Otkacene

Ali meni je prosto fascinantno kako ženske barataju tim brojkama (ne pričam o temperaturi:lol:).
Kako tako iskusno znaju u cm koja im je optimalna veličina, kao da su uzimale meru.
:think:
Виш, то је сад питање за размишљање. Гарантовано воскаре.
Узимају модел сваком живом мушкарцу кад спава, па ако пасује уз њихов омиљени дилдо, то је то..све испод-изнад, елиминишу.
Ал се ебу са неодгварајућима, па док пронађу одговарајући, седну на дилдо и возе бициклу. Био један чувени порнић Неморалне калуђерице на ту фору..

Виш, то је сад питање за размишљање. Гарантовано воскаре.
Узимају модел сваком живом мушкарцу кад спава, па ако пасује уз њихов омиљени дилдо, то је то..све испод-изнад, елиминишу.
Ал се ебу са неодгварајућима, па док пронађу одговарајући, седну на дилдо и возе бициклу. Био један чувени порнић Неморалне калуђерице на ту фору..

E, al ima sad zabavno-edukativni paketić da se kupi u fazonu "sam svoj majstor", tj. napravi svoj dildo. Uzme se otisak živog modela, izlije se, dobiješ silikonsku navlaku i eto ga klon.
Lakše je to meriti nego džonjati celu noć čekajući spektakl.

Pogledam u svoju ruku, Pivo, kao ova što zine :)

Ко би помислио :згрануће:
Ко зна какве све прангије преврћете по тим "нежним" рукама, а пре тога мора Ђентлмен да вам удели рукољуб и то онај што му нисте још "мериле" лол..

E, al ima sad zabavno-edukativni paketić da se kupi u fazonu "sam svoj majstor", tj. napravi svoj dildo. Uzme se otisak živog modela, izlije se, dobiješ silikonsku navlaku i eto ga klon.
Lakše je to meriti nego džonjati celu noć čekajući spektakl.

Па јес, вала, шта је то каучук, сунђерасто ткиво, исти к...

Ко зна какве све прангије преврћете по тим "нежним" рукама, а пре тога мора Ђентлмен да вам удели рукољуб и то онај што му нисте још "мериле" лол..

medved_bg nije tipicna forumasica, mojne da je diras. :mrgreen:

Eh, gde su sve vaše ruke bile, ima situacija kad te misli treba blokirati :lol:

Их, бре, шта вреди и да читам кад испадох невина, па пошто ме нико није тео, није имо ни ко да ме остави ... :(

tacno! jer ako priznas,moze i u tome julian da se prepozna,pa da te spominje po temama i da kuka kako trazis preko leba pogace
mrgreen.gif
Nisam do sada padao u nesvest. Uglavnom mi se zamanta, zanesvestim se što bi se reklo, ali onda dignem noge u sveću da mi se krv vrati u glavu, pa siđem i icepam jedno pedeset sklekova radi cirkulacije, uradim dvaes čučnjeva i vežbe istezanja zaključno sa špagom, zatim odem da namažem i izglancam cipele, pa pljunem na desnu šaku i vratim se da završim što sam započeo.
Sve to traje 5-10 minuta, ali verujem da je interesantno za gledanje. Sve u svemu, budem ko nov.

Nije mi sad tu Kvin. Ona se seća onog lika što je usred forumaškog kresa ustao i počeo da se šeta go po sobi i čisti cipele. A pazi ova što je tu bila je osvedočena lujka i ipak je ostala u šoku pa je morala da otvori temu.
E to su teme bile. To su bili likovi.

Istina je, onda je takođe bilo smarača od zanata i to dosta. Ali je makar bilo i ovakvih likova i ovakvih tema. A sad sve smarači.
Joj kad se setim kad je Kojot optužen da snima hot čet sa korisnicom foruma (u pisanoj formi) i da ga valja gastarbajterima u Švicarskoj za neku silnu lovu jer oni valjda nemaju na šta drugo da se lože. Pa je i onaj nesrećni Tomax uveden u celu priču - ''Jel prede kume?'' - A kum odgovara: ''Prede, samo prede'', ili tako nekako. Ahahahahahahahaha

Pa onda onaj novosadski slučaj onođenja dve gospođice u roku od nekoliko sati. Šou.

Eh, tako je to bilo nekad. O mladosti, o mladosti... :(

Back