- Poruka
- 354.901
Žene, da li ste ikada bile u situaciji da budete sa nekim kome je stvarno mali i kako ste se ponašale u takvoj situaciji? Da li bi to ponovile?
Samo bez price o tehnici........
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde jedna tema da se dovede do kraja bez lazi.raindog:joj jesam :?
ne bih ponavljala, delovalo je potpuno besmisleno :?
hemoroid:Ajde jedna tema da se dovede do kraja bez lazi.
mislim moguce je da si to uradila , ali si verovatno sama inicirala sex kod nekoga ko to nije ni zeleo. Pa zasto bi neko ko ima pikavac u gacama startovao tebe koja si tako recita i slobodoumna. Ili si startovala nekog nesrecnika ili malo Zesla.
commodore:Dobra tema...
Dakle, negde prosle godine, zalila se najbolja drugarica moje tadasnje devojke, da ima decka (mislim da je iz Zrenjanina ili Novog Beceja... odavno je bilo ne secam se) kome je, jeli, Zivan (autor postovani g. Veksla) onako, neprimetan. E sad, trip je bio da ona prvih par puta nije bila sigurna da li je to tako, jer je, pored toga, cela stvar trajala i 2 minuta...
I onda, kada se jednom uverila u velicinu problema, (naime, radilo se o stvarcici stvarno pateticnih dimenzija), resi ona da prekine celu tu salu ; ali, ne lezi vraze, decko je prema njoj stvarno bio predivan, ili nesto tako, normalno su izlazili, bio je pazljiv i nezan i sve... ali misko (autor nepoznat) - kao labelo.
...
I sad, zali se, jeli, ona i pita mene, da joj, kao musko, pomognem - sta da mu kaze? Da li da prizna ili da nesto izmisli, pa da kao zato raskinu... Jer ne bi da ga povredi
...
Secam se da sam hteo da umrem od smeha, ali ona je bila sva uplakana, jecala je i tresla se... Pa sam joj rekao da def. nesto izmisli i navede kao razlog za razdvajanje. Da ga ne pokopa za ceo zivot...
...
Onda su raskinuli zbog toga sto mu je rekla da je sigurna da je ne vole njegovi drugovi, i da je cula da komentarisu da je preniska za njega, , i da nisu lep par...
...
I dan-danas kad je vidim, setim se toga... nje kako se trese i place zbog labello guy-a... kako smo ga, jeli, iz miloste zvali, kad ona ne cuje...
...
Nekad mi je zao vas zena... svasta morate da istrpite...
Salu na stranu, ali, sto ne pitate momke na drugom date-u... Ej, sinak, a koliki je tebi?
On kaze... pokazi mi sisu... a ja cu tebi Stojka (autor nepoznat) i sve OK...
Znas sta, to je vecno pitanje. Kao Kokoska i Jaje.kučka:VA je lepo dala svoj komentar na temu... zato slowly. Na pitanje zasto bi neko ko ima pikavac u gacama startovao neku cicu ... to je vec pitanje za muskarce, pa ocekujem i njihove komentare i misljenja.;-)
chokolada:Uhhhhh meni se to desilo jednom, uzas. Plus sto mu je trebalo bas dugo da svrsi. :? Seks se pretvorio u mucenje, smorila sam se. Em sto nista ne osetim, em sto se bakcem sa njim 100 godina. A najgore je bilo to sto mi se svidjao decko, nisam mu nikada rekla istinu.
marlon:Ne moras da citiras Ambasadora autora (prim.prev.) na putu je ne gleda ovo. Inace kakva je dalja bila sudbina doticne dame, ako nije tajna?
hemoroid:Ajde jedna tema da se dovede do kraja bez lazi.
mislim moguce je da si to uradila , ali si verovatno sama inicirala sex kod nekoga ko to nije ni zeleo. Pa zasto bi neko ko ima pikavac u gacama startovao tebe koja si tako recita i slobodoumna. Ili si startovala nekog nesrecnika ili malo Zesla.
kučka:Žene, da li ste ikada bile u situaciji da budete sa nekim kome je stvarno mali i kako ste se ponašale u takvoj situaciji? Da li bi to ponovile?
Ja sam tek sada ovo videla!Vragolasta Amfibija:kako je gadno pushiti mali pa kad nemas ni ruku gde da stavis a on ti se mrljavi u ustima...bljak.ali necu.
chokolada:Ja sam tek sada ovo videla!