Otkazan Evroprajd

Ne nadaj se uzalud ... bio je predvidjen festival sa posetama manastirima i školama.
Нек се манастири закључају, школе такође... не смеју да уђу и дивљају како они хоће, немају право на то... само нек то покушају и готови су 100%

Ми ћемо сигурно да протествујемо против содомита, али легалним и ненасилним мерама и то НА САМ ДАН ПЕДЕРБАЛА, а не пре рока и шетње

Нек се манастири закључају, школе такође... не смеју да уђу и дивљају како они хоће, немају право на то... само нек то покушају и готови су 100%

Ми ћемо сигурно да протествујемо против содомита, али легалним и ненасилним мерама и то НА САМ ДАН ПЕДЕРБАЛА, а не пре рока и шетње
Nema potrebe da se zaključavaju jer sodomisti neće doći ... ne u zemlji Srbiji.
Da moji unučići propuštaju od škole zbog sodomista?! Si ti normalan?!

Nema potrebe da se zaključavaju jer sodomisti neće doći ... ne u zemlji Srbiji.
Da moji unučići propuštaju od škole zbog sodomista?! Si ti normalan?!
А јеси ти толика будала, да оставиш откључану своју кућу кад ти лудаци најаве посету...?

Па ти си луђи од фегета, чим ниси чуо за легалне и ненасилне облике грађанске непослушности и револта према агресији ЛЏБТ

А јеси ти толика будала, да оставиш откључану своју кућу кад ти лудаци најаве посету...?

Па ти си луђи од фегета, чим ниси чуо за легалне и ненасилне облике грађанске непослушности и револта према агресији ЛЏБТ
:cross:

Значи ти си да манастири и школе буду откључани тада значи?

аааа... па сад сте ми јасни ви ''породични шетачи'' скорз... безумље је велико у вама
zilote, nešto si se zbunio izgleda...pred demonima nema poginjanja glave, samo uspravno i odlučno, a klanjanje samo pred Nebeskim Carem...zar ja da ti objašnjavam

zilote, nešto si se zbunio izgleda...pred demonima nema poginjanja glave, samo uspravno i odlučno, a klanjanje samo pred Nebeskim Carem...zar ja da ti objašnjavam
Не збуњујеш ме ти... јасан си ми и слажемо се 90% око свега овог... муке су за јунаке, а борба за истину

Али толетово ''ишчуђавање'' катанчењем школа и манастира ми смрди на жешћу диверзију и непротивљење злу које планирају да помогну отвореним установама за пешоване који ће дефинитивно да се сјате да смрде по Србији

То је нашу десницу и сахранило... зато ће они паметнији у десни центар, а можда и леви центар
У ново-левичарима баш нема ни једне геј-иконе какав је Ђорђе Вишекруна у ново-десничарима. Или покојни Цвијан бог да му душу прости. Био је Педер који обећава.
А тек стара левица ... Па то све швалери били, разводили се и женили младим секретарицама. А пре рата их јурио тада највећи светски gay генерал Живковић, заклети антикомуниста.

Све нормално ће (опет) да пређе у левицу пази шта ти кажем. Придружиће ће им се и нормални попови, као што је Прота Смиљанић са Златибора био.

Какви демони, какви бакрачи, у двадесетпрвом веку причате о демонима. Па идите онда у манастир.
Не уплићи се у домен који не познајеш...

довољно је што агитујеш за демократију и интеграције, ресто ти је све под наводницима и знаковима питања... тако се не праве савезништва, већ око најмањег могућег заједничког чиниоца, у овом случају антиАВ... мора мера да постоји, буди демократа до краја слободом верског изражавања без политизације

Back