- Poruka
- 30.507
Ne nadaj se uzalud ... bio je predvidjen festival sa posetama manastirima i školama.Букачиш ко клинац...
Не трчи пред руду... од бусања у груди пре почетка ''ЛЏБТ шетење'' да не бидне опвијен реп ако већ виђене шетње ипак буде...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nadaj se uzalud ... bio je predvidjen festival sa posetama manastirima i školama.Букачиш ко клинац...
Не трчи пред руду... од бусања у груди пре почетка ''ЛЏБТ шетење'' да не бидне опвијен реп ако већ виђене шетње ипак буде...
Нек се манастири закључају, школе такође... не смеју да уђу и дивљају како они хоће, немају право на то... само нек то покушају и готови су 100%Ne nadaj se uzalud ... bio je predvidjen festival sa posetama manastirima i školama.
Nema potrebe da se zaključavaju jer sodomisti neće doći ... ne u zemlji Srbiji.Нек се манастири закључају, школе такође... не смеју да уђу и дивљају како они хоће, немају право на то... само нек то покушају и готови су 100%
Ми ћемо сигурно да протествујемо против содомита, али легалним и ненасилним мерама и то НА САМ ДАН ПЕДЕРБАЛА, а не пре рока и шетње
А јеси ти толика будала, да оставиш откључану своју кућу кад ти лудаци најаве посету...?Nema potrebe da se zaključavaju jer sodomisti neće doći ... ne u zemlji Srbiji.
Da moji unučići propuštaju od škole zbog sodomista?! Si ti normalan?!
А јеси ти толика будала, да оставиш откључану своју кућу кад ти лудаци најаве посету...?
Па ти си луђи од фегета, чим ниси чуо за легалне и ненасилне облике грађанске непослушности и револта према агресији ЛЏБТ
Значи ти си да манастири и школе буду откључани тада значи?
zilote, nešto si se zbunio izgleda...pred demonima nema poginjanja glave, samo uspravno i odlučno, a klanjanje samo pred Nebeskim Carem...zar ja da ti objašnjavamЗначи ти си да манастири и школе буду откључани тада значи?
аааа... па сад сте ми јасни ви ''породични шетачи'' скорз... безумље је велико у вама
Не збуњујеш ме ти... јасан си ми и слажемо се 90% око свега овог... муке су за јунаке, а борба за истинуzilote, nešto si se zbunio izgleda...pred demonima nema poginjanja glave, samo uspravno i odlučno, a klanjanje samo pred Nebeskim Carem...zar ja da ti objašnjavam
У ново-левичарима баш нема ни једне геј-иконе какав је Ђорђе Вишекруна у ново-десничарима. Или покојни Цвијан бог да му душу прости. Био је Педер који обећава.То је нашу десницу и сахранило... зато ће они паметнији у десни центар, а можда и леви центар
Policija ih neće štititi, žandarmi su odbili.za 17. sept. trebaju se organizovati narodne straže po gradu da slučajno kržljavi ne pokušaju nešto na kvarno
Какви демони, какви бакрачи, у двадесетпрвом веку причате о демонима. Па идите онда у манастир.zilote, nešto si se zbunio izgleda...pred demonima
Они морају сами да се освесте, а освешћује се већ један по један.Дајте мало крила и помоћ правој десници ви левичари...
Не уплићи се у домен који не познајеш...Какви демони, какви бакрачи, у двадесетпрвом веку причате о демонима. Па идите онда у манастир.
Videćeš ti demone i samog nečastivog ... samo probaj u školu medju decom da udješКакви демони, какви бакрачи, у двадесетпрвом веку причате о демонима. Па идите онда у манастир.
Ko te vredjo, lepoto?Можда би вас неко и сматрао нормалним да се не трудите толико да ширите мржњу и да вређате као стока.
Ко све себе данас не назива часним и хришћанином...
Вређају такви попут вас све нормалне Србе у свету, да сте ви мало чешће улазили у школе, били бисте барем писмени и не бисте се брукали бркањем падежа, лепоте.Ko te vredjo, lepoto?
Kako to da ti promovišeš litije?Задимили .... не види се улица од тамјана ...
Задимили .... не види се улица од тамјана ...
Onokad se kao Srbin raduješ kada Rusija pobijedi Srbiju.Plačite sodomisti ... Rusija je pobedila![]()