Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova serija je bila tokom devedesetih, cini mi se na BK. Ne secam se bas tacno, jer sam bila klinka. Uglavnom radi se o dva andjela, momku i devojci, koji da kazem "padaju" na zemlju. Ne znam da li su u vezi ili ne, znam da su pomagali ljudima i da je tu bila jos jedna smrtna devojka koja se zaljubila u tog momka. Ako neko zna koja je serija, bila bih mu mnogo zahvalna.

Ovako, zelim da nadjem dva decja filma koja sam gledala kao klinka. Iz devedesetih su (mislim).
U prvom filmu mislim da negativca igra Hulk Hogan, klinci provaljuju da je on mutan i sprecavaju ga u vrsenju "prljavih" poslova. Secam se neke vode (mozda su samo koristili puske na vodu) i nekih podruma tj. znam da su se klinci krili ispod zemlje.
U drugom filmu se dve devojcice srecu u letnjem kampu i vide da potpuno isto izgledaju. Shvataju da su bliznakinje i na kraju leta se zamene (ona koja je bila kod oca ode kod majke i obrnuto). One ostaju u kontaktu i skuju plan kako da se roditelji pomire. Naravno uspevaju.
Znam da nisam dala bas dobar opis, ali to je sve cega se secam.
Hvala unapred.

Ovako, zelim da nadjem dva decja filma koja sam gledala kao klinka. Iz devedesetih su (mislim).
U prvom filmu mislim da negativca igra Hulk Hogan, klinci provaljuju da je on mutan i sprecavaju ga u vrsenju "prljavih" poslova. Secam se neke vode (mozda su samo koristili puske na vodu) i nekih podruma tj. znam da su se klinci krili ispod zemlje.

Mozda ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt0107612/

U drugom filmu se dve devojcice srecu u letnjem kampu i vide da potpuno isto izgledaju. Shvataju da su bliznakinje i na kraju leta se zamene (ona koja je bila kod oca ode kod majke i obrnuto). One ostaju u kontaktu i skuju plan kako da se roditelji pomire. Naravno uspevaju.
Znam da nisam dala bas dobar opis, ali to je sve cega se secam.
Hvala unapred.

Ovaj 100%
http://www.imdb.com/title/tt0120783/

Poslednja izmena:
Ova serija je bila tokom devedesetih, cini mi se na BK. Ne secam se bas tacno, jer sam bila klinka. Uglavnom radi se o dva andjela, momku i devojci, koji da kazem "padaju" na zemlju. Ne znam da li su u vezi ili ne, znam da su pomagali ljudima i da je tu bila jos jedna smrtna devojka koja se zaljubila u tog momka. Ako neko zna koja je serija, bila bih mu mnogo zahvalna.

Da nisi mislila na ovu?
http://www.imdb.com/title/tt0108801/

Mislim da je americhki film, gledala sam ga pre oko 13 godina- horor. Radi se o nekom sveshteniku koji juri kroz neku shumu, u shumi pored drveta nalazi mrtvo telo. Film je i psiholoshki triler i horor. To telo se povremeno pojavljuje i valjda nestaje. Pojavljuje se tu i neki zlikovac valjda, koji je ubica i koga pop moli da se preda policiji. Jako su mi pomeshana secanja, ne znam ime filma jer ga nisam gledala od pochetka. znam da je muzika veom upechatljiva, i danas pamtim kako sam se tresla od straha dok sam ga gledala.

Zna li neko mozda kako se zove ovaj film?Gledao sam ga pre 5-10 godina . Mislim da su ga prikazivali na StidijuB.
Film je na spanskom i mislim da je to kao neki deciji film posto je glavni lik neki mali od desetak godina. Kraj je ili pocetak skolske godine ,ne secam se tacno, i svi u razredu citaju sastav o tome sta su radili ili sta ce raditi tokom raspusta. Pa je neki mali u sastavu sto puta spominjao da ce ici u Karkahente ,da jako voli da ide u Karkahente,da jedva ceka da ide u Karkahente. Bio je i neki mali sto je citao da svake godine na raspustu ide u posetu bratu u zatvor. Secam se i da im je uciteljica bila histericna. A taj mali sto je glavni lik zivi sa mamom,dedom i mladjim bratom dok im je tata stalno na putu zasto sto vozi kamion. Secam se jos scene kad je taj mali sisao svog mladjeg brata u kupatilu i kada su njih dvojica stavili nesto u video rekorder njihove komsinice dok je ona bila na moru a oni joj cuvali stan.

Cao, pokusavam da nadjem nazive tri domaca filma koja sam gledala kad sam bila mala, pre nekih 10 godina...

