcki, pa da bude problema.. Ako sam lepo objasnila![]()

niti ti? ok..i ima nekih tamo sa Krste, ali ne mogu da se setim sada. poslednji put sam tamo bio pre 2 god.

Ovde je mimi's mom bila na mačkama i držala je kontrolu prično što se sadržaja postova tiče jer solidno vlada materijom i nije bila rigidna.
Ovde se raspravljalo o preparatima za endo i ektoparazite, pa nisu našli za shodno da reaguju brisanjem na preporuke forumaša u vezi toga, valjda pretpostavljajući da tu ne može da se pogreši. Ako se briše, briše se valjda sve, ne samo upozorenje na engleskom da nije namenjeno mačkama i o mogućim neželjenim dejstvima.
Pa da, ali ovde, na ani, su ostavili preporuke na srpskom u stilu mojoj mački ništa nije bilo, probajte... A obrisaše upozorenja.ima..uskoro cemo da otvorimo temu..planirate li putovanje za novu godinu..
- - - - - - - - - -
Logicno je da se brise sve ako nema prevoda,koji ce da ukaze na stetnost preparata
forumasice su kooperativnije....odgovaraju na vecinu pp-ova

ne znam....moje iskustvo je mahom pozitivno....ali forum jeste zanimljiv za proučavanje....bitan je i momenat kad dođeš na forum...ima tu svega
..
ja sam došla u neko dobro vreme....svoje dobro vreme
A drag mi je bas. Steta sto ne pise vise. Znao je da napravi atmosferu.Pa da, ali ovde, na ani, su ostavili preporuke na srpskom u stilu mojoj mački ništa nije bilo, probajte... A obrisaše upozorenja.
- - - - - - - - - -
Makar i na engleskom.
Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu?![]()
kad je tek poceo gprs da se koristi... Telefon je uvek na punjacu stajao. I upoznao gomilu ljudi, druzili se voleli, mrzeli... Sad se sve pretvorilo u forume pa je nekad malo teze ispratiti sve to.
vec se dugo svi znate, pa je se teze uklopiti u takvu sredinu kad si nov... Moram da stanem u odbranu ljisa iako mi nije srodan
Oni se najbolje provode pričajte šta ocete

a ja verovatno pre 4![]()

)))
a nije video da smo ga ogovarale 

Prava tema ! Dala baba 1 dinar da udje u kolo,a daje 2 da izadje ! Ako ukucam razlog zašto sam se registrovla, neće valjati pa bi bilo lepo neko da mi objasni kako da sprečim zatrpavanje mail -a obaveštenjima odavde ?![]()
![]()

Šta god to značilo.