Ajd da ipak probam,mozda neko zna..Nisam puno gledala ovu seriju,pa ne znam detaljno da je opisem,a i davno je bilo.
'Vako, davala se valjda na kanalu rts2 tamo negde 98/99? Radi se o nekoj grupici ljudi koji se sad tu bore protiv nekog zla. Ima,znaci, magije. Nesto tipa Konan, tako me podseca. Svi su obuceni u neke krpice i kozu,jedna junakinja je imala crni karmin i dugacak crni rep, jedna je bila krecava plavusa,mogla je da baca neke vatrene kugle,onda neki frajer obucen k'o beli nindza,imao je i belu traku preko cela. Valjda je bio i neki celavi sa oziljkom.il sam samo umislila.Znam da je neko imao i povez preko oka. Ostalih junaka se ne secam.
Ziveli se u nekim kolibama,u sumi,nesto tako...
Sad,znam da je bila neka epizoda gde su se svi junaci zalili na stravicnu glavobolju koja bi prestajala posle par sekundi. I nekog inserta gde ovaj beli frajer sa povezom upada u tamo neki zamak u sred belog pijacarskog dana (koji je imao one arapske prozore)(mislim,dobro,ovo i nije od neke pomoci,al' opet),ili kad je ona plavusa bila kao jedva ziva u camcu daleko od obale,pa je bacala one njene vatrene kuglene ne bi li je pronasli. Pronasli su je
Serija je americka.
Ako ikome padne napamet..Uvodna muzika mnooooooogo lepa!