- Poruka
- 7.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se neko seca horor serije koja se emitovala 90ih godina, u kojoj se radi o tome da devojka spaljuje neke lutke u kuci, ne secam se vise nicega, ali znam sigurno da nije americka serija?
Da li neko zna mozda engl.prevod filma "Ubij bliznjeg svoga", horor 80ih ili 90ih u kome bakica bezi iz ludnice i pocinje daterorise svoju porodicu? Unapred zahvalna.
Da nije The Tribe? Prikazivala se na 3. kanalu pre nekih skoro 10 god
http://www.free-tv-video-online.me/player/youtube.php?id=du5B_gT9wmA
U pitanju je serija "Porodicne zavrzlame".Isla je na 3k,2000.god.ali i na tv politika.Evo ceo dan trazim i ne mogu da nadjem.
Francuska je serija. Prikazivana je kod nas davno, mislim jos na trecem kanalu.
Razvedeni roditelji. Otac se zove Deni a majka je lekarka. Imaju troje dece, jednu tinejdzerku i dvoje mladjih. Tu je i neka zgodna komsinica.
Na kraju svake epizode to dvoje male dece sede na stepenicama i pricaju nesto.
Da li neko zna kako se zove u originalu spanska telenovela koja se emitovala na Kosavi, cini mi se... To je neka serija na foru ,,Judine zene'' Radi se o neke tri sestre bliznakinje, jedna od njih se zove Anastasija... i desavaju se neka ubistva nesto skroz konfuzno. Mislim da su je na Kosavi preveli kao ,,Monah'', ali pod tim imenom ne mogu nigde da nadjem podatke o seriji. Help! Please!![]()
I ja pokusavam da nadjem tu seriju! Secam se da jedna sestra nije govorila i tako nesto pa je operisana, pa je izgledala apsolutno isto kao i ona "glavna"i ubica je valjda na kraju bio porodicni doktor, sa kosicom
to je sve cega se secam
.
helllp![]()
Verovatno mislis na Live Shot (1995-1996)90-ih je na tadasnjem ns-plus tv isla serija cija se radnja odvijala u nekoj tv stanici.Serija je Americka koliko se secam i mislim da joj je i ime bilo "tv stanica".Da li se neko seca?i da li ima ova serija negde na netu?
@SuzanDin Da nije to ova serija http://tvprofil.net/serije/pasion/strast ? Zove se Pasion...i bila je 2007 na Pinku.