Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Немачки филм, био на Првој у ноћи између суботе и недеље, нешто дуго је трајао. 4 (3 друга и касније се придружује девојка) Немаца из Источне Немачке хоће да побегну у Западну, и иду кроз Чехословачку, Мађарску и пред крај филма су у Југославији, Београду. И одатле одоше у З. Немачку. Нисам гледао почетак филма па не знам како се зове, ако неко зна, унапред захваљујем.

ljudi pomagajte!

američka serija, čitava radnja se odvija na moru gde ekipa obalske straže- par momaka i devojaka (u svakom slučaju neka murija je u pitanju
smile1.gif
rešava kojekakve zločine i kriminalne radnje tipa preprodaja oružja na brodovima , ilegalni prevoz imigranata itd..svaka epizoda je mislim novi slučaj, a ekipa koja jurca po moru je svaki put manje više ista . uporedo sa slučajem pratimo njihove međusobne relacije, svađe, prijateljstva i slične šablone tog tipa serije...
i sve znam osim naziva serije , a ni glumci mi nisu baš nešto preterano poznati
24_girlblush.gif

pliiiz :)

ljudi pomagajte!

američka serija, čitava radnja se odvija na moru gde ekipa obalske straže- par momaka i devojaka (u svakom slučaju neka murija je u pitanju
smile1.gif
rešava kojekakve zločine i kriminalne radnje tipa preprodaja oružja na brodovima , ilegalni prevoz imigranata itd..svaka epizoda je mislim novi slučaj, a ekipa koja jurca po moru je svaki put manje više ista . uporedo sa slučajem pratimo njihove međusobne relacije, svađe, prijateljstva i slične šablone tog tipa serije...
i sve znam osim naziva serije , a ni glumci mi nisu baš nešto preterano poznati
24_girlblush.gif

pliiiz :)

Jesi li sigurna da je američka !? Da nije možda australijska, Obalska straža !?

http://www.imdb.com/title/tt0879688/

Bio je davno jedan crtani na TV Happy, u njemu su glavni junaci bila 3 duha. Kuc kuc je bio mrsav duh, apored njega su tu bili debeljuskasti duh i jedan 'normalan' duh koji jke licio na Kaspera. pored njih od likova se jos secam da su bili covek i zena koji su bili u vezi, zena je imala crvenu kracu kosu. To je svega sto mogu da se setim a volela bih da pronadjem ovaj crtani. Da li ga se mozda vi secate?

P.S. Ako tema nije na pravom mestu ili vec postoji slicna izvinjavam se i molim urednike da je premeste na pravo mesto.

Kako se u originalu zove serija koju smo nekada davno (90-ih) pratili pod nazivom LUKA CUDA?

Porto dos milagres: http://sr.wikipedia.org/sr/Лука_чуда

Secam se, bio je jedan crtac kad sam bila mala- nisam ga volela, ali je vezan za prvi dan gledanja televizora u boji u nashoj kuci. Imala sam dve godine, ali sam dobro zapamtila taj dan :) Ne secam se imena crtaca, ni likova. U pitanju su dve devojchice koje samo igraju- chas u kuci, chas u dvorishtu. Moze li neko d ame podseti?

Da li neko zna ime serije?
U pitanju je teen humoristicka serija i emitovala se 2000-ih na 3 kanalu.U pitanju je jedna porodica,glavni junak je decak Mich,ima starijeg glupog brata,debelog caleta koji sedi na fotelji(ili nekoj sofi),gleda tv i zeza komsiju,i mamu koja isto nije bas normalna.Radnja se uglavnom odvija u njihovoj kuci i skoli!

Moooolim vasss, ako moze neko nekako da mi pomogne.. :worth: vec sam ocajna :( Secam se da je pre nekih mozda 5-6 godina na Happy televiziji pustana neka emisija za decu, kao neke kratke price o zivotima dece iz najrazlicitijih delova sveta, o njihovom zivotu u zemlji u kojoj zive, porodici, nekom njihovom hobiju i tako.. Mene zanima kako se zvala ta emisija i gde bih na netu mogla da pronadjem bilo koju epizodu? Hvala unapred :heart:

Back