Otkaciti frajera zato sto mu je mali

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pfffhahahahhahaha STRUJO; jbt...."moja sisa je veća od tvoje" :P :P :P
kakav potpis!
thumbup.gif

ma ne bas. ja sam bas bas stidljiva osim kad se glupiram, a to radim cesto. ali ne volim da pricam o seksu i genitalijama. to mi ono..ne znam, nekako skrnavo.ja s mojim ortacima o fudbalu, pivu, i svakodnevnim stvarima, oni meni malo kukaju, ja ih tesim i tako.

Najveca laz je: "Velicina penisa nije vazna."

Zasto ta laz? Zato jer drustvo pokusava da zastiti i spreci, da bi muskarci sa malim penisima razvili kompleks manjvrednosti i depresivnosti.

Svaka zena, koja je vec spavala sa muskarcem, koji ima velik penis, ce reci:
VELICINA JE NAJBITNIJA!!!.

Oni sto tvrde da velicina penisa nje bitna, su muskarci sa malim penisima i zene, koje nikad nisu osetile pravi uzitak.

Dokazano je da je od duzine jos bitnija debljina - zene naime imaju najjaci osecaj bas na pocetku vagine - u tom slucaju duzina nema nikakvu funkciju.

Mali penis je sve ispod 11 cm jer je velicina vagine u proseku od 8-11 cm naravno se taj misic rasteze i grci.

Meni je optimalna velicina od 16-20 cm ispod ili iznad je u svakom slucaju nepozeljno 8)

Nikad do sada nisam video ovako ujedinjen zenski korpus na nekoj temi!

Ala ste prizemne!

Zar zaista velicina njegovog penisa moze biti krucijalno svojstvo koje vas opredeljuje da krenete u pravcu raskida? Kako mozete biti tako hladne?
Postoji toliko drugih stvari. Mozete voditi velike razgovore o lajbnicu, binsvangeru, huserlu... Zajedno uzivati muzickim opusima baha, mesijana, malera... Putovati, sportovati, rucati po prefinjenim restoranima, piti najbolja vina, leshkariti na plazama.... Ocigledno da vam je rec ljubav u svom pravom znacenju, sasvim strana.

No izgleda da je frojd bio u pravu, centralni, noseci stub zenske psihe je ideja omnipotentnog falusa i iz njega proistekla vasa penis zavist koja trasira put razvoju Elektrinog kompleksa u zena. Ovo je dalje plodno tle, iz kojeg nakon perioda latencije (koji se zavrsava pocetkom puberteta), nice vas osnovni poriv, vasa biovlast seksualnost.

Tek sad vidim kakva sam srecnica... Ne, nikada mi se nije desilo da naletim na tako malen primjerak, ali da jesam, sigurna sam da bi to dovelo do velikog razocarenja, koje bi prije ili kasnije sasvim sigurno dovelo i do naseg rastanka...
Ja se palim na lepu kitu... Jbg, stvari jednostavno tako stoje...

random_cloud_form:
Nikad do sada nisam video ovako ujedinjen zenski korpus na nekoj temi! Ala ste prizemne!
Zar zaista velicina njegovog penisa moze biti krucijalno svojstvo koje vas opredeljuje da krenete u pravcu raskida? Kako mozete biti tako hladne?
Postoji toliko drugih stvari. Mozete voditi velike razgovore o lajbnicu, binsvangeru, huserlu... Zajedno uzivati muzickim opusima baha, mesijana, malera... Putovati, sportovati, rucati po prefinjenim restoranima, piti najbolja vina, leshkariti na plazama.... Ocigledno da vam je rec ljubav u svom pravom znacenju, sasvim strana.
No izgleda da je frojd bio u pravu, centralni, noseci stub zenske psihe je ideja omnipotentnog falusa i iz njega proistekla vasa penis zavist koja trasira put razvoju Elektrinog kompleksa u zena. Ovo je dalje plodno tle, iz kojeg nakon perioda latencije (koji se zavrsava pocetkom puberteta), nice vas osnovni poriv, vasa biovlast seksualnost.

:lol: :lol: :lol: :lol:
E moj Randome... samo ti sa njom razgovaraj o lajbnicu...
A ako je neka dooobra riba ... onako bas doooobra.... Evo, ja cu da te odmenim u ovim ostalim - prozaicnijim - aktivnostima... Moze? :wink:
8-)

random_cloud_form:
Nikad do sada nisam video ovako ujedinjen zenski korpus na nekoj temi!

Ala ste prizemne!

svi znamo da si strucan, ali razmisli da ima onih koji te ne razumemeju.lol.
da naravno da je i velicina penisa bitna,u smislu duzine i debljine.posle svih romanticnih momenata, bitan je pored erotskog i seksualni. frojd je sam bio preopterecen seksom, i u svemu je kao izvor nalazio seksualne frustracije. nisu samo zene te koje imaju problem, muskarci mnogo vise pate zbog toga. jer velicina necijeg penisa je samo njegova patnja, zena je manje opterecena i moze da bira. recimo. pored svih nameta koje patrijarhat nosi, zar ne mozemo bar tu da se izjasnimo po pitanju zadovoljenja? da smetalo bi mi da decko ima penis manji nego sto ja mislim da je potrebno da osetim uzitak. i necu se libiti da ga ostavim odmah. meni je bitno da uzivam,ja sam culno bice, u svim aspektima, zasto bih trpela nekoga ko bi me, uostalom zbog svesti o tome da sam nezadovoljena, maltretirao mentalno i fizicki svojim frustracijama.jer da si zena znao bi da je tako pateticno trpeti nekoga ko se trudi, a nema cime.mucno je.

Back