Prvi film je neki sa "vampirima"...Rat, nekoliko momaka je mobilisano, jedan je poginuo, vratili su ga kuci u drvenom sanduku i on se kao povampirio bla bla bla pa su odlucili da ga sahrane u metalnom kovcegu. Taj kovceg je imao kao prozorcic i kad mu je drugo dolazio na sahranu pogledao je kroz taj prozorcic a ovaj lik je otvorio oci... Film je zesci horor i niceg vise oko toga ne mogu da se setim...:-/

Drugi je sa nekim likom koji se ubio dok je setao sa ortakom ulicom, u trenutku je odlucio da stane na tramvajske sine i tramvaj ga pokosio...zao mi je sto se ne secam vise detalja, ali bas bih volela da znam koji je to film bio.

Treci, opet rat 90ih, decko dolazi iz vojske u bolnicu tu srece medicinsku sestru oni se zaljube bla bla bla i kad je morao opet da se vrati u vojsku u kafani su sedeli i u pozadini su svirali pesmu Tome Zdravkovica "Ispod palme na obali mora..." :-) Jako lep film :-)

Hvala unapred

Cao, pokusavam da nadjem nazive tri domaca filma koja sam gledala kad sam bila mala, pre nekih 10 godina...

Prvi film je neki sa "vampirima"...Rat, nekoliko momaka je mobilisano, jedan je poginuo, vratili su ga kuci u drvenom sanduku i on se kao povampirio bla bla bla pa su odlucili da ga sahrane u metalnom kovcegu. Taj kovceg je imao kao prozorcic i kad mu je drugo dolazio na sahranu pogledao je kroz taj prozorcic a ovaj lik je otvorio oci... Film je zesci horor i niceg vise oko toga ne mogu da se setim...:-/

Drugi je sa nekim likom koji se ubio dok je setao sa ortakom ulicom, u trenutku je odlucio da stane na tramvajske sine i tramvaj ga pokosio...zao mi je sto se ne secam vise detalja, ali bas bih volela da znam koji je to film bio.

Treci, opet rat 90ih, decko dolazi iz vojske u bolnicu tu srece medicinsku sestru oni se zaljube bla bla bla i kad je morao opet da se vrati u vojsku u kafani su sedeli i u pozadini su svirali pesmu Tome Zdravkovica "Ispod palme na obali mora..." :-) Jako lep film :-)

Hvala unapred
Znam odgovor samo za treci film...Mislim da je to film SUZA I NJENE SESTRE a glavne uloge su igrali Igor Pervic i Marta Keler...Tuzan film...Pozzz:)

Hvala unapred

Drugi film je "Poslednji krug u Monci",scena u kojoj nastrada lik koga tumaci Goran Sultanovic,u drustvu je Urketa odn. Dragana Nikolica.

Mislim da je film na spanskom. Radi se o tri sestre koje zive se majkom ,koja je prilicno stroga, na nekom imanju. Jedna od sestri se zove Rosaura. Najmladja sestra je zaljubljena u nekokg momka ali mora da ga se odrekne u korist Rosaure. Na dan Rosaurinog vencanja svi svatovi su povracali preko neke ograde valjda zato sto je ta najmladja sestra pravila tortu za svadbu i plakala pa su suze padale u tortu.Zbog toga je kasnije dobila batine od majke. Treca sestra je pobegla ili su je oteli neki kauboji-ne secam se tacno-dok se kupala tako da je gola odjahala sa njima na konju. Majka im je kasnije poginula kad su to njihovo imanje napali neki lopovi. To je ono cega se secam pa ako neko zna koji je to film neka napise.

Isto pitanje postavih na jednom drugom pdf-u,ali s obzirom da se radi o seriji moguće da ću ovde imati više sreće....
Emitovana je pre oko desetak godina,moguće da je u međuvremenu i reprizirana.U nekoliko navrata sam zakačila možda samo po desetak minuta,tako da ću biti veoma štura sa podacima Vreme zbivanja je po mojoj proceni 18. ili 19. vek.Centralne ličnosti članovi neke kreolske porodice,koliko se sećam neki brat i sestra,sve je onako lepo kostimirano,sećam se da j brat veoma često bio sa cilindrom na glavi i nemojte me držati za reč,ali kao kroz maglu mislim da je bio i ofarban u plavo (ovo me čudi s obzirom na period zbivanja,možda sam pogrešila).Bez obzira što su tamnoputi,oni su valjda bili dobrostojeći i sa nekim poreklom,ali mislim da se situacija menja i tu valjda nastaje zaplet.Čini mi se da se tu pojavljuje i neka vudu vračara....Takođe mi se čini da se dešava na relaciji Amerika-Engleska.Znam da je malo podataka,ali serija je veoma upečatljiva pa sam sigurna da će se oni koji su je gledali setiti na šta mislim.

Gledao sam pre par godina film na Pinku.Neki decko(siguran sam da mu ime pocinje na F) ostaje sam kod kuce,roditelji mu,cini mi se,odlaze negde i on ne ide u skolu,zeza se sa drugovima,glumi da je bolestan,cak se i skupljaju pare za njega po skoli....Mislim da se i film zove nesto tipa:F.... LUDORIJE...ILI TAKO NESTO

Back