Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešto mi palo na pamet, al' ne mogu nikako da se setim naziva serije, koja je pre izvesnog vremena išla na TV Avali, počinjala je oko 23h, tada su još prikazivali i onu ''SMS'', mislim da je ova zamenila ''Rejmonda'', uglavnom priča se vrti oko porodice, muž, žena, dvoje dece (sin i ćerka), američki je sitkom...

Al si objasnio, imas milion takvih serija z:lol: daj jos neke detalje, o porodici... kako izgledaju, cime se bave...

Al si objasnio, imas milion takvih serija z:lol: daj jos neke detalje, o porodici... kako izgledaju, cime se bave...

Pa malo sam već i zaboravio...al' evo ćale je plav, sin ima neku kovrdžavu kosu, ćerka je neka plava, žena mu je neka krupnija, imaju sada sam se setio još jednog sina, imaju nekog komšiju čiji sin je gej...uglavnom su u kući, al' ne sećam se baš detalja...

Pa malo sam već i zaboravio...al' evo ćale je plav, sin ima neku kovrdžavu kosu, ćerka je neka plava, žena mu je neka krupnija, imaju sada sam se setio još jednog sina, imaju nekog komšiju čiji sin je gej...uglavnom su u kući, al' ne sećam se baš detalja...

Rat u kuci - The War At Home

war_at_home.jpg

Da li mi neko moze reci kako se zvao spanski tv show program koji se emitovao na TV Politici cini mi se 1993 ili 1994 godine a bio je u stilu Igara bez granica gde su se u tv studiju borile 2 ekipe nekog malog spanskog mesta ili sela. Secam se da su emisju vodili voditeljka (jedna mala simpaticna plavusa) i jedan voditelj.

Cao, ja sam nova ovde i tema me je jako obradovala jer vec dugo ocajnicki trazim jedan film. Gledala sam ga na TV-u pre 10-ak godina... Nism sigurna da li je francuski ili italijanski (malo verovatno da je spanski). Radnja: Prostitutka se u podzemnoj zeleznici sazali na beskucnika i povede ga kuci. Pruzi mu hranu, smestaj,... Nakon sexa postaje opcinjena njim. Zive zajedno i on joj je neka vrsta makroa. Imaju i dete. Jedno od njih dvoje(nisam sigurna ko) odlazi u zatvor... Ako neko zna koji je film u pitanju, neka javi. Hvala!

Cao, ja sam nova ovde i tema me je jako obradovala jer vec dugo ocajnicki trazim jedan film. Gledala sam ga na TV-u pre 10-ak godina... Nism sigurna da li je francuski ili italijanski (malo verovatno da je spanski). Radnja: Prostitutka se u podzemnoj zeleznici sazali na beskucnika i povede ga kuci. Pruzi mu hranu, smestaj,... Nakon sexa postaje opcinjena njim. Zive zajedno i on joj je neka vrsta makroa. Imaju i dete. Jedno od njih dvoje(nisam sigurna ko) odlazi u zatvor... Ako neko zna koji je film u pitanju, neka javi. Hvala!

My Man ili Mon Homme... I meni se jako dopao. http://www.imdb.com/title/tt0117073/plotsummary

Treba mi mala pomoc! Gledala sam neki film pre par meseci i ne znam kako se zove a volela bih da opet pogledam.Inace je horor kao. Uglavnom,decko i devojka se upoznaju,krecu u neki obilazak preko prijatelja i treba da prespavaju na nekoj kao planini.Ulaze kao u neku malu kucicu skroz mracnu.Kada je decko zaspao,devojka slucajno vidi vrata koja vode do nekog ogromnog mracnog lavirinta.Na kraju je neko nasao u lavirintu zamrzivac sa ljudskim organima. ukratko to je to koljiko se secam.Ako je nekome poznat opis neka javi. Hvala unapred

vi ste moj jedini spas...nesto sam skoro razmisljala i setila se nekih serija koje su se davale i cini mi se da su obe isle na rts-u...cini mi se sredinom 90ih ili tako nesto. prva je kao pandurska, nesto poput policijske akademije, novajlije stizu, pa svakom od njih dodele po nekog starijeg pandura kao mentora. sigurna sam da se neka riba zove moli i njoj su kao i otac i deda bili panduri i kao su legende. prelistavala sam sve moguce serije slicne tematike i apsolutno ne mogu da se setim nicega vise.ali to ime mi je ostalo urezano u secanju.ako je jos od pomoci ona je srednje visine, crna duza kosa, bledunjav ten.hm, bice i da mi je lik ostao u secanju...u svakom slucaju ako neko zna o cemu pricam, bilo bi sjajno kada biste me prosvetlili.
druga serija je mislim slicne tematike, samo sto se radnja odvija mislim u kanadi, vankuver je u pitanju. znam da su konstantno u nekom snegu. samo sto je ovo kao neka lokalna policijska stanica, tipa imaju serifa...centralna tema je zapravo veza izmedju dvoje glavnih glumaca, ona je mislim sara a on...pa nemam pojma...ali tako nesto...znam da su stalno pili cajeve i tople cokolade :D
bas je bilo davno ja sam mozda imala 9 godina kada su se obe serije davale...mislim da su obe cak isle negde popodne...oko 5 ili tako nesto...znam da nisam bas najsjajnije objasnila, ali to je jedino cega se secam...pa ako su nekom ove smernice dovoljne...
hvala svima unapred! :)

Ajd da ipak probam,mozda neko zna..Nisam puno gledala ovu seriju,pa ne znam detaljno da je opisem,a i davno je bilo.

'Vako, davala se valjda na kanalu rts2 tamo negde 98/99? Radi se o nekoj grupici ljudi koji se sad tu bore protiv nekog zla. Ima,znaci, magije. Nesto tipa Konan, tako me podseca. Svi su obuceni u neke krpice i kozu,jedna junakinja je imala crni karmin i dugacak crni rep, jedna je bila krecava plavusa,mogla je da baca neke vatrene kugle,onda neki frajer obucen k'o beli nindza,imao je i belu traku preko cela. Valjda je bio i neki celavi sa oziljkom.il sam samo umislila.Znam da je neko imao i povez preko oka. Ostalih junaka se ne secam.
Ziveli se u nekim kolibama,u sumi,nesto tako...

Sad,znam da je bila neka epizoda gde su se svi junaci zalili na stravicnu glavobolju koja bi prestajala posle par sekundi. I nekog inserta gde ovaj beli frajer sa povezom upada u tamo neki zamak u sred belog pijacarskog dana (koji je imao one arapske prozore)(mislim,dobro,ovo i nije od neke pomoci,al' opet),ili kad je ona plavusa bila kao jedva ziva u camcu daleko od obale,pa je bacala one njene vatrene kuglene ne bi li je pronasli. Pronasli su je :super:

Serija je americka.

Ako ikome padne napamet..Uvodna muzika mnooooooogo lepa!

Back