Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.188
Opet te moram razočarati, hetero sam.Zini da ti kazem.
Nađi dečka koji voli dečke kao ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet te moram razočarati, hetero sam.Zini da ti kazem.
A Vučić je tvoja opcija?sto nisu tvoji to uradili kad su bili 8 godina na vlasti![]()
Zini,nece da boli.Opet te moram razočarati, hetero sam.
Nađi dečka koji voli dečke kao ti.
Smanji unos alkohola, imaš dijagnozu.Zini,nece da boli.
Ти си нациста. Ми одговорни Срби само хоћемо ред у држави. Не могу банде рента-прајдера да вршљају како хоће...њих се и нормални гејови стиде...
Сјајна вест заиста! Нама револуционарима одговарају забране, поготово од такo симпатичних ваших представника ко` што је Шјор Брнаба.Ovo je lepa vest!
Шта ти све ниси говорио за Русе. Зна се да је прајд постао уносан бизнис..."Ја сам хоћу да возови саобраћају на време".
-Мусолини
Pukao ti je "prajd" komšija.Опа, појавила се пета колона у СПЦ која је против литија ... Тако триба!
Samo kod tebe kući u tvoja četiri zida.Сјајна вест заиста! Нама револуционарима одговарају забране, поготово од такo симпатичних ваших представника ко` што је Шјор Брнаба.
Не зезам се уопште. Шта би било да нисте "отказали" нешто шта по Уставу и законима немате право да отказујете? Ништа. Овако, биће борба.
Шта ти све ниси говорио за Русе.
Nejaki ste i nesposobni.Сјајна вест заиста! Нама револуционарима одговарају забране, поготово од такo симпатичних ваших представника ко` што је Шјор Брнаба.
Видиш како ти плитко размишљаш, ко` и сваки форумски бот .... Па ја се радујем "забрани" [читај: блефу вашег Вољеног, јер се EuroPride не може забранити], јер сада то постаје тема бр.1 која ће да мобилише леве снаге.Pukao ti je "prajd" komšija.![]()
![]()
![]()
![]()
Levičari su pederii.Видиш како ти плитко размишљаш, ко` и сваки форумски бот .... Па ја се радујем "забрани" [читај: блефу, јер се EuroPride не може забранити], јер сада то постаје тема бр.1 и мобилише леве снаге.
Процентуално је више педера међу десничарима.Levičari su pederii.![]()
Leve snage - derpe snageВидиш како ти плитко размишљаш, ко` и сваки форумски бот .... Па ја се радујем "забрани" [читај: блефу вашег Вољеног, јер се EuroPride не може забранити], јер сада то постаје тема бр.1 која ће да мобилише леве снаге.
Ima istine u tome što kažeš.Процентуално је више педера међу десничарима.
Gay organizacija je organizator. Dakle, samo oni ga mogu otkazati, ako žele.kordinator za prajd izjavio da ce prajda u septembru biti i da je izjava da se odlaze prajd samo spin
pa sada..ko ovde odlucuje..predsednik drzave ili gay oranizacija
Јок и нема. Левичари тренутно немају ни једну геј икону, а десничари - Ђорђа Вишекруну!Ima istine u tome što kažeš.
Тако је браво, а они су већ казали да им не пада на памет да откажу.Gay organizacija je organizator. Dakle, samo oni ga mogu otkazati, ako žele.
A ti se baš razumeš u pravni poredak Srbije.Zamisli kako bi izh
Gay organizacija je organizator. Dakle, samo oni ga mogu otkazati, ako žele.
Zabraniti ga može policija po sudskom rješenju, ili ako se ustanovi da predstavlja prijetnju ustavnom poretku Srbije.
Vučić ga, formano, ne može ni otkazati ni zabraniti.