vulijabp
Obećava
- Poruka
- 67
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi pls!
Nije ni film ni serija, al' je slicno, nisam znala 'de da udenem
Da li neko zna koja je pesma sto ide u reklami za Hajat hotel, kao neka zena u crvenom, ljubi muskarca u vrat....tako nesto, trenutno se vrti....Ko mi nadje, beskrajno sam zahvalna!!!
Ovako, zelim da nadjem dva decja filma koja sam gledala kao klinka. Iz devedesetih su (mislim).
U prvom filmu mislim da negativca igra Hulk Hogan, klinci provaljuju da je on mutan i sprecavaju ga u vrsenju "prljavih" poslova. Secam se neke vode (mozda su samo koristili puske na vodu) i nekih podruma tj. znam da su se klinci krili ispod zemlje.
U drugom filmu se dve devojcice srecu u letnjem kampu i vide da potpuno isto izgledaju. Shvataju da su bliznakinje i na kraju leta se zamene (ona koja je bila kod oca ode kod majke i obrnuto). One ostaju u kontaktu i skuju plan kako da se roditelji pomire. Naravno uspevaju.
Znam da nisam dala bas dobar opis, ali to je sve cega se secam.
Hvala unapred.
Ova serija je bila tokom devedesetih, cini mi se na BK. Ne secam se bas tacno, jer sam bila klinka. Uglavnom radi se o dva andjela, momku i devojci, koji da kazem "padaju" na zemlju. Ne znam da li su u vezi ili ne, znam da su pomagali ljudima i da je tu bila jos jedna smrtna devojka koja se zaljubila u tog momka. Ako neko zna koja je serija, bila bih mu mnogo zahvalna.
Jeste, ta je. Hvala ti puno!!!Da nisi mislila na ovu?
http://www.imdb.com/title/tt0108801/
Znam odgovor samo za treci film...Mislim da je to film SUZA I NJENE SESTRE a glavne uloge su igrali Igor Pervic i Marta Keler...Tuzan film...PozzCao, pokusavam da nadjem nazive tri domaca filma koja sam gledala kad sam bila mala, pre nekih 10 godina...
Prvi film je neki sa "vampirima"...Rat, nekoliko momaka je mobilisano, jedan je poginuo, vratili su ga kuci u drvenom sanduku i on se kao povampirio bla bla bla pa su odlucili da ga sahrane u metalnom kovcegu. Taj kovceg je imao kao prozorcic i kad mu je drugo dolazio na sahranu pogledao je kroz taj prozorcic a ovaj lik je otvorio oci... Film je zesci horor i niceg vise oko toga ne mogu da se setim...:-/
Drugi je sa nekim likom koji se ubio dok je setao sa ortakom ulicom, u trenutku je odlucio da stane na tramvajske sine i tramvaj ga pokosio...zao mi je sto se ne secam vise detalja, ali bas bih volela da znam koji je to film bio.
Treci, opet rat 90ih, decko dolazi iz vojske u bolnicu tu srece medicinsku sestru oni se zaljube bla bla bla i kad je morao opet da se vrati u vojsku u kafani su sedeli i u pozadini su svirali pesmu Tome Zdravkovica "Ispod palme na obali mora..." :-) Jako lep film :-)
Hvala unapred
Cao, pokusavam da nadjem nazive tri domaca filma koja sam gledala kad sam bila mala, pre nekih 10 godina...
Prvi film je neki sa "vampirima"...Rat, nekoliko momaka je mobilisano, jedan je poginuo, vratili su ga kuci u drvenom sanduku i on se kao povampirio bla bla bla pa su odlucili da ga sahrane u metalnom kovcegu. Taj kovceg je imao kao prozorcic i kad mu je drugo dolazio na sahranu pogledao je kroz taj prozorcic a ovaj lik je otvorio oci... Film je zesci horor i niceg vise oko toga ne mogu da se setim...:-/
Drugi je sa nekim likom koji se ubio dok je setao sa ortakom ulicom, u trenutku je odlucio da stane na tramvajske sine i tramvaj ga pokosio...zao mi je sto se ne secam vise detalja, ali bas bih volela da znam koji je to film bio.
Treci, opet rat 90ih, decko dolazi iz vojske u bolnicu tu srece medicinsku sestru oni se zaljube bla bla bla i kad je morao opet da se vrati u vojsku u kafani su sedeli i u pozadini su svirali pesmu Tome Zdravkovica "Ispod palme na obali mora..." :-) Jako lep film :-)
Hvala unapred
Serija se prikazivala na BK televiziji cini mi se pre oko 5 godina...
Radi se o nekoj besmrtnoj zeni, mislim da je i naziv serije besmrtna
Hvala unapred![]()