Otkazan Evroprajd

Не верујем да је парада отказана док год не прође тај датум одржавања. Све ми ово сумњиво...више се он плаши ЕУ институција него свог народа .

Ти си нациста. Ми одговорни Срби само хоћемо ред у држави. Не могу банде рента-прајдера да вршљају како хоће...њих се и нормални гејови стиде...

"Ја сам хоћу да возови саобраћају на време".

-Мусолини

Ovo je lepa vest!
Сјајна вест заиста! Нама револуционарима одговарају забране, поготово од такo симпатичних ваших представника ко` што је Шјор Брнаба.

Не зезам се уопште. Шта би било да нисте "отказали" нешто шта по Уставу и законима немате право да отказујете? Ништа. Овако, биће борба.

Сјајна вест заиста! Нама револуционарима одговарају забране, поготово од такo симпатичних ваших представника ко` што је Шјор Брнаба.

Не зезам се уопште. Шта би било да нисте "отказали" нешто шта по Уставу и законима немате право да отказујете? Ништа. Овако, биће борба.
Samo kod tebe kući u tvoja četiri zida. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Шта ти све ниси говорио за Русе.

Ништа нетачно.

И то не за Русе, већ за руске фашисте који су сада тамо на власти.

Иначе продавање руског нацизма је најуноснији бизнис у Србији.

Нацисто.

Nejaki ste i nesposobni.
Nakon propasti prajda i masovnog izjašnjavanja za majčicu Rusiju ... zapad vas više neće finansirati.

Pukao ti je "prajd" komšija. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Видиш како ти плитко размишљаш, ко` и сваки форумски бот .... Па ја се радујем "забрани" [читај: блефу вашег Вољеног, јер се EuroPride не може забранити], јер сада то постаје тема бр.1 која ће да мобилише леве снаге.

Видиш како ти плитко размишљаш, ко` и сваки форумски бот .... Па ја се радујем "забрани" [читај: блефу вашег Вољеног, јер се EuroPride не може забранити], јер сада то постаје тема бр.1 која ће да мобилише леве снаге.
Leve snage - derpe snage :hahaha:

kordinator za prajd izjavio da ce prajda u septembru biti i da je izjava da se odlaze prajd samo spin
pa sada..ko ovde odlucuje..predsednik drzave ili gay oranizacija
Gay organizacija je organizator. Dakle, samo oni ga mogu otkazati, ako žele.
Zabraniti ga može policija po sudskom rješenju, ili ako se ustanovi da predstavlja prijetnju ustavnom poretku Srbije.
Vučić ga, formano, ne može ni otkazati ni zabraniti.

Back