Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li se neko seca horor serije koja se emitovala 90ih godina, u kojoj se radi o tome da devojka spaljuje neke lutke u kuci, ne secam se vise nicega, ali znam sigurno da nije americka serija?

Da li neko zna mozda engl.prevod filma "Ubij bliznjeg svoga", horor 80ih ili 90ih u kome bakica bezi iz ludnice i pocinje daterorise svoju porodicu? Unapred zahvalna.

Zdravo,
ne znam da li je jos bilo reci o pomenutoj mini seriji za cijim nazivom i ja bezuspesno tragam...
Da dodam na ovo gore, mislim da se radnja odvija na nekom jezeru, i da se u kuci na jezeru nalaze lutke..a ta devojka, njoj ne veruju da su lutke zive, ili tako nekako...
Zamolio bih ovoga clana ako je uspeo da sazna naslov seriji da mi javi...
Hvala!

Evo ceo dan trazim i ne mogu da nadjem.

Francuska je serija. Prikazivana je kod nas davno, mislim jos na trecem kanalu.
Razvedeni roditelji. Otac se zove Deni a majka je lekarka. Imaju troje dece, jednu tinejdzerku i dvoje mladjih. Tu je i neka zgodna komsinica.
Na kraju svake epizode to dvoje male dece sede na stepenicama i pricaju nesto.

Evo ceo dan trazim i ne mogu da nadjem.

Francuska je serija. Prikazivana je kod nas davno, mislim jos na trecem kanalu.
Razvedeni roditelji. Otac se zove Deni a majka je lekarka. Imaju troje dece, jednu tinejdzerku i dvoje mladjih. Tu je i neka zgodna komsinica.
Na kraju svake epizode to dvoje male dece sede na stepenicama i pricaju nesto.
U pitanju je serija "Porodicne zavrzlame".Isla je na 3k,2000.god.ali i na tv politika.

casper-the-friendly-ghost-0001.gif

Pozzz.. A koji je ovo crtanii ? :)

Da li neko zna kako se zove u originalu spanska telenovela koja se emitovala na Kosavi, cini mi se... To je neka serija na foru ,,Judine zene'' Radi se o neke tri sestre bliznakinje, jedna od njih se zove Anastasija... i desavaju se neka ubistva nesto skroz konfuzno. Mislim da su je na Kosavi preveli kao ,,Monah'', ali pod tim imenom ne mogu nigde da nadjem podatke o seriji. Help! Please! :D

I ja pokusavam da nadjem tu seriju! Secam se da jedna sestra nije govorila i tako nesto pa je operisana, pa je izgledala apsolutno isto kao i ona "glavna" :D i ubica je valjda na kraju bio porodicni doktor, sa kosicom :D to je sve cega se secam :)
helllp :D

Poslednja izmena:
Pomozite...
Pre 6-7 god. je tv pink emitovala jednu špansku seriju... radnja se dešava u nekom ranijem veku, 17-18, u prvim epizodama gisari napadaju brod i zarobe putnike, na brodu je bila i lepotica, Kamila činimi se, u koju se kapetan gusara zaljubi. Ona ga u početku mrzi, ali se ubrzo zavole i venčaju uz sve probleme koje prate takvo venčanje. To je tek početak radnje, ali dalje nisam gledala :(
Ako neko može da mi pomogne
Hvala unapred :)

Back