otkaciti nego sta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da pozelis tako "nesto", nikad neces znati sta je dobar oralMaxy:Jel gledao neko film Moj penis i ja:-P .O nekom liku sto ima 3cm pisu.![]()
Ja bi voleo da je meni 25,a vama ako smeta,smeta![]()

Mene bi bilo blam..
Pa valjda ti je bolje da ........velikog nego malog ili srednjegblondi:nemoj da pozelis tako "nesto", nikad neces znati sta je dobar oral![]()

Struja:det mins da prostata sljaka valjda uredno? a a
ne zna struja jos je mala hihih sad se stidim jao jao

blondi:nemoj da pozelis tako "nesto", nikad neces znati sta je dobar oral![]()
.o tehnici "deep throat" ce predavati Gazdarica ona je to usavrsila 8)niko kao ja:Nesto sam se prepoznao u ovoj prici...............[he,he]..............zato savet devojke sto pre vadite krajnike....................poz
bez generalizacije molim!random_cloud_form:Zar zaista velicina njegovog penisa moze biti krucijalno svojstvo koje vas opredeljuje da krenete u pravcu raskida?
HeBePoBaTaH_:Pita me drugarica pre izvesnog vremena DA LI I MENI CURI :shock:
I ja kao "pa, naavno pre svrša..." a ona "a nenennee, ne to, nego sve im je bre u redu, ali im curi, kako da mu radim oral, a svi traže"...
A, curite, curite?Mene bi bilo blam..

random_cloud_form:Nikad do sada nisam video ovako ujedinjen zenski korpus na nekoj temi! Ala ste prizemne!
Zar zaista velicina njegovog penisa moze biti krucijalno svojstvo koje vas opredeljuje da krenete u pravcu raskida? Kako mozete biti tako hladne?
Postoji toliko drugih stvari. Mozete voditi velike razgovore o lajbnicu, binsvangeru, huserlu... Zajedno uzivati muzickim opusima baha, mesijana, malera... Putovati, sportovati, rucati po prefinjenim restoranima, piti najbolja vina, leshkariti na plazama.... Ocigledno da vam je rec ljubav u svom pravom znacenju, sasvim strana.
No izgleda da je frojd bio u pravu, centralni, noseci stub zenske psihe je ideja omnipotentnog falusa i iz njega proistekla vasa penis zavist koja trasira put razvoju Elektrinog kompleksa u zena. Ovo je dalje plodno tle, iz kojeg nakon perioda latencije (koji se zavrsava pocetkom puberteta), nice vas osnovni poriv, vasa biovlast seksualnost.
svi znamo da si strucan, ali razmisli da ima onih koji te ne razumemeju.lol.random_cloud_form:Nikad do sada nisam video ovako ujedinjen zenski korpus na nekoj temi!
Ala ste prizemne!
Zar zaista velicina njegovog penisa moze biti krucijalno svojstvo koje vas opredeljuje da krenete u pravcu raskida? Kako mozete biti tako hladne?
Postoji toliko drugih stvari. Mozete voditi velike razgovore o lajbnicu, binsvangeru, huserlu... Zajedno uzivati muzickim opusima baha, mesijana, malera... Putovati, sportovati, rucati po prefinjenim restoranima, piti najbolja vina, leshkariti na plazama.... Ocigledno da vam je rec ljubav u svom pravom znacenju, sasvim strana.
No izgleda da je frojd bio u pravu, centralni, noseci stub zenske psihe je ideja omnipotentnog falusa i iz njega proistekla vasa penis zavist koja trasira put razvoju Elektrinog kompleksa u zena. Ovo je dalje plodno tle, iz kojeg nakon perioda latencije (koji se zavrsava pocetkom puberteta), nice vas osnovni poriv, vasa biovlast seksualnost